ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ყოველ დღე პროცესის 100 კგ ახალი ჩაის ფოთლები, ჩაის ფოთლების წყლის შემცველობა 75% -8% -ს შეადგენს.
ნაბიჯი 1: გარე withering |
გარეგნების შემდეგ, ახალი ჩაის ფოთლების წონა დაახლოებით 91 კგ.
თითოეული sieve შეიძლება დააყენოს 2.5kg ახალი ჩაის ფოთლები, თითოეული თაროს აქვს 20pcs sieves, ასე რომ 1 თაროს შეუძლია დააყენა 50kg ჩაის ფოთლები, თქვენ გჭირდებათ 2 კომპლექტი wither თაროს (40pcs Sieves). |
2 კომპლექტი DL -Tqj-20 |
ნაბიჯი 2: შიდა დამხმარე და tossing |
ჩაასაწერეთ ჩაის ფოთლები, როტაცია დაახლოებით 3-4 წუთი, და დააყენა ფოთლები sieve, გადაადგილება wither თაროები შიდა, შენარჩუნება შიდა ტემპერატურა 20 ℃, შედარებით ტენიანობა 80%, შიდა withering დრო 1.5-2 საათი.
დასასრულს დრო, დააყენა ფოთლები ჩაის tossing მანქანა კიდევ ერთხელ, როტაცია დაახლოებით 5-10 წუთი, და გადაადგილება მათ შენობაში, შიდა withering დრო 2-2.5 საათი.
დასასრულს დრო, დააყენა ფოთლები ჩაის tossing მანქანა კიდევ ერთხელ, როტაცია დაახლოებით 20-25 წუთი, და გადაადგილება მათ შენობაში, შიდა withering დრო 6-12 საათი.
მას შემდეგ, რაც შიდა დამხმარე და tossing, ჩაის ტოვებს წყლის შინაარსი წვეთი დაახლოებით 62%, წონა ჩაის ფოთლები დაახლოებით 84kg.
თითოეულ მანქანას შეუძლია 60 კგ დროში, ჩაის ფოთლები არ არის ჰა LF როგორც მაღალი, როგორც Bamboo, Oolong ჩაის სჭირდება tossing დაახლოებით 3 ჯერ, ყოველ ჯერზე განსხვავებულია. |
2 კომპლექტი DL-6CYQT-6015 |
ნაბიჯი 3: Steaming |
მას შემდეგ, რაც steaming პროცესი, წყლის შემცველობა ფოთლები წვეთი 47%, წონა შესახებ ჩაის ფოთლები დაახლოებით 69 კგ.
ეს მანქანა გამოიყენებს გაზის, როგორც საწვავის, steaming დრო დაახლოებით 15 წუთი, ყოველ ჯერზე განათავსეთ 10kg ჩაის ფოთლები, steaming ტემპერატურა 200-250 ℃. |
2 Set DL-6CST-90 |
ნაბიჯი 4: Rolling |
ჩაის მოძრავი პროცესის შემდეგ, წონა არ არის ცვლილება, ჩაი ტოვებს წონას 68 კგ.
Rolling Barrel არის 35cm, მოძრავი დრო დაახლოებით 10 წუთი, ეს ჩაის kneading მანქანა შეუძლია 6.5 კგ ახალი ჩაის ფოთლები თითო დროში. |
2 კომპლექტი DL-6Crt-35 |
ნაბიჯი 5: ჩამოსხმა და deblocking |
მას შემდეგ, რაც ჩამოსხმა და deblocking, წონა შესახებ ჩაის ფოთლები დაახლოებით 65 კგ.
ყოველ ჯერზე შეიძლება 23 კგ ჩაის ფოთოლი, 11-ჯერ დაჭერით, პრესის დროს დაახლოებით 5 წუთი, 1 საათი შეიძლება 23 კგ. |
2 კომპლექტი DL-6CCXJ-6080 |
დამუშავება ამ ჩაის ფოთლები, საჭიროა დაამატოთ 1 კომპლექტი tea block deblocking machine |
1 SET DL-6CSST-100RB |
ნაბიჯი 6: საშრობი |
მას შემდეგ, რაც საშრობი, წყლის შემცველობა ჩაის ფოთლები წვეთი 5%, მარტივი გადარჩენა.
საშრობი ფართობი არის 6m², საშრობი დრო დაახლოებით 2 საათის განმავლობაში, საშრობი ტემპერატურა დაახლოებით 75 ℃ - 100 ℃, სანამ წყლის შემცველობა ფოთოლი ვარდნა 5%, ადვილად შესანახად. |
1 SET DL-6CHZ-5 |