როგორც საშუალო ზომის მასალის შესაფუთი მანქანა, ის შეიძლება გამოყენებულ იქნას მარცვლოვანი და ფხვნილის პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი, თხილი, ყავა, კანფეტი, სამრეწველო ხრახნები და ა.შ. და იყენებს უკანა დალუქვის ჩანთის დამზადების პროცესს. მას შეუძლია წუთში 20 ტომრის წარმოება.
ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე პარკით არის გამორჩეული ჩაის შეფუთვის სფეროში. შესაფერისია სხვადასხვა ჩაისთვის, როგორიცაა შავი, მწვანე, ოლონგი, მცენარეული და ყვავილოვანი ჩაი. იგი ქმნის უნიკალურ სამკუთხა პირამიდის ნეილონის ჩაის პაკეტებს კვადრატული რეზინის გარე პარკით დაცვისა და მიმზიდველობისთვის. შეფუთვის სიჩქარეა 2000 - 4500 ჩანთა/წთ. ინოვაცია მდგომარეობს ზუსტ კონტროლსა და სტაბილურობაში. მოწინავე ტექნოლოგია აერთიანებს შიდა და გარე ჩანთებს შეუფერხებლად. მაღალი ხარისხის მასალები და დახვეწილი სტრუქტურა უზრუნველყოფს გამძლეობას. შესანიშნავი არჩევანი ჩაის მწარმოებლებისთვის, რომლებიც ეძებენ ხარისხს და ინოვაციებს.
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
Dark Tea არის ერთი ექვსი ძირითადი ჩაის ჩინეთში. Ეს არის fermented tea ჭეშმარიტი თვალსაზრისით, რომელშიც მიკროორგანიზმების მიღება ხდება დამუშავებისას ხარისხის ფორმირებაში. შავი ჩაი არის მსოფლიოში ყველაზე დიდი წარმოება და გაყიდვები, გარდა შავი ჩაი და მწვანე ჩაი, და ეს არის ასევე ერთ-ერთი ყველაზე გამორჩეული ჩაი ჩინეთში. ადრეული steamed qingtuan ტორტი მწვანე ჩაი გახდა შავი ჩაის ორიგინალური პროტოტიპი გრძელვადიანი საცხობი და საშრობი და გრძელვადიანი არასრული დალუქული ტრანსპორტირება და შენახვა.
ჩრდილოეთ სიმღერის დინასტიის დროს (1074), სიჩუანმა მწვანე თმის ჩაი გამოიყენა, რათა ის შავი და სასაზღვრო ვაჭრობის "შავი ჩაი" გააკეთოს. ისტორიული მიზეზების გამო, ჩინეთში შავი ჩაის მწარმოებელ ტერიტორიებზე ამჟამად ძირითადად კონცენტრირებულია Hunan, Yunnan, Hubei, Sichuan, Guangxi და სხვა ადგილებში. სხვადასხვა რეგიონებში ნედლეულის სხვადასხვა მახასიათებლების გამო, ან ხანგრძლივი პერიოდის განმავლობაში დაგროვილი დამუშავების პროცესში განსხვავებების გამო, მათ შექმნან საკუთარი უნიკალური პროდუქტის ფორმები და პროდუქტები. ხარისხის მახასიათებლები. ამჟამად, ფერების ძირითადი სახეობები დაცულია PU "ER თეა, Fuzhuan, Heizhuan, Huazhuan, Qianliangcha და ასე შემდეგ. პროდუქტის ფორმები მოიცავს compacted brick type, კომპაქტური კალათაში ტიპი, კომპაქტური Tuo Cake ტიპის და კომპაქტური სვეტის ტიპი. შავი ჩაის გადამამუშავებელი და შეფუთვის მეთოდების უმრავლესობა ისტორიას მიჰყავს და შეფუთვა იყენებს ბუნებრივ მასალებს, როგორიცაა კალათები და ქაღალდი. აქედან გამომდინარე, მუქი ჩაი ჩინეთში ერთ-ერთი ექვსი ძირითადი ჩაია, რომელსაც აქვს საუკეთესო მემკვიდრეობა და დაცული ისტორია.
მუქი ჩაი მიეკუთვნება პოსტ-ფერმენტირებული ჩაი, რომელშიც მიკროორგანიზმები ნივთიერებების ტრანსფორმაციაში მონაწილეობენ. ბოლო წლებში, სამეცნიერო კვლევების სერია დაამტკიცა, რომ მიკროორგანიზმების ექსტრაკულური ფერმენტების გადამუშავების, შენახვის, შენახვისა და ტრანსპორტირების პროცესში, მრავალი ბიოქიმიური ნივთიერებები, რომლებიც არ არის სხვა ჩაი ან დაბალი შემცველობა მზადდება, რომელიც განსხვავდება სხვა ჩაისგან. ამ ტიპის ფუნქციონალური ნივთიერებების omics- ს აქვს უნიკალური ჯანდაცვის ეფექტი გლუკოზის და ლიპიდური მეტაბოლიზმისა და ცილის მეტაბოლიზმის რეგულირების უნიკალური ჯანდაცვის ეფექტები.