email

რა არის მუქი ჩაი?

ცხელი პროდუქცია

როგორ მზადდება Dragon Ball Tea?2

როგორ მზადდება Dragon Ball Tea?2

2022-05-14 19:00:46

მრგვალი ტიპის ჩაის ბურთის დამზადებამდე, ნედლი ჩაის დამუშავება ჯერ კიდევ საჭიროა ჩაის გამხმარი მანქანით, ჩაის ფიქსაციის აპარატით, ჩაის როლიკებით და ჩაის საშრობით. შემდეგ ჩამოყალიბება დრაკონის ტე ბურთის ფორმირების აპარატით.

როგორ მზადდება Dragon Ball ჩაი?

როგორ მზადდება Dragon Ball ჩაი?

2022-05-14 17:47:32

დარგონის ჩაის ჩამოყალიბებამდე, უმი ჩაის ჯერ კიდევ საჭიროა ჩაის გახმობა, ჩაის ფიქსაცია, ჩაის გადახვევა და ჩაის გაშრობა.

გაზაფხულის ჩაის ბაღის მენეჯმენტი

გაზაფხულის ჩაის ბაღის მენეჯმენტი

2022-04-30 16:44:03

ჩაის ბაღის მენეჯმენტში კარგი სამუშაოს შესრულებამ შეიძლება გაზაფხულის ჩაის ღირებულება უფრო გააძლიეროს.

შავი ჩაის დუღილის დრო

შავი ჩაის დუღილის დრო

2022-04-29 15:35:56

შავი ჩაის ფერმენტაციას აქვს ტრადიციული დუღილი და მანქანური დუღილი, ხოლო მანქანური დუღილი გახდება შავი ჩაის დუღილის ტენდენცია.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.

თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

რა არის მუქი ჩაი?

2021-10-08 14:00:04

Dark Tea არის ერთი ექვსი ძირითადი ჩაის ჩინეთში. Ეს არის fermented tea ჭეშმარიტი თვალსაზრისით, რომელშიც მიკროორგანიზმების მიღება ხდება დამუშავებისას ხარისხის ფორმირებაში. შავი ჩაი არის მსოფლიოში ყველაზე დიდი წარმოება და გაყიდვები, გარდა შავი ჩაი და მწვანე ჩაი, და ეს არის ასევე ერთ-ერთი ყველაზე გამორჩეული ჩაი ჩინეთში. ადრეული steamed qingtuan ტორტი მწვანე ჩაი გახდა შავი ჩაის ორიგინალური პროტოტიპი გრძელვადიანი საცხობი და საშრობი და გრძელვადიანი არასრული დალუქული ტრანსპორტირება და შენახვა.

ჩრდილოეთ სიმღერის დინასტიის დროს (1074), სიჩუანმა მწვანე თმის ჩაი გამოიყენა, რათა ის შავი და სასაზღვრო ვაჭრობის "შავი ჩაი" გააკეთოს. ისტორიული მიზეზების გამო, ჩინეთში შავი ჩაის მწარმოებელ ტერიტორიებზე ამჟამად ძირითადად კონცენტრირებულია Hunan, Yunnan, Hubei, Sichuan, Guangxi და სხვა ადგილებში. სხვადასხვა რეგიონებში ნედლეულის სხვადასხვა მახასიათებლების გამო, ან ხანგრძლივი პერიოდის განმავლობაში დაგროვილი დამუშავების პროცესში განსხვავებების გამო, მათ შექმნან საკუთარი უნიკალური პროდუქტის ფორმები და პროდუქტები. ხარისხის მახასიათებლები. ამჟამად, ფერების ძირითადი სახეობები დაცულია PU "ER თეა, Fuzhuan, Heizhuan, Huazhuan, Qianliangcha და ასე შემდეგ. პროდუქტის ფორმები მოიცავს compacted brick type, კომპაქტური კალათაში ტიპი, კომპაქტური Tuo Cake ტიპის და კომპაქტური სვეტის ტიპი. შავი ჩაის გადამამუშავებელი და შეფუთვის მეთოდების უმრავლესობა ისტორიას მიჰყავს და შეფუთვა იყენებს ბუნებრივ მასალებს, როგორიცაა კალათები და ქაღალდი. აქედან გამომდინარე, მუქი ჩაი ჩინეთში ერთ-ერთი ექვსი ძირითადი ჩაია, რომელსაც აქვს საუკეთესო მემკვიდრეობა და დაცული ისტორია.

მუქი ჩაი მიეკუთვნება პოსტ-ფერმენტირებული ჩაი, რომელშიც მიკროორგანიზმები ნივთიერებების ტრანსფორმაციაში მონაწილეობენ. ბოლო წლებში, სამეცნიერო კვლევების სერია დაამტკიცა, რომ მიკროორგანიზმების ექსტრაკულური ფერმენტების გადამუშავების, შენახვის, შენახვისა და ტრანსპორტირების პროცესში, მრავალი ბიოქიმიური ნივთიერებები, რომლებიც არ არის სხვა ჩაი ან დაბალი შემცველობა მზადდება, რომელიც განსხვავდება სხვა ჩაისგან. ამ ტიპის ფუნქციონალური ნივთიერებების omics- ს აქვს უნიკალური ჯანდაცვის ეფექტი გლუკოზის და ლიპიდური მეტაბოლიზმისა და ცილის მეტაბოლიზმის რეგულირების უნიკალური ჯანდაცვის ეფექტები.