ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
Dark Tea არის ერთი ექვსი ძირითადი ჩაის ჩინეთში. Ეს არის fermented tea ჭეშმარიტი თვალსაზრისით, რომელშიც მიკროორგანიზმების მიღება ხდება დამუშავებისას ხარისხის ფორმირებაში. შავი ჩაი არის მსოფლიოში ყველაზე დიდი წარმოება და გაყიდვები, გარდა შავი ჩაი და მწვანე ჩაი, და ეს არის ასევე ერთ-ერთი ყველაზე გამორჩეული ჩაი ჩინეთში. ადრეული steamed qingtuan ტორტი მწვანე ჩაი გახდა შავი ჩაის ორიგინალური პროტოტიპი გრძელვადიანი საცხობი და საშრობი და გრძელვადიანი არასრული დალუქული ტრანსპორტირება და შენახვა.
ჩრდილოეთ სიმღერის დინასტიის დროს (1074), სიჩუანმა მწვანე თმის ჩაი გამოიყენა, რათა ის შავი და სასაზღვრო ვაჭრობის "შავი ჩაი" გააკეთოს. ისტორიული მიზეზების გამო, ჩინეთში შავი ჩაის მწარმოებელ ტერიტორიებზე ამჟამად ძირითადად კონცენტრირებულია Hunan, Yunnan, Hubei, Sichuan, Guangxi და სხვა ადგილებში. სხვადასხვა რეგიონებში ნედლეულის სხვადასხვა მახასიათებლების გამო, ან ხანგრძლივი პერიოდის განმავლობაში დაგროვილი დამუშავების პროცესში განსხვავებების გამო, მათ შექმნან საკუთარი უნიკალური პროდუქტის ფორმები და პროდუქტები. ხარისხის მახასიათებლები. ამჟამად, ფერების ძირითადი სახეობები დაცულია PU "ER თეა, Fuzhuan, Heizhuan, Huazhuan, Qianliangcha და ასე შემდეგ. პროდუქტის ფორმები მოიცავს compacted brick type, კომპაქტური კალათაში ტიპი, კომპაქტური Tuo Cake ტიპის და კომპაქტური სვეტის ტიპი. შავი ჩაის გადამამუშავებელი და შეფუთვის მეთოდების უმრავლესობა ისტორიას მიჰყავს და შეფუთვა იყენებს ბუნებრივ მასალებს, როგორიცაა კალათები და ქაღალდი. აქედან გამომდინარე, მუქი ჩაი ჩინეთში ერთ-ერთი ექვსი ძირითადი ჩაია, რომელსაც აქვს საუკეთესო მემკვიდრეობა და დაცული ისტორია.
მუქი ჩაი მიეკუთვნება პოსტ-ფერმენტირებული ჩაი, რომელშიც მიკროორგანიზმები ნივთიერებების ტრანსფორმაციაში მონაწილეობენ. ბოლო წლებში, სამეცნიერო კვლევების სერია დაამტკიცა, რომ მიკროორგანიზმების ექსტრაკულური ფერმენტების გადამუშავების, შენახვის, შენახვისა და ტრანსპორტირების პროცესში, მრავალი ბიოქიმიური ნივთიერებები, რომლებიც არ არის სხვა ჩაი ან დაბალი შემცველობა მზადდება, რომელიც განსხვავდება სხვა ჩაისგან. ამ ტიპის ფუნქციონალური ნივთიერებების omics- ს აქვს უნიკალური ჯანდაცვის ეფექტი გლუკოზის და ლიპიდური მეტაბოლიზმისა და ცილის მეტაბოლიზმის რეგულირების უნიკალური ჯანდაცვის ეფექტები.