email

მუქი ჩაის დამუშავების პრინციპი

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიმუქი ჩაის დამუშავების პრინციპი

ცხელი პროდუქცია

შესავალი ავტომატური მცირე მრგვალი ფორმის ფილტრის ჩაის ყავის ფხვნილის შეფუთვის მანქანაში

შესავალი ავტომატური მცირე მრგვალი ფორმის ფილტრის ჩაის ყავის ფხვნილის შეფუთვის მანქანაში

2024-04-18 11:10:42

ავტომატური პატარა მრგვალი ფორმის ფილტრის ჩაის ყავის პუდრის ფხვნილის შესაფუთი მანქანა არის უახლესი შესაფუთი ხსნარი, რომელიც შექმნილია მცირე მრგვალი ფორმის ფილტრის ჩაის, ყავის ნაჭრებისა და ფხვნილის შეფუთვის პროცესის გასამარტივებლად. ამ სტატიაში მოცემულია ამ ინოვაციური აპარატის მიმოხილვა, მისი მახასიათებლების, უპირატესობებისა და აპლიკაციების ჩათვლით.

სარეცხი ფხვნილის ყავის ჩანთის დალუქვის ავტომატური ყინულის საკონდიტრო ჩანთის შემავსებელი შეფუთვის მანქანის ევოლუცია და გამოყენება

სარეცხი ფხვნილის ყავის ჩანთის დალუქვის ავტომატური ყინულის საკონდიტრო ჩანთის შემავსებელი შეფუთვის მანქანის ევოლუცია და გამოყენება

2024-04-18 10:36:42

სარეცხი ფხვნილის ყავის ჩანთა დალუქვის ავტომატური ყინულის კანფეტის ტომრის შემავსებელი შეფუთვის მანქანამ განიცადა მნიშვნელოვანი განვითარება წლების განმავლობაში, რათა დააკმაყოფილოს მზარდი მოთხოვნა ეფექტური და ავტომატიზირებული შეფუთვის გადაწყვეტილებებზე.

პატარა ჩაის ყუთის შესაფუთი მანქანის ევოლუცია და სარგებელი

პატარა ჩაის ყუთის შესაფუთი მანქანის ევოლუცია და სარგებელი

2024-04-15 17:26:49

გაეცანით ისტორიას, გამოყენების მეთოდებს, გამოყენების სცენარებს და ავტორის შეფასებას ჩაის დალუქვის მცირე დანადგარების უპირატესობების შესახებ

მოკლე შესავალი შავი ჩაის სხვადასხვა ტიპებზე

მოკლე შესავალი შავი ჩაის სხვადასხვა ტიპებზე

2023-11-29 09:00:13

შავი ჩაი, რომელიც ასევე ცნობილია როგორც წითელი ჩაი ჩინეთში, არის პოპულარული სასმელი, რომელსაც მიირთმევენ მთელ მსოფლიოში. ეს სტატია მიზნად ისახავს მოკლე მიმოხილვას შავი ჩაის სხვადასხვა სახეობისა და მათი მახასიათებლების შესახებ.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

მუქი ჩაის დამუშავების პრინციპი

2021-11-04 13:31:43

ჩინეთში ბევრი სახის მუქი ჩაი არის, გადამუშავების ტექნოლოგია განსხვავებულია და ხარისხი განსხვავებულია, მაგრამ არსებობს საერთო მახასიათებლები: 1. სუფთა ჩაის ფოთლების კრეფა სტანდარტი შედარებით უხეში და ძველია. ზოგადად, ჩაის მცენარეები დანაღმულია მას შემდეგ, რაც buds ჩამოყალიბდა, და ფოთლები ძველი და stalks ხანგრძლივი. პროდუქტი აქვს დიდი გარეგნობა; 2. დამუშავებისას, არსებობს უნიკალური პროცესები --- Wort Piles, რომელთაგან ზოგიერთი გამოიყენოთ მშრალი piles ბამბა ჩაი, როგორიცაა Hubei ძველი მწვანე ჩაი და Sichuan Fuling brick tea, და ზოგიერთი გამოყენება სველი piles, როგორიცაა Hunan შავი ჩაი და Guangxi Liubao ჩაი და ა.შ. 3. აქვს იგივე ხარისხის მახასიათებლები, რომ არის, ფორმა არის გადაუგრიხეს, ფერი ყვითელი, ყავისფერი და ზეთოვანი, თავიდან აცილების მუქი ყავისფერი; შიდა არომატი არის mellow ან სუფთა, წვნიანი არის ფორთოხლის ყვითელი ან ნარინჯისფერი წითელი, და ქვედა ფოთოლი არის ყვითელი ყავისფერი. თავიდან აცილება წითელი ფოთლები.

მათ შორის, ცნობილი PU "ER თეა, დომინანტური მიკროორგანიზმების დამუშავებისას, მნიშვნელოვანია გავლენა ხარისხის ხარისხზე.

PU "ER თეა მას შემდეგ, რაც Yunnan დიდი ფოთოლი მზე გამხმარი მწვანე ჩაი არის piled in tidal წყალი. მიკრობული საქმიანობის შედეგად წარმოქმნილი სითბოს გამო, ფიზიკური და ქიმიური ცვლილებების სერია მოხდა ჩაის შიდა ხარისხი, რომელმაც ხელი შეუწყო PU "Er. ჩაის არომატის ფორმირება და კარგი ხარისხის არის fermentation process of Pu"er tea. PU "ER TEA- ს (ბუნებრივად ინახება თუ არა ხელოვნურად ინახება), მიკროორგანიზმები მნიშვნელოვან როლს ასრულებს.