ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
ჩინეთში ბევრი სახის მუქი ჩაი არის, გადამუშავების ტექნოლოგია განსხვავებულია და ხარისხი განსხვავებულია, მაგრამ არსებობს საერთო მახასიათებლები: 1. სუფთა ჩაის ფოთლების კრეფა სტანდარტი შედარებით უხეში და ძველია. ზოგადად, ჩაის მცენარეები დანაღმულია მას შემდეგ, რაც buds ჩამოყალიბდა, და ფოთლები ძველი და stalks ხანგრძლივი. პროდუქტი აქვს დიდი გარეგნობა; 2. დამუშავებისას, არსებობს უნიკალური პროცესები --- Wort Piles, რომელთაგან ზოგიერთი გამოიყენოთ მშრალი piles ბამბა ჩაი, როგორიცაა Hubei ძველი მწვანე ჩაი და Sichuan Fuling brick tea, და ზოგიერთი გამოყენება სველი piles, როგორიცაა Hunan შავი ჩაი და Guangxi Liubao ჩაი და ა.შ. 3. აქვს იგივე ხარისხის მახასიათებლები, რომ არის, ფორმა არის გადაუგრიხეს, ფერი ყვითელი, ყავისფერი და ზეთოვანი, თავიდან აცილების მუქი ყავისფერი; შიდა არომატი არის mellow ან სუფთა, წვნიანი არის ფორთოხლის ყვითელი ან ნარინჯისფერი წითელი, და ქვედა ფოთოლი არის ყვითელი ყავისფერი. თავიდან აცილება წითელი ფოთლები.
მათ შორის, ცნობილი PU "ER თეა, დომინანტური მიკროორგანიზმების დამუშავებისას, მნიშვნელოვანია გავლენა ხარისხის ხარისხზე.
PU "ER თეა მას შემდეგ, რაც Yunnan დიდი ფოთოლი მზე გამხმარი მწვანე ჩაი არის piled in tidal წყალი. მიკრობული საქმიანობის შედეგად წარმოქმნილი სითბოს გამო, ფიზიკური და ქიმიური ცვლილებების სერია მოხდა ჩაის შიდა ხარისხი, რომელმაც ხელი შეუწყო PU "Er. ჩაის არომატის ფორმირება და კარგი ხარისხის არის fermentation process of Pu"er tea. PU "ER TEA- ს (ბუნებრივად ინახება თუ არა ხელოვნურად ინახება), მიკროორგანიზმები მნიშვნელოვან როლს ასრულებს.