email

მუქი ჩაის დამუშავების პრინციპი

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიმუქი ჩაის დამუშავების პრინციპი

ცხელი პროდუქცია

მოკლე შესავალი შავი ჩაის სხვადასხვა ტიპებზე

მოკლე შესავალი შავი ჩაის სხვადასხვა ტიპებზე

2023-11-29 09:00:13

შავი ჩაი, რომელიც ასევე ცნობილია როგორც წითელი ჩაი ჩინეთში, არის პოპულარული სასმელი, რომელსაც მიირთმევენ მთელ მსოფლიოში. ეს სტატია მიზნად ისახავს მოკლე მიმოხილვას შავი ჩაის სხვადასხვა სახეობისა და მათი მახასიათებლების შესახებ.

მცირე ავტომატური შევსების და დალუქვის მანქანების სერია - ეფექტური და მრავალმხრივი შეფუთვის გადაწყვეტილებები

მცირე ავტომატური შევსების და დალუქვის მანქანების სერია - ეფექტური და მრავალმხრივი შეფუთვის გადაწყვეტილებები

2023-11-28 15:44:05

აღმოაჩინეთ მცირე ავტომატური შევსების და დალუქვის მანქანების სერია, უახლესი შეფუთვის გადაწყვეტილებების სპექტრი, რომელიც შექმნილია თქვენი წარმოების პროცესის გასამარტივებლად. ეს მანქანები გვთავაზობენ შეუდარებელ ეფექტურობას, მრავალფეროვნებას და საიმედოობას, რაც მათ იდეალურ არჩევანს აქცევს სხვადასხვა ინდუსტრიის ბიზნესისთვის. მათი მოწინავე ფუნქციებითა და მოსახერხებელი ინტერფეისით, ისინი უზრუნველყოფენ ზუსტ და თანმიმდევრულ შეფუთვას, დაზოგავთ თქვენს დროსა და რესურსებს. წაიკითხეთ, რომ შეისწავლოთ მცირე ავტომატური შევსების და დალუქვის მანქანების სერიის ძირითადი მახასიათებლები და უპირატესობები.

ჩაის მოძრავი მანქანა: რევოლუციური ჩაის წარმოება

ჩაის მოძრავი მანქანა: რევოლუციური ჩაის წარმოება

2023-11-25 10:12:11

ჩაი მსოფლიოში ერთ-ერთი ყველაზე პოპულარული სასმელია, რომელიც სარგებლობს მისი გამაგრილებელი გემოთი და ჯანმრთელობის მრავალი სარგებლით. ყოველი ფინჯანი ჩაის უკან იმალება კულტივირების, მოსავლის აღების და დამუშავების რთული პროცესი. ბოლო წლებში ჩაის ინდუსტრია მნიშვნელოვანი წინსვლის მოწმე გახდა ჩაის მოძრავი მანქანების დანერგვით. ეს სტატია მიზნად ისახავს ყოვლისმომცველი მიმოხილვას ჩაის მოძრავი მანქანების, მათი სარგებელისა და ჩაის წარმოების პროცესზე მათი გავლენის შესახებ.

2023-11-25 09:43:38

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

მუქი ჩაის დამუშავების პრინციპი

2021-11-04 13:31:43

ჩინეთში ბევრი სახის მუქი ჩაი არის, გადამუშავების ტექნოლოგია განსხვავებულია და ხარისხი განსხვავებულია, მაგრამ არსებობს საერთო მახასიათებლები: 1. სუფთა ჩაის ფოთლების კრეფა სტანდარტი შედარებით უხეში და ძველია. ზოგადად, ჩაის მცენარეები დანაღმულია მას შემდეგ, რაც buds ჩამოყალიბდა, და ფოთლები ძველი და stalks ხანგრძლივი. პროდუქტი აქვს დიდი გარეგნობა; 2. დამუშავებისას, არსებობს უნიკალური პროცესები --- Wort Piles, რომელთაგან ზოგიერთი გამოიყენოთ მშრალი piles ბამბა ჩაი, როგორიცაა Hubei ძველი მწვანე ჩაი და Sichuan Fuling brick tea, და ზოგიერთი გამოყენება სველი piles, როგორიცაა Hunan შავი ჩაი და Guangxi Liubao ჩაი და ა.შ. 3. აქვს იგივე ხარისხის მახასიათებლები, რომ არის, ფორმა არის გადაუგრიხეს, ფერი ყვითელი, ყავისფერი და ზეთოვანი, თავიდან აცილების მუქი ყავისფერი; შიდა არომატი არის mellow ან სუფთა, წვნიანი არის ფორთოხლის ყვითელი ან ნარინჯისფერი წითელი, და ქვედა ფოთოლი არის ყვითელი ყავისფერი. თავიდან აცილება წითელი ფოთლები.

მათ შორის, ცნობილი PU "ER თეა, დომინანტური მიკროორგანიზმების დამუშავებისას, მნიშვნელოვანია გავლენა ხარისხის ხარისხზე.

PU "ER თეა მას შემდეგ, რაც Yunnan დიდი ფოთოლი მზე გამხმარი მწვანე ჩაი არის piled in tidal წყალი. მიკრობული საქმიანობის შედეგად წარმოქმნილი სითბოს გამო, ფიზიკური და ქიმიური ცვლილებების სერია მოხდა ჩაის შიდა ხარისხი, რომელმაც ხელი შეუწყო PU "Er. ჩაის არომატის ფორმირება და კარგი ხარისხის არის fermentation process of Pu"er tea. PU "ER TEA- ს (ბუნებრივად ინახება თუ არა ხელოვნურად ინახება), მიკროორგანიზმები მნიშვნელოვან როლს ასრულებს.