email

ექვსი სახის ჩაი

ცხელი პროდუქცია

ჩაის მექანიკური ამოღება

ჩაის მექანიკური ამოღება

2022-06-18 15:36:09

მექანიკური ჩაის კრეფა უნდა გამოიყენოს სწორი მეთოდი, რათა ჩაის ხე უკეთ გაიზარდოს. ამასთან, კრეფის შემდეგ ახალი ფოთლები სათანადოდ უნდა იყოს დაზღვეული და შენახული.

ჩაის კრეფის შენიშვნები

ჩაის კრეფის შენიშვნები

2022-06-18 15:29:27

ჩაის ფოთლების უკეთესი ზრდისთვის, ჩაის კრეფის პროცესში ყურადღება უნდა მიექცეს ჩაის დაკრეფის ტექნიკას და კრეფის მეთოდებს.

სტანდარტი ჩაის მოსავლისთვის

სტანდარტი ჩაის მოსავლისთვის

2022-06-11 17:39:36

ჩაის კრეფის სტანდარტი უნდა შეესაბამებოდეს დამუშავებული ჩაის სტანდარტს, ფოთლების შეკავებისა და მოსავლის პრობლემების გათვალისწინებით.

რისკები და პრობლემები ჩაის კრეფაში

რისკები და პრობლემები ჩაის კრეფაში

2022-06-11 17:04:57

ჩაის კრეფამ თავიდან უნდა აიცილოს მტაცებლური კრეფა, კრეფა ჩაის ფაქტობრივი მდგომარეობის მიხედვით და მაქსიმალურად დაიცვას ჩაი.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.

თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

ექვსი სახის ჩაი

2021-06-18 17:00:04

დღეისათვის ჩაი დაყოფილია ექვს კატეგორიად: შავი (წითელი) , მწვანე ჩაი, ო კოლეჯვა ჩაი ყვითელი ჩაი, პოსტ ფერმენტირებული (Ბნელი) და თეთრი

1. შავი (წითელი) ჩაი

შავი ჩაი მწვანე ჩაის საპირისპიროა. ეს არის სრულად ფერმენტირებული ჩაი (80% -ზე მეტი დუღილის ხარისხით). შავი ჩაის სახელი მისი წითელი წვნიდან გამომდინარეობს.

2. მწვანე ჩაი

მწვანე ჩაი არის ჩაი, რომელიც არ არის ფერმენტირებული, რომ არის, ახალი ფოთლები ვრცელდება და გამხმარი პირდაპირ ცხელ ქოთანში ერთ ორას გრადუსზე, რათა შეინარჩუნოს მწვანე მახასიათებლები.

3. Oolong ჩაი

Ულუნის ჩაი არის წითელი და მწვანე ჩაის შორის ნახევრად ფერმენტირებული ჩაის ტიპი. Oolong ჩაი არის ყველაზე რთული და შრომატევადი პროცესი შორის ექვსი სახის ჩაი, და მწიფდება მეთოდი ასევე ყველაზე კონკრეტული, ასე რომ სასმელი oolong ჩაი ასევე ცნობილია, როგორც სასმელი Gongfu ჩაი.

4. ყვითელი ჩაი

ცნობილი Junshan Yinzhen თეა ეკუთვნის ყვითელ ჩაი. ყვითელი ჩაის მომზადების მეთოდი ცოტაა მწვანე ჩაის მსგავსია, მაგრამ შუა რიცხვებში სამი დღეა შუაში;

5. გვ გვ OST-Fermented (ბნელი)

თავდაპირველად, dark შავი ჩაი ძირითადად გაიყიდა სასაზღვრო ზონებში და Yunnan Pu "Er ჩაი იყო ერთი მათგანი. PU" ER თეა მზადდება წყალში მწვანე ჩაის წყალში, რომელიც გაკეთდა, შემდეგ კი. PU "ER თეა აქვს ეფექტი შემცირება ცხიმი, წონის დაკარგვა და არტერიული წნევა, და ძალიან პოპულარულია სამხრეთ აზიაში და იაპონიაში. მაგრამ როდესაც საქმე წონის დაკარგვა, ყველაზე მნიშვნელოვანი ეფექტი არის oolong ჩაი.

6. თეთრი ჩაი

თეთრი ჩაი ძირითადად მზეა. თეთრი ჩაის და ყვითელი ჩაის გარეგნობა, არომატი და გემო ძალიან კარგია.

საწარმოო პროცესის გამო მათ სხვადასხვა დუღილის ხარისხი აქვთ. ასე რომ, ეს სხვადასხვა ჩაის ფორმებს წარმოადგენს.

XX