DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დღეისათვის ჩაი დაყოფილია ექვს კატეგორიად: შავი (წითელი) , მწვანე ჩაი, ო კოლეჯვა ჩაი ყვითელი ჩაი, პოსტ ფერმენტირებული (Ბნელი) და თეთრი
1. შავი (წითელი) ჩაი
შავი ჩაი მწვანე ჩაის საპირისპიროა. ეს არის სრულად ფერმენტირებული ჩაი (80% -ზე მეტი დუღილის ხარისხით). შავი ჩაის სახელი მისი წითელი წვნიდან გამომდინარეობს.
2. მწვანე ჩაი
მწვანე ჩაი არის ჩაი, რომელიც არ არის ფერმენტირებული, რომ არის, ახალი ფოთლები ვრცელდება და გამხმარი პირდაპირ ცხელ ქოთანში ერთ ორას გრადუსზე, რათა შეინარჩუნოს მწვანე მახასიათებლები.
3. Oolong ჩაი
Ულუნის ჩაი არის წითელი და მწვანე ჩაის შორის ნახევრად ფერმენტირებული ჩაის ტიპი. Oolong ჩაი არის ყველაზე რთული და შრომატევადი პროცესი შორის ექვსი სახის ჩაი, და მწიფდება მეთოდი ასევე ყველაზე კონკრეტული, ასე რომ სასმელი oolong ჩაი ასევე ცნობილია, როგორც სასმელი Gongfu ჩაი.
4. ყვითელი ჩაი
ცნობილი Junshan Yinzhen თეა ეკუთვნის ყვითელ ჩაი. ყვითელი ჩაის მომზადების მეთოდი ცოტაა მწვანე ჩაის მსგავსია, მაგრამ შუა რიცხვებში სამი დღეა შუაში;
5. გვ გვ OST-Fermented (ბნელი)
თავდაპირველად, dark შავი ჩაი ძირითადად გაიყიდა სასაზღვრო ზონებში და Yunnan Pu "Er ჩაი იყო ერთი მათგანი. PU" ER თეა მზადდება წყალში მწვანე ჩაის წყალში, რომელიც გაკეთდა, შემდეგ კი. PU "ER თეა აქვს ეფექტი შემცირება ცხიმი, წონის დაკარგვა და არტერიული წნევა, და ძალიან პოპულარულია სამხრეთ აზიაში და იაპონიაში. მაგრამ როდესაც საქმე წონის დაკარგვა, ყველაზე მნიშვნელოვანი ეფექტი არის oolong ჩაი.
6. თეთრი ჩაი
თეთრი ჩაი ძირითადად მზეა. თეთრი ჩაის და ყვითელი ჩაის გარეგნობა, არომატი და გემო ძალიან კარგია.
საწარმოო პროცესის გამო მათ სხვადასხვა დუღილის ხარისხი აქვთ. ასე რომ, ეს სხვადასხვა ჩაის ფორმებს წარმოადგენს.