ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
დღეისათვის ჩაი დაყოფილია ექვს კატეგორიად: შავი (წითელი) , მწვანე ჩაი, ო კოლეჯვა ჩაი ყვითელი ჩაი, პოსტ ფერმენტირებული (Ბნელი) და თეთრი
1. შავი (წითელი) ჩაი
შავი ჩაი მწვანე ჩაის საპირისპიროა. ეს არის სრულად ფერმენტირებული ჩაი (80% -ზე მეტი დუღილის ხარისხით). შავი ჩაის სახელი მისი წითელი წვნიდან გამომდინარეობს.
2. მწვანე ჩაი
მწვანე ჩაი არის ჩაი, რომელიც არ არის ფერმენტირებული, რომ არის, ახალი ფოთლები ვრცელდება და გამხმარი პირდაპირ ცხელ ქოთანში ერთ ორას გრადუსზე, რათა შეინარჩუნოს მწვანე მახასიათებლები.
3. Oolong ჩაი
Ულუნის ჩაი არის წითელი და მწვანე ჩაის შორის ნახევრად ფერმენტირებული ჩაის ტიპი. Oolong ჩაი არის ყველაზე რთული და შრომატევადი პროცესი შორის ექვსი სახის ჩაი, და მწიფდება მეთოდი ასევე ყველაზე კონკრეტული, ასე რომ სასმელი oolong ჩაი ასევე ცნობილია, როგორც სასმელი Gongfu ჩაი.
4. ყვითელი ჩაი
ცნობილი Junshan Yinzhen თეა ეკუთვნის ყვითელ ჩაი. ყვითელი ჩაის მომზადების მეთოდი ცოტაა მწვანე ჩაის მსგავსია, მაგრამ შუა რიცხვებში სამი დღეა შუაში;
5. გვ გვ OST-Fermented (ბნელი)
თავდაპირველად, dark შავი ჩაი ძირითადად გაიყიდა სასაზღვრო ზონებში და Yunnan Pu "Er ჩაი იყო ერთი მათგანი. PU" ER თეა მზადდება წყალში მწვანე ჩაის წყალში, რომელიც გაკეთდა, შემდეგ კი. PU "ER თეა აქვს ეფექტი შემცირება ცხიმი, წონის დაკარგვა და არტერიული წნევა, და ძალიან პოპულარულია სამხრეთ აზიაში და იაპონიაში. მაგრამ როდესაც საქმე წონის დაკარგვა, ყველაზე მნიშვნელოვანი ეფექტი არის oolong ჩაი.
6. თეთრი ჩაი
თეთრი ჩაი ძირითადად მზეა. თეთრი ჩაის და ყვითელი ჩაის გარეგნობა, არომატი და გემო ძალიან კარგია.
საწარმოო პროცესის გამო მათ სხვადასხვა დუღილის ხარისხი აქვთ. ასე რომ, ეს სხვადასხვა ჩაის ფორმებს წარმოადგენს.