email

ცხელი პროდუქცია

თეთრი ჩაის საშრობი

თეთრი ჩაის საშრობი

2022-01-19 14:49:19

ჩაის გაშრობის პროცესი საბოლოოდ ჩაის დამუშავების ეტაპია. თეთრი ჩაის გასაშრობად საუკეთესო ხერხის არჩევა გააუმჯობესებს თეთრი ჩაის ხარისხს.

თეთრი ჩაი გახმება

თეთრი ჩაი გახმება

2022-01-19 14:31:14

ჩაის გაფუჭება არის ძალიან მნიშვნელოვანი პროცესი თეთრი ჩაის წარმოებაში. ფაქტობრივი სიტუაციიდან გამომდინარე, შეიძლება გამოყენებულ იქნას გახმობის სხვადასხვა მეთოდი.

პუერ ჩაის ფიქსაცია

პუერ ჩაის ფიქსაცია

2022-01-11 15:17:23

უნივერსალური ჩაის ფიქსაციის ჭურჭლის ხანგრძლივმა მაღალტემპერატურულ ფიქსაციას შეუძლია გამოავლინოს Pu'er ჩაის არომატი და გამოყოს სურნელოვანი არომატი.

ჩაის ბაღის მართვა გაზაფხულის ჩაის წინ

ჩაის ბაღის მართვა გაზაფხულის ჩაის წინ

2022-01-11 14:33:29

გამოიყენეთ ჩაის ბაღის მართვის ზომები, ჩაის ხის გასხვლა და ა.შ. ჩაის ბაღის მართვის მანქანები, განაყოფიერება და ა.შ. ჩაის ხეების ზრდისა და გაზაფხულის ჩაის ხარისხის გასაუმჯობესებლად.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.

თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

ექვსი სახის ჩაი

2021-06-18 17:00:04

დღეისათვის ჩაი დაყოფილია ექვს კატეგორიად: შავი (წითელი) , მწვანე ჩაი, ო კოლეჯვა ჩაი ყვითელი ჩაი, პოსტ ფერმენტირებული (Ბნელი) და თეთრი

1. შავი (წითელი) ჩაი

შავი ჩაი მწვანე ჩაის საპირისპიროა. ეს არის სრულად ფერმენტირებული ჩაი (80% -ზე მეტი დუღილის ხარისხით). შავი ჩაის სახელი მისი წითელი წვნიდან გამომდინარეობს.

2. მწვანე ჩაი

მწვანე ჩაი არის ჩაი, რომელიც არ არის ფერმენტირებული, რომ არის, ახალი ფოთლები ვრცელდება და გამხმარი პირდაპირ ცხელ ქოთანში ერთ ორას გრადუსზე, რათა შეინარჩუნოს მწვანე მახასიათებლები.

3. Oolong ჩაი

Ულუნის ჩაი არის წითელი და მწვანე ჩაის შორის ნახევრად ფერმენტირებული ჩაის ტიპი. Oolong ჩაი არის ყველაზე რთული და შრომატევადი პროცესი შორის ექვსი სახის ჩაი, და მწიფდება მეთოდი ასევე ყველაზე კონკრეტული, ასე რომ სასმელი oolong ჩაი ასევე ცნობილია, როგორც სასმელი Gongfu ჩაი.

4. ყვითელი ჩაი

ცნობილი Junshan Yinzhen თეა ეკუთვნის ყვითელ ჩაი. ყვითელი ჩაის მომზადების მეთოდი ცოტაა მწვანე ჩაის მსგავსია, მაგრამ შუა რიცხვებში სამი დღეა შუაში;

5. გვ გვ OST-Fermented (ბნელი)

თავდაპირველად, dark შავი ჩაი ძირითადად გაიყიდა სასაზღვრო ზონებში და Yunnan Pu "Er ჩაი იყო ერთი მათგანი. PU" ER თეა მზადდება წყალში მწვანე ჩაის წყალში, რომელიც გაკეთდა, შემდეგ კი. PU "ER თეა აქვს ეფექტი შემცირება ცხიმი, წონის დაკარგვა და არტერიული წნევა, და ძალიან პოპულარულია სამხრეთ აზიაში და იაპონიაში. მაგრამ როდესაც საქმე წონის დაკარგვა, ყველაზე მნიშვნელოვანი ეფექტი არის oolong ჩაი.

6. თეთრი ჩაი

თეთრი ჩაი ძირითადად მზეა. თეთრი ჩაის და ყვითელი ჩაის გარეგნობა, არომატი და გემო ძალიან კარგია.

საწარმოო პროცესის გამო მათ სხვადასხვა დუღილის ხარისხი აქვთ. ასე რომ, ეს სხვადასხვა ჩაის ფორმებს წარმოადგენს.