email

შენახვის PU \'ER თეა (2)

ცხელი პროდუქცია

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

2022-09-09 15:31:27

სათანადო გაშრობამ შეიძლება სრულად ასახოს Wuyi როკის ჩაის არომატი საბოლოო ეტაპზე, აქ არის მეტი ინფორმაცია გაშრობის შესახებ.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

2022-09-09 15:24:25

გახმობა და მწვანე რყევა არის Wuyi როკ ჩაის წარმოების ძირითადი საფეხურები. მიესალმეთ თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

შენახვის PU \'ER თეა (2)

2021-06-18 17:32:04

3. ვენტილაცია

PU "ER თეა ასევე სუნთქვა და მისი ტრანსფორმაციის პირობები მოითხოვს ჟანგბადის და ტენიანობას. თუ თქვენ შეინახავთ PU "ER თეა სახლში, უნდა განთავსდეს მშრალი და ვენტილირებადი ადგილი, რადგან ჟანგბადის გავრცელების საჰაერო სასარგებლოა გამრავლების მიკროორგანიზმების ჩაი. ეს ხელს უწყობს ნივთიერებების ტრანსფორმაციას PU "ჩაი და აჩქარებს PU" Er ჩაის დაბერებას, ფერმენტული და არასამთავრობო ფერმენტული ჟანგვის რეაქციების ორმაგი ეფექტის ქვეშ, მას შეუძლია ხელი შეუწყოს და დააჩქაროს PU "ER თეა.

4. Shady

შეინახეთ PU "ჩაის ჩაი იმ ადგილას, რომელიც არ არის მზეზე, მინიმუმამდე შემცირდეს ძლიერი სინათლის გავლენა PU" ER თეა და დონ ", დიდი ხნის განმავლობაში მაღალი ტემპერატურის მაღალ ტემპერატურულ გარემოში, განსაკუთრებით კი მაღალი ტემპერატურა და მაღალი ტენიანობის კლიმატი სამხრეთით. მაღალი ტემპერატურა არა მარტო PU "ER თეა უმოქმედო, ასევე არ არის ხელსაყრელი, რომ PU" ER ჩაი. დროთა განმავლობაში, PU "ER თეა მკვდარია, ანუ, მას არ აქვს ღირებულება შენახვისა და ტრანსფორმაციისთვის.

5. არ არის განსაკუთრებული სუნი გარემო

ყველა ჩაის ძალიან ადვილია სხვა თავისებური სუნი, ზოგჯერ ჩაი ოჯახში გამოიყენება თავისებური სუნი. აქედან გამომდინარე, უნდა აღინიშნოს, როდესაც შენახვისას PU "er ეს ჩაი შთანთქავს თავისებურ სუნი ყველაზე მეტად, და ერთხელ თავისებური სუნი შეიწოვება, ეს შეუქცევადია.