ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
3. ვენტილაცია
PU "ER თეა ასევე სუნთქვა და მისი ტრანსფორმაციის პირობები მოითხოვს ჟანგბადის და ტენიანობას. თუ თქვენ შეინახავთ PU "ER თეა სახლში, უნდა განთავსდეს მშრალი და ვენტილირებადი ადგილი, რადგან ჟანგბადის გავრცელების საჰაერო სასარგებლოა გამრავლების მიკროორგანიზმების ჩაი. ეს ხელს უწყობს ნივთიერებების ტრანსფორმაციას PU "ჩაი და აჩქარებს PU" Er ჩაის დაბერებას, ფერმენტული და არასამთავრობო ფერმენტული ჟანგვის რეაქციების ორმაგი ეფექტის ქვეშ, მას შეუძლია ხელი შეუწყოს და დააჩქაროს PU "ER თეა.
4. Shady
შეინახეთ PU "ჩაის ჩაი იმ ადგილას, რომელიც არ არის მზეზე, მინიმუმამდე შემცირდეს ძლიერი სინათლის გავლენა PU" ER თეა და დონ ", დიდი ხნის განმავლობაში მაღალი ტემპერატურის მაღალ ტემპერატურულ გარემოში, განსაკუთრებით კი მაღალი ტემპერატურა და მაღალი ტენიანობის კლიმატი სამხრეთით. მაღალი ტემპერატურა არა მარტო PU "ER თეა უმოქმედო, ასევე არ არის ხელსაყრელი, რომ PU" ER ჩაი. დროთა განმავლობაში, PU "ER თეა მკვდარია, ანუ, მას არ აქვს ღირებულება შენახვისა და ტრანსფორმაციისთვის.
5. არ არის განსაკუთრებული სუნი გარემო
ყველა ჩაის ძალიან ადვილია სხვა თავისებური სუნი, ზოგჯერ ჩაი ოჯახში გამოიყენება თავისებური სუნი. აქედან გამომდინარე, უნდა აღინიშნოს, როდესაც შენახვისას PU "er ეს ჩაი შთანთქავს თავისებურ სუნი ყველაზე მეტად, და ერთხელ თავისებური სუნი შეიწოვება, ეს შეუქცევადია.