email

შენახვის PU \'ER თეა (2)

ცხელი პროდუქცია

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

2023-03-25 15:38:48

პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ ჩინეთში და პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ მსოფლიოს ისტორიაში არის "ჩაის კლასიკა" დაწერილი ლუ იუ. დაწვრილებით ახსენით ჩაი

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

2023-03-11 15:34:05

შავი ჩაის ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი პროცესია დუღილი, შესაფერისი დუღილის აპარატის გამოყენებამ შეიძლება გააკონტროლოს შავი ჩაის კარგი ხარისხი.

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

2023-03-04 15:34:43

მწვანე ჩაის გაშრობის სხვადასხვა მეთოდი, სხვადასხვა აპარატები, მწვანე ჩაის ძაფები და მწვანე ჩაის არომატი განსხვავებულია, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

2023-02-25 14:55:48

როგორ დავამუშავოთ სპეციალური ნემსის ტიპის მწვანე ჩაი, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის!

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

შენახვის PU \'ER თეა (2)

2021-06-18 17:32:04

3. ვენტილაცია

PU "ER თეა ასევე სუნთქვა და მისი ტრანსფორმაციის პირობები მოითხოვს ჟანგბადის და ტენიანობას. თუ თქვენ შეინახავთ PU "ER თეა სახლში, უნდა განთავსდეს მშრალი და ვენტილირებადი ადგილი, რადგან ჟანგბადის გავრცელების საჰაერო სასარგებლოა გამრავლების მიკროორგანიზმების ჩაი. ეს ხელს უწყობს ნივთიერებების ტრანსფორმაციას PU "ჩაი და აჩქარებს PU" Er ჩაის დაბერებას, ფერმენტული და არასამთავრობო ფერმენტული ჟანგვის რეაქციების ორმაგი ეფექტის ქვეშ, მას შეუძლია ხელი შეუწყოს და დააჩქაროს PU "ER თეა.

4. Shady

შეინახეთ PU "ჩაის ჩაი იმ ადგილას, რომელიც არ არის მზეზე, მინიმუმამდე შემცირდეს ძლიერი სინათლის გავლენა PU" ER თეა და დონ ", დიდი ხნის განმავლობაში მაღალი ტემპერატურის მაღალ ტემპერატურულ გარემოში, განსაკუთრებით კი მაღალი ტემპერატურა და მაღალი ტენიანობის კლიმატი სამხრეთით. მაღალი ტემპერატურა არა მარტო PU "ER თეა უმოქმედო, ასევე არ არის ხელსაყრელი, რომ PU" ER ჩაი. დროთა განმავლობაში, PU "ER თეა მკვდარია, ანუ, მას არ აქვს ღირებულება შენახვისა და ტრანსფორმაციისთვის.

5. არ არის განსაკუთრებული სუნი გარემო

ყველა ჩაის ძალიან ადვილია სხვა თავისებური სუნი, ზოგჯერ ჩაი ოჯახში გამოიყენება თავისებური სუნი. აქედან გამომდინარე, უნდა აღინიშნოს, როდესაც შენახვისას PU "er ეს ჩაი შთანთქავს თავისებურ სუნი ყველაზე მეტად, და ერთხელ თავისებური სუნი შეიწოვება, ეს შეუქცევადია.