email

ცხელი პროდუქცია

როგორ არის უნიკალური სუნამო შავი ჩაის წარმოებული?

როგორ არის უნიკალური სუნამო შავი ჩაის წარმოებული?

2021-07-29 15:52:16

ფერმენტაცია არის ძალიან მნიშვნელოვანი ფაქტორი შავი ჩაის წარმოებაში. შავი ჩაის უნიკალური არომატი შეიძლება მხოლოდ დუღილის პროცესში არსებული ნივთიერებების ცვლილებებით. ჩვენი კომპანია გთავაზობთ მაღალი ხარისხის მანქანებს შავი ჩაის დუღილისთვის. შენი გამოძიება არის მისასალმებელი!

რატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

რატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

2021-07-28 16:02:02

მჭიდრო ზოლები შავი ჩაი უფრო მდგრადია, ხოლო სწორი ზოლები უფრო პოპულარულია მომხმარებელთან. დაეუფლონ შავი ჩაის მოძრავი ტექნოლოგიას, აირჩიეთ სწორი მოძრავი აღჭურვილობა, მივესალმებით თქვენს კონსულტაციას!

შავი ჩაი

შავი ჩაი

2021-07-20 15:08:21

Withering არის პირველი პროცესი შავი ჩაის მიღებისას. დაეუფლონ სწორი წებოვანი დრო და ტემპერატურა, რათა მივაღწიოთ სასურველ ხარისხს.

მიღების ბინა ფორმის მწვანე ჩაი

მიღების ბინა ფორმის მწვანე ჩაი

2021-07-13 17:00:39

ბინა მწვანე ჩაი მწვანე ჩაი გამოჩნდება სხვადასხვა ფორმით ჩვეულებრივი ზოლები მწვანე ჩაი, როდესაც brewed. ბინის მწვანე ჩაის წარმოების გზით, ეს შესაძლებელია ბაზრის სეგმენტად, როგორც მწვანე ჩაის სხვა ფორმებით.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ გამოგვიგზავნოთ ელ.ფოსტა: info@delijx.com. ასევე შეგიძლიათ გააგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat- სა ან WhatsApp- ზე: 0086-18120033767

PU \'er ჩაის შენახვა (1)

2021-06-18 17:31:51

ზოგადად, მწიფე ჩაი ნორმალური დუღილი უფრო ადვილია გემოვნების შემდეგ ორიდან სამ წლამდე ინახება. თუ ეს ოდნავ ფერმენტირებული, ის მიიღებს სამ წელიწადს ან უფრო მეტს გემოვნებას. თუ დუღილი ძალიან მძიმეა, საპირისპიროა ჭეშმარიტი. გამოყენებული მასალების კლასის, უმაღლესი კლასის, ნაკლებად ხელსაყრელი მოგვიანებით ტრანსფორმაციის. პირიქით, PU "ER TEA- ს ქვედა კლასს უკეთესი ტრანსფორმაცია აქვს მოგვიანებით.

შეიქმნა სუფთა, უსუნო, მუქი და შედარებით მშრალი ადგილი სახლში, როგორიცაა სასწავლო ოთახი, მოამზადოს მეწამული თიხის ქოთანში ან თიხის ქოთანში, გაწმენდა და მშრალი ეს, შემდეგ კი ჩაი ან ნახშირის ამოღება სუნი. მას შემდეგ, რაც საშრობი, ჩაი ჩაიცვით მას სატანკო (ქსოვილის ქაღალდი) და მოიცავს მას, განათავსეთ იგი მე -2 სართულზე წიგნის თაროზე, დაშორებით ადგილზე და კედელი, და შემდეგ შეამოწმეთ იგი ყოველ ჯერზე.

1. ტემპერატურა

ტემპერატურა PU "ER თეა შენახვის გარემო ზოგადად შორის 20-30 ° C. ძალიან მაღალი ან ძალიან დაბალი ტემპერატურა არ არის კარგი დაბერების PU" ER თეა; ამავდროულად, თავიდან აცილება კონდიცირებისა და შიდა შუქის თავიდან ასაცილებლად PU "ER თეა.

2. სინესტე

შედარებითი ტენიანობა შენარჩუნებულია 65% -მდე და 75% -მდე. ძალიან მაღალი ან ძალიან დაბალი ტენიანობა ასევე არ არის ხელს უწყობს PU "ER თეა, როდესაც კლიმატი არის მშრალი, PU" ER თეა (განსაკუთრებით ნედლეული ჩაი) შევა პასიური სახელმწიფო, რომელიც არ არის კარგი დაბერებისათვის. , თქვენ შეგიძლიათ გამოიყენოთ humidifier სათანადოდ გაზრდის საჰაერო ტენიანობის ან ხშირად wipe სართული სველი პირსახოცი, რომელსაც შეუძლია ორივე humidify და გაწმენდა სართული.