Matcha Ball Mill განკუთვნილია სასოფლო-სამეურნეო პროდუქტების მშობიარობის შემდგომი დასაფენად (მაგ., მიწისქვეშა ჩაი, ჩინური სამკურნალო მასალები) დაბალი ტემპერატურის სახეხი (5-15 ℃) უპირატესობებით, რათა შეინარჩუნოს ნედლეული ფერი და არომატი, მშვენიერი სისრულე (500-1000 meshes), PLC– ით კონტროლირებადი მარტივი ოპერაცია და გამძლე სტრუქტურა.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილად არის გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
DL-2306YB ერთ ნახევრად ავტომატური ჩაის დაჭერის მანქანა, რომელიც ინტეგრირებულია მცირე მარცვლოვანი შევსების აპარატთან, საშუალებას აძლევს ჩაის ეფექტურ დამუშავებას. მოქმედებს 220V- ზე 4.0 კგ ენერგიის გამომუშავებით, იგი ამაყობს წარმოების სიმძლავრით 500 ცალი საათში, რომელსაც შეუძლია დააჭიროს მრგვალი ჩაის ნამცხვრები (20.0-35.0 მმ) და დრაკონის ბურთის ფორმის ჩაი (20.0-27.0 მმ). ზუსტი რაოდენობრივი შევსების შერწყმა ინტელექტუალური დაჭერით, ეს არის ოპტიმალური არჩევანი ჩაის გადამამუშავებელი საწარმოებისთვის, რომელიც მიზნად ისახავს ეფექტურობის გაძლიერებას და ხარჯების შემცირებას.
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ავტომატური ავტომატური შეფუთვის მანქანა პლასტიკური ფილმების შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შეფუთვის მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის სხვადასხვა შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. ის იყენებს პლასტმასის ფილმს პროდუქციის მჭიდროდ შეფუთვისთვის, შემდეგ კი სითბოს იყენებს ფილმის შემცირებისთვის, რითაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიკური შეფუთვის გარანტიას.
24V უსადენო ელექტრო მინი პორტატული ჩაის მოსავლის მანქანა, მოდელი 4C - 35, არის ძალიან ეფექტური და მოსახერხებელი საშუალება, რომელიც შექმნილია ჩაის კრეფისთვის. 520180190 მმ -ის ზომებით, ის გთავაზობთ კომპაქტურ და პორტატულ დიზაინს, რაც ადვილია ჩაის ბაღებში ტარება და მოქმედება. ძაბვის დიაპაზონი 16V - 31V და აღჭურვილია ორი 18V5AH ბატარეით, ეს მანქანა უზრუნველყოფს სტაბილურ და უწყვეტ შესრულებას. მას აქვს მაღალი რევოლუციის სიჩქარე 10500R/წთ და რევოლუციის თანაფარდობა 4.3: 1, რაც საშუალებას იძლევა ეფექტური ჭრა. 350 მმ დანა სიგრძე იდეალურია ჩაის ფოთლების ეფექტური მოსავლის მისაღებად. წონა მხოლოდ 1.1 კგ, უხეში წონით.55.5 კგ, ეს არის მსუბუქი წონა, ამცირებს ოპერატორის დაღლილობას და აძლიერებს პროდუქტიულობას ჩაის კრეფის ამოცანების დროს.
ზოგადად, მწიფე ჩაი ნორმალური დუღილი უფრო ადვილია გემოვნების შემდეგ ორიდან სამ წლამდე ინახება. თუ ეს ოდნავ ფერმენტირებული, ის მიიღებს სამ წელიწადს ან უფრო მეტს გემოვნებას. თუ დუღილი ძალიან მძიმეა, საპირისპიროა ჭეშმარიტი. გამოყენებული მასალების კლასის, უმაღლესი კლასის, ნაკლებად ხელსაყრელი მოგვიანებით ტრანსფორმაციის. პირიქით, PU "ER TEA- ს ქვედა კლასს უკეთესი ტრანსფორმაცია აქვს მოგვიანებით.
შეიქმნა სუფთა, უსუნო, მუქი და შედარებით მშრალი ადგილი სახლში, როგორიცაა სასწავლო ოთახი, მოამზადოს მეწამული თიხის ქოთანში ან თიხის ქოთანში, გაწმენდა და მშრალი ეს, შემდეგ კი ჩაი ან ნახშირის ამოღება სუნი. მას შემდეგ, რაც საშრობი, ჩაი ჩაიცვით მას სატანკო (ქსოვილის ქაღალდი) და მოიცავს მას, განათავსეთ იგი მე -2 სართულზე წიგნის თაროზე, დაშორებით ადგილზე და კედელი, და შემდეგ შეამოწმეთ იგი ყოველ ჯერზე.
1. ტემპერატურა
ტემპერატურა PU "ER თეა შენახვის გარემო ზოგადად შორის 20-30 ° C. ძალიან მაღალი ან ძალიან დაბალი ტემპერატურა არ არის კარგი დაბერების PU" ER თეა; ამავდროულად, თავიდან აცილება კონდიცირებისა და შიდა შუქის თავიდან ასაცილებლად PU "ER თეა.
2. სინესტე
შედარებითი ტენიანობა შენარჩუნებულია 65% -მდე და 75% -მდე. ძალიან მაღალი ან ძალიან დაბალი ტენიანობა ასევე არ არის ხელს უწყობს PU "ER თეა, როდესაც კლიმატი არის მშრალი, PU" ER თეა (განსაკუთრებით ნედლეული ჩაი) შევა პასიური სახელმწიფო, რომელიც არ არის კარგი დაბერებისათვის. , თქვენ შეგიძლიათ გამოიყენოთ humidifier სათანადოდ გაზრდის საჰაერო ტენიანობის ან ხშირად wipe სართული სველი პირსახოცი, რომელსაც შეუძლია ორივე humidify და გაწმენდა სართული.