email

ხელებისა და თვალების გამოყენებით შავი ჩაის გასარჩევად

ცხელი პროდუქცია

როგორ არის უნიკალური სუნამო შავი ჩაის წარმოებული?

როგორ არის უნიკალური სუნამო შავი ჩაის წარმოებული?

2021-07-29 15:52:16

ფერმენტაცია არის ძალიან მნიშვნელოვანი ფაქტორი შავი ჩაის წარმოებაში. შავი ჩაის უნიკალური არომატი შეიძლება მხოლოდ დუღილის პროცესში არსებული ნივთიერებების ცვლილებებით. ჩვენი კომპანია გთავაზობთ მაღალი ხარისხის მანქანებს შავი ჩაის დუღილისთვის. შენი გამოძიება არის მისასალმებელი!

რატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

რატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

2021-07-28 16:02:02

მჭიდრო ზოლები შავი ჩაი უფრო მდგრადია, ხოლო სწორი ზოლები უფრო პოპულარულია მომხმარებელთან. დაეუფლონ შავი ჩაის მოძრავი ტექნოლოგიას, აირჩიეთ სწორი მოძრავი აღჭურვილობა, მივესალმებით თქვენს კონსულტაციას!

შავი ჩაი

შავი ჩაი

2021-07-20 15:08:21

Withering არის პირველი პროცესი შავი ჩაის მიღებისას. დაეუფლონ სწორი წებოვანი დრო და ტემპერატურა, რათა მივაღწიოთ სასურველ ხარისხს.

მიღების ბინა ფორმის მწვანე ჩაი

მიღების ბინა ფორმის მწვანე ჩაი

2021-07-13 17:00:39

ბინა მწვანე ჩაი მწვანე ჩაი გამოჩნდება სხვადასხვა ფორმით ჩვეულებრივი ზოლები მწვანე ჩაი, როდესაც brewed. ბინის მწვანე ჩაის წარმოების გზით, ეს შესაძლებელია ბაზრის სეგმენტად, როგორც მწვანე ჩაის სხვა ფორმებით.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ გამოგვიგზავნოთ ელ.ფოსტა: info@delijx.com. ასევე შეგიძლიათ გააგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat- სა ან WhatsApp- ზე: 0086-18120033767

ხელებისა და თვალების გამოყენებით შავი ჩაის გასარჩევად

2021-04-27 18:27:38

პირველი, იგრძენი შავი ჩაის ტვინის წონა, სიმჭიდროვე და სისქე ხელებით. მაღალი ხარისხის კაბელები შავი ჩაი შედარებით მჭიდროა და ის, რაც მძიმეა, უკეთესია, ხოლო ის, რაც უხეში და მსუბუქია, უარესია. ხელით შეხების ძირითადი მიზანი არის შავი ჩაის სიმშრალის გაგება. აიღეთ ჩაის ჯოხი ხელთ. ჩვეულებრივ მშრალ ჩაის აქვს წებოვანი შეგრძნება და ადვილად იშლება. თითებით შეიზილეთ, რომ ფხვნილი იყოს. თუ ეს არის ნესტიანი ჩაი, მას ეს თვისება არ აქვს. ამასთან, ჩაის ფოთლებს შეხებისას, ზედმეტად არ დაიჭიროთ ხელი, რომ ხელი არ აიღოთ ხელების ოფლმა ჩაის ფოთლებში და ჩაის ფოთლები ნესტიანი გახდეს.

აიღეთ ერთი მუჭა მშრალი ჩაი და განათავსეთ იგი თეთრი ქაღალდის ან თეთრი ფაიფურის ფირფიტაზე. ფირფიტა ორივე ხელით მოაბრუნეთ საათის ისრის მიმართულებით ან ისრის საწინააღმდეგოდ, რომ დააკვირდეთ, გამხმარი შავი ჩაის ფორმა ერთგვაროვანია და თუ არა ფერი თანმიმდევრული. ზოგიერთმა ასევე უნდა დაინახოს, აქვს თუ არა მას ოქროს ცენტი. გარდა ამისა, ხარშვის შემდეგ შეგიძლიათ განასხვავოთ წვნიანის ფერი და ფოთლის ფსკერი. მაღალხარისხიანი შავი ჩაის წვნიანი ფერი არის ნათელი წითელი, მკაფიო და კაშკაშა, ფოთლის ქვედა კი მთლიანად გაშლილი, თანაბარი, ტექსტურა კი რბილია; წვნიანი ფერი არასრულფასოვანი ჩაი და inferior ჩაი უფრო მუქი და ბუნდოვანია, და inferior ჩაი შემორჩენილი გემოთი გამოიხატება. ფოთლების ბოლო არ არის განვითარებული და ფერი არის მოსაწყენი.