email

ხელებისა და თვალების გამოყენებით შავი ჩაის გასარჩევად

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიხელებისა და თვალების გამოყენებით შავი ჩაის გასარჩევად

ცხელი პროდუქცია

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

2022-09-09 15:31:27

სათანადო გაშრობამ შეიძლება სრულად ასახოს Wuyi როკის ჩაის არომატი საბოლოო ეტაპზე, აქ არის მეტი ინფორმაცია გაშრობის შესახებ.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

2022-09-09 15:24:25

გახმობა და მწვანე რყევა არის Wuyi როკ ჩაის წარმოების ძირითადი საფეხურები. მიესალმეთ თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

ხელებისა და თვალების გამოყენებით შავი ჩაის გასარჩევად

2021-04-27 18:27:38

პირველი, იგრძენი შავი ჩაის ტვინის წონა, სიმჭიდროვე და სისქე ხელებით. მაღალი ხარისხის კაბელები შავი ჩაი შედარებით მჭიდროა და ის, რაც მძიმეა, უკეთესია, ხოლო ის, რაც უხეში და მსუბუქია, უარესია. ხელით შეხების ძირითადი მიზანი არის შავი ჩაის სიმშრალის გაგება. აიღეთ ჩაის ჯოხი ხელთ. ჩვეულებრივ მშრალ ჩაის აქვს წებოვანი შეგრძნება და ადვილად იშლება. თითებით შეიზილეთ, რომ ფხვნილი იყოს. თუ ეს არის ნესტიანი ჩაი, მას ეს თვისება არ აქვს. ამასთან, ჩაის ფოთლებს შეხებისას, ზედმეტად არ დაიჭიროთ ხელი, რომ ხელი არ აიღოთ ხელების ოფლმა ჩაის ფოთლებში და ჩაის ფოთლები ნესტიანი გახდეს.

აიღეთ ერთი მუჭა მშრალი ჩაი და განათავსეთ იგი თეთრი ქაღალდის ან თეთრი ფაიფურის ფირფიტაზე. ფირფიტა ორივე ხელით მოაბრუნეთ საათის ისრის მიმართულებით ან ისრის საწინააღმდეგოდ, რომ დააკვირდეთ, გამხმარი შავი ჩაის ფორმა ერთგვაროვანია და თუ არა ფერი თანმიმდევრული. ზოგიერთმა ასევე უნდა დაინახოს, აქვს თუ არა მას ოქროს ცენტი. გარდა ამისა, ხარშვის შემდეგ შეგიძლიათ განასხვავოთ წვნიანის ფერი და ფოთლის ფსკერი. მაღალხარისხიანი შავი ჩაის წვნიანი ფერი არის ნათელი წითელი, მკაფიო და კაშკაშა, ფოთლის ქვედა კი მთლიანად გაშლილი, თანაბარი, ტექსტურა კი რბილია; წვნიანი ფერი არასრულფასოვანი ჩაი და inferior ჩაი უფრო მუქი და ბუნდოვანია, და inferior ჩაი შემორჩენილი გემოთი გამოიხატება. ფოთლების ბოლო არ არის განვითარებული და ფერი არის მოსაწყენი.