email

მსოფლიოში ცნობილი შავი ჩაის ჯიშები (2

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიმსოფლიოში ცნობილი შავი ჩაის ჯიშები (2

ცხელი პროდუქცია

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

2022-09-09 15:31:27

სათანადო გაშრობამ შეიძლება სრულად ასახოს Wuyi როკის ჩაის არომატი საბოლოო ეტაპზე, აქ არის მეტი ინფორმაცია გაშრობის შესახებ.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

2022-09-09 15:24:25

გახმობა და მწვანე რყევა არის Wuyi როკ ჩაის წარმოების ძირითადი საფეხურები. მიესალმეთ თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

მსოფლიოში ცნობილი შავი ჩაის ჯიშები (2

2021-06-18 17:21:12

ცეილონის სიმაღლეების შავი ჩაი ყველაზე ცნობილია უო ჩაით, რომელიც შრი-ლანკის მთიანი რაიონის აღმოსავლეთ მხარეს არის წარმოებული და ერთ – ერთია მსოფლიოში ოთხი მთავარი შავი ჩაისგან. შრიის აღმოსავლეთი მხარე ლანკის მთიანი მთელი წლის განმავლობაში ღრუბლებით სავსეა. ზამთარში ჩრდილო – აღმოსავლეთის მუსონების აფეთქება უფრო მეტ ნალექებს იწვევს (შემდეგი წლის ნოემბრიდან თებერვლამდე), რაც არახელსაყრელია ჩაის პლანტაციის წარმოებისთვის. ამიტომ, ჩაის საუკეთესო ხარისხი მიიღება ივლისიდან სექტემბრამდე. დასავლეთის მხრიდან, სამხრეთ – დასავლეთის მუსონური წვიმის გავლენის გამო ზაფხულში (მაისი – აგვისტო), წარმოებულია თინგბულას ჩაი და ნუვარა ელიას ჩაი საუკეთესოდ მიიღება იანვრიდან მარტამდე.

ასამის შავი ჩაი მზადდება ასამის ხეობაში, ასამ ჰიმალაის მთისწინეთში, ინდოეთის ჩრდილო-აღმოსავლეთში. ადგილობრივი მზიანი ძლიერია და საჭიროა კიდევ ერთი ხის დარგვა, რათა ჩაის ხეები ზომიერად იყოს ჩრდილში; უხვი ნალექის გამო, ხელს უწყობს ტროპიკული ასამის ჩაის ხეების აყვავებას. საუკეთესო ხარისხის კრეფა ივნისიდან ივლისამდე, მაგრამ შემოდგომის ჩაი ოქტომბრიდან ნოემბრამდე უფრო სურნელოვანია. ასამ შავი ჩაი, ჩაის ფორმა არის თხელი და ბრტყელი, ხოლო ფერი მუქი ყავისფერია; წვნიანი არის მუქი წითელი და ოდნავ ყავისფერი, მსუბუქი ალაოს და ვარდის სურნელით და ძლიერი გემოთი.