DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
ცეილონის სიმაღლეების შავი ჩაი ყველაზე ცნობილია უო ჩაით, რომელიც შრი-ლანკის მთიანი რაიონის აღმოსავლეთ მხარეს არის წარმოებული და ერთ – ერთია მსოფლიოში ოთხი მთავარი შავი ჩაისგან. შრიის აღმოსავლეთი მხარე ლანკის მთიანი მთელი წლის განმავლობაში ღრუბლებით სავსეა. ზამთარში ჩრდილო – აღმოსავლეთის მუსონების აფეთქება უფრო მეტ ნალექებს იწვევს (შემდეგი წლის ნოემბრიდან თებერვლამდე), რაც არახელსაყრელია ჩაის პლანტაციის წარმოებისთვის. ამიტომ, ჩაის საუკეთესო ხარისხი მიიღება ივლისიდან სექტემბრამდე. დასავლეთის მხრიდან, სამხრეთ – დასავლეთის მუსონური წვიმის გავლენის გამო ზაფხულში (მაისი – აგვისტო), წარმოებულია თინგბულას ჩაი და ნუვარა ელიას ჩაი საუკეთესოდ მიიღება იანვრიდან მარტამდე.
ასამის შავი ჩაი მზადდება ასამის ხეობაში, ასამ ჰიმალაის მთისწინეთში, ინდოეთის ჩრდილო-აღმოსავლეთში. ადგილობრივი მზიანი ძლიერია და საჭიროა კიდევ ერთი ხის დარგვა, რათა ჩაის ხეები ზომიერად იყოს ჩრდილში; უხვი ნალექის გამო, ხელს უწყობს ტროპიკული ასამის ჩაის ხეების აყვავებას. საუკეთესო ხარისხის კრეფა ივნისიდან ივლისამდე, მაგრამ შემოდგომის ჩაი ოქტომბრიდან ნოემბრამდე უფრო სურნელოვანია. ასამ შავი ჩაი, ჩაის ფორმა არის თხელი და ბრტყელი, ხოლო ფერი მუქი ყავისფერია; წვნიანი არის მუქი წითელი და ოდნავ ყავისფერი, მსუბუქი ალაოს და ვარდის სურნელით და ძლიერი გემოთი.