DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
ცეილონის სიმაღლეების შავი ჩაი ყველაზე ცნობილია უო ჩაით, რომელიც შრი-ლანკის მთიანი რაიონის აღმოსავლეთ მხარეს არის წარმოებული და ერთ – ერთია მსოფლიოში ოთხი მთავარი შავი ჩაისგან. შრიის აღმოსავლეთი მხარე ლანკის მთიანი მთელი წლის განმავლობაში ღრუბლებით სავსეა. ზამთარში ჩრდილო – აღმოსავლეთის მუსონების აფეთქება უფრო მეტ ნალექებს იწვევს (შემდეგი წლის ნოემბრიდან თებერვლამდე), რაც არახელსაყრელია ჩაის პლანტაციის წარმოებისთვის. ამიტომ, ჩაის საუკეთესო ხარისხი მიიღება ივლისიდან სექტემბრამდე. დასავლეთის მხრიდან, სამხრეთ – დასავლეთის მუსონური წვიმის გავლენის გამო ზაფხულში (მაისი – აგვისტო), წარმოებულია თინგბულას ჩაი და ნუვარა ელიას ჩაი საუკეთესოდ მიიღება იანვრიდან მარტამდე.
ასამის შავი ჩაი მზადდება ასამის ხეობაში, ასამ ჰიმალაის მთისწინეთში, ინდოეთის ჩრდილო-აღმოსავლეთში. ადგილობრივი მზიანი ძლიერია და საჭიროა კიდევ ერთი ხის დარგვა, რათა ჩაის ხეები ზომიერად იყოს ჩრდილში; უხვი ნალექის გამო, ხელს უწყობს ტროპიკული ასამის ჩაის ხეების აყვავებას. საუკეთესო ხარისხის კრეფა ივნისიდან ივლისამდე, მაგრამ შემოდგომის ჩაი ოქტომბრიდან ნოემბრამდე უფრო სურნელოვანია. ასამ შავი ჩაი, ჩაის ფორმა არის თხელი და ბრტყელი, ხოლო ფერი მუქი ყავისფერია; წვნიანი არის მუქი წითელი და ოდნავ ყავისფერი, მსუბუქი ალაოს და ვარდის სურნელით და ძლიერი გემოთი.