დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
Qimen შავი ჩაი, ან მოკლედ Qihong, ტრადიციული საგანძურია ჩინური კუნგ ფუ შავი ჩაი . ეს ისტორიაში ცნობილი ჩაია. იგი დამზადდა მე -19 საუკუნის ბოლოს და არის მსოფლიოში ერთ – ერთი სამი მაღალი გემოვნების მქონე ჩაი. პრინცი ჩაი და სხვა რეპუტაციები. Qimen შავი ჩაი კლასიფიცირდება 1 – დან 7 – ე კლასებში მისი ხარისხის მიხედვით. იგი ძირითადად წარმოებულია ციმენის ოლქში, ანჰუის პროვინციაში. მცირე რაოდენობით იგი ასევე მზადდება მეზობელ ქვეყნებში, როგორიცაა შიტაი, დონჟი, იქსიანი და გვიჩი, და ძირითადად ექსპორტირდება დიდ ბრიტანეთში, ნიდერლანდებსა და გერმანიაში. მრავალი წლის განმავლობაში ათობით ქვეყანა და რეგიონი, მათ შორის იაპონია და რუსეთი, ჩინეთის სახელმწიფო ცერემონიალებად იქცა.
დარჯილინგის შავი ჩაი მზადდება ინდოეთში, დასავლეთ ბენგალის ჩრდილოეთ პროვინციაში, ჰიმალაის დარჯელინგის პლატოზე. ეს არის მსოფლიოში ერთ-ერთი მთავარი ოთხი შავი ჩაი. დარჯილინგის შავი ჩაის აქვს საუკეთესო ხარისხი მეორე ჩაის მაისიდან ივნისამდე და ცნობილია როგორც შამპანური შავ ჩაში . დარჯილინგის შავი ჩაის აქვს მაღალი სტატუსი. პირველი ჩაი მარტში და აპრილში ძირითადად არის ფირუზისფერი OP, ხოლო მეორე ჩაი არის FOP ოქროს ფერით. მისი წვნიანი ნარინჯისფერ-ყვითელია და აქვს სურნელოვანი და ელეგანტური სურნელი. უმაღლესი ხარისხის დარჯილინგის შავი ჩაი განსაკუთრებით ყურძნის მსგავსია, დახვეწილი და რბილი გემოთი. სასმელია გაზაფხულზე და შემოდგომაზე. ასევე შესაფერისია რძის ჩაის, ცივი ჩაის და სხვადასხვა ლამაზი ჩაის დასამზადებლად. ხელოსნობა იმ დროს Zhengshan Souchong- ის ხელოსნებმა ჩამოიტანეს და გარდაქმნეს.