Matcha Ball Mill განკუთვნილია სასოფლო-სამეურნეო პროდუქტების მშობიარობის შემდგომი დასაფენად (მაგ., მიწისქვეშა ჩაი, ჩინური სამკურნალო მასალები) დაბალი ტემპერატურის სახეხი (5-15 ℃) უპირატესობებით, რათა შეინარჩუნოს ნედლეული ფერი და არომატი, მშვენიერი სისრულე (500-1000 meshes), PLC– ით კონტროლირებადი მარტივი ოპერაცია და გამძლე სტრუქტურა.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილად არის გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
DL-2306YB ერთ ნახევრად ავტომატური ჩაის დაჭერის მანქანა, რომელიც ინტეგრირებულია მცირე მარცვლოვანი შევსების აპარატთან, საშუალებას აძლევს ჩაის ეფექტურ დამუშავებას. მოქმედებს 220V- ზე 4.0 კგ ენერგიის გამომუშავებით, იგი ამაყობს წარმოების სიმძლავრით 500 ცალი საათში, რომელსაც შეუძლია დააჭიროს მრგვალი ჩაის ნამცხვრები (20.0-35.0 მმ) და დრაკონის ბურთის ფორმის ჩაი (20.0-27.0 მმ). ზუსტი რაოდენობრივი შევსების შერწყმა ინტელექტუალური დაჭერით, ეს არის ოპტიმალური არჩევანი ჩაის გადამამუშავებელი საწარმოებისთვის, რომელიც მიზნად ისახავს ეფექტურობის გაძლიერებას და ხარჯების შემცირებას.
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ავტომატური ავტომატური შეფუთვის მანქანა პლასტიკური ფილმების შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შეფუთვის მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის სხვადასხვა შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. ის იყენებს პლასტმასის ფილმს პროდუქციის მჭიდროდ შეფუთვისთვის, შემდეგ კი სითბოს იყენებს ფილმის შემცირებისთვის, რითაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიკური შეფუთვის გარანტიას.
24V უსადენო ელექტრო მინი პორტატული ჩაის მოსავლის მანქანა, მოდელი 4C - 35, არის ძალიან ეფექტური და მოსახერხებელი საშუალება, რომელიც შექმნილია ჩაის კრეფისთვის. 520180190 მმ -ის ზომებით, ის გთავაზობთ კომპაქტურ და პორტატულ დიზაინს, რაც ადვილია ჩაის ბაღებში ტარება და მოქმედება. ძაბვის დიაპაზონი 16V - 31V და აღჭურვილია ორი 18V5AH ბატარეით, ეს მანქანა უზრუნველყოფს სტაბილურ და უწყვეტ შესრულებას. მას აქვს მაღალი რევოლუციის სიჩქარე 10500R/წთ და რევოლუციის თანაფარდობა 4.3: 1, რაც საშუალებას იძლევა ეფექტური ჭრა. 350 მმ დანა სიგრძე იდეალურია ჩაის ფოთლების ეფექტური მოსავლის მისაღებად. წონა მხოლოდ 1.1 კგ, უხეში წონით.55.5 კგ, ეს არის მსუბუქი წონა, ამცირებს ოპერატორის დაღლილობას და აძლიერებს პროდუქტიულობას ჩაის კრეფის ამოცანების დროს.
ყვითელი ჩაი: ყვითელი ფოთლის ყვითელი წვნიანი.
ეს არის ერთგვარი ჩაი ჩინეთში, და იგი განვითარდა მწვანე ჩაი. ყვითელი ჩაი დამზადდა Ming დინასტიის შუა და შთამომავლების წინ (23 იანვარს, 1368 აპრილს, 1644).
სხვა ჩაის ყვითელ ჩაის გამორჩეული გასაღები არის ის, რომ არსებობს სპეციალური "დამუშავების ყვითელი" პროცესი მისი გადამუშავების, რომელიც ქმნის ხარისხის მახასიათებლებს "ყვითელი წვნიანი და ყვითელი ფოთლები".
ტიპიური დამუშავების პროცედურა ყვითელი ჩაი: ახალი ფოთლები →თეა ფიქსაცია→ ყვითელი → ჩაის საშრობი. დამუშავების პროცესში, საშრობი, შესაბამისი ტექნოლოგიური პირობები შეიძლება შეიქმნას პროდუქტის ყვითელი პროდუქტისთვის. თუმცა, yellowing არის ტიპიური პროცესი ყვითელი ჩაის გადამუშავების, და ეს არის მთავარი პროცესი, რომელიც ქმნის ხარისხის მახასიათებლები ყვითელი ჩაი "ყვითელი წვნიანი და ყვითელი ფოთლები".
პროცესში sultry yellowing, მწვანე ფოთლები არის piled up ხოლო ეს არის ცხელი, ისე, რომ პროდუქტი პროცესი თერმოქიმიური ცვლილებების ქვეშ ნოტიო და ცხელი პირობები, და საბოლოოდ ფოთლები თანაბრად ყვითელი. მისი არსი ის არის, რომ მაღალი ტემპერატურისა და მაღალი წყლის შემცველობით, ქლოროფილში პროდუქტის დეგრადირებულია და პოლიფენოლის ნაერთები არ არის ფერმენტული ნაერთები, რომლებიც ყვითელ ნივთიერებას წარმოადგენენ, რაც პროდუქტის მშრალი ჩაი, ჩაის წვნიანი და ფოთლის ქვედა ნაჩვენებია ფერი ყვითელი ან მოყვითალო ყავისფერი და ტკბილი გემოვნების ხარისხი.
აქედან გამომდინარე, ყვითელი ჩაი არის სპეციალური სახის ჩაი.