email

ცხელი პროდუქცია

თეთრი ჩაის საშრობი

თეთრი ჩაის საშრობი

2022-01-19 14:49:19

ჩაის გაშრობის პროცესი საბოლოოდ ჩაის დამუშავების ეტაპია. თეთრი ჩაის გასაშრობად საუკეთესო ხერხის არჩევა გააუმჯობესებს თეთრი ჩაის ხარისხს.

თეთრი ჩაი გახმება

თეთრი ჩაი გახმება

2022-01-19 14:31:14

ჩაის გაფუჭება არის ძალიან მნიშვნელოვანი პროცესი თეთრი ჩაის წარმოებაში. ფაქტობრივი სიტუაციიდან გამომდინარე, შეიძლება გამოყენებულ იქნას გახმობის სხვადასხვა მეთოდი.

პუერ ჩაის ფიქსაცია

პუერ ჩაის ფიქსაცია

2022-01-11 15:17:23

უნივერსალური ჩაის ფიქსაციის ჭურჭლის ხანგრძლივმა მაღალტემპერატურულ ფიქსაციას შეუძლია გამოავლინოს Pu'er ჩაის არომატი და გამოყოს სურნელოვანი არომატი.

ჩაის ბაღის მართვა გაზაფხულის ჩაის წინ

ჩაის ბაღის მართვა გაზაფხულის ჩაის წინ

2022-01-11 14:33:29

გამოიყენეთ ჩაის ბაღის მართვის ზომები, ჩაის ხის გასხვლა და ა.შ. ჩაის ბაღის მართვის მანქანები, განაყოფიერება და ა.შ. ჩაის ხეების ზრდისა და გაზაფხულის ჩაის ხარისხის გასაუმჯობესებლად.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.

თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

რა არის ყვითელი ჩაი?

2021-08-12 15:56:22

ყვითელი ჩაი: ყვითელი ფოთლის ყვითელი წვნიანი.

ეს არის ერთგვარი ჩაი ჩინეთში, და იგი განვითარდა მწვანე ჩაი. ყვითელი ჩაი დამზადდა Ming დინასტიის შუა და შთამომავლების წინ (23 იანვარს, 1368 აპრილს, 1644).

სხვა ჩაის ყვითელ ჩაის გამორჩეული გასაღები არის ის, რომ არსებობს სპეციალური "დამუშავების ყვითელი" პროცესი მისი გადამუშავების, რომელიც ქმნის ხარისხის მახასიათებლებს "ყვითელი წვნიანი და ყვითელი ფოთლები".

ტიპიური დამუშავების პროცედურა ყვითელი ჩაი: ახალი ფოთლები →თეა ფიქსაცია→ ყვითელი → ჩაის საშრობი. დამუშავების პროცესში, საშრობი, შესაბამისი ტექნოლოგიური პირობები შეიძლება შეიქმნას პროდუქტის ყვითელი პროდუქტისთვის. თუმცა, yellowing არის ტიპიური პროცესი ყვითელი ჩაის გადამუშავების, და ეს არის მთავარი პროცესი, რომელიც ქმნის ხარისხის მახასიათებლები ყვითელი ჩაი "ყვითელი წვნიანი და ყვითელი ფოთლები".

პროცესში sultry yellowing, მწვანე ფოთლები არის piled up ხოლო ეს არის ცხელი, ისე, რომ პროდუქტი პროცესი თერმოქიმიური ცვლილებების ქვეშ ნოტიო და ცხელი პირობები, და საბოლოოდ ფოთლები თანაბრად ყვითელი. მისი არსი ის არის, რომ მაღალი ტემპერატურისა და მაღალი წყლის შემცველობით, ქლოროფილში პროდუქტის დეგრადირებულია და პოლიფენოლის ნაერთები არ არის ფერმენტული ნაერთები, რომლებიც ყვითელ ნივთიერებას წარმოადგენენ, რაც პროდუქტის მშრალი ჩაი, ჩაის წვნიანი და ფოთლის ქვედა ნაჩვენებია ფერი ყვითელი ან მოყვითალო ყავისფერი და ტკბილი გემოვნების ხარისხი.

აქედან გამომდინარე, ყვითელი ჩაი არის სპეციალური სახის ჩაი.