DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
ყვითელი ჩაი: ყვითელი ფოთლის ყვითელი წვნიანი.
ეს არის ერთგვარი ჩაი ჩინეთში, და იგი განვითარდა მწვანე ჩაი. ყვითელი ჩაი დამზადდა Ming დინასტიის შუა და შთამომავლების წინ (23 იანვარს, 1368 აპრილს, 1644).
სხვა ჩაის ყვითელ ჩაის გამორჩეული გასაღები არის ის, რომ არსებობს სპეციალური "დამუშავების ყვითელი" პროცესი მისი გადამუშავების, რომელიც ქმნის ხარისხის მახასიათებლებს "ყვითელი წვნიანი და ყვითელი ფოთლები".
ტიპიური დამუშავების პროცედურა ყვითელი ჩაი: ახალი ფოთლები →თეა ფიქსაცია→ ყვითელი → ჩაის საშრობი. დამუშავების პროცესში, საშრობი, შესაბამისი ტექნოლოგიური პირობები შეიძლება შეიქმნას პროდუქტის ყვითელი პროდუქტისთვის. თუმცა, yellowing არის ტიპიური პროცესი ყვითელი ჩაის გადამუშავების, და ეს არის მთავარი პროცესი, რომელიც ქმნის ხარისხის მახასიათებლები ყვითელი ჩაი "ყვითელი წვნიანი და ყვითელი ფოთლები".
პროცესში sultry yellowing, მწვანე ფოთლები არის piled up ხოლო ეს არის ცხელი, ისე, რომ პროდუქტი პროცესი თერმოქიმიური ცვლილებების ქვეშ ნოტიო და ცხელი პირობები, და საბოლოოდ ფოთლები თანაბრად ყვითელი. მისი არსი ის არის, რომ მაღალი ტემპერატურისა და მაღალი წყლის შემცველობით, ქლოროფილში პროდუქტის დეგრადირებულია და პოლიფენოლის ნაერთები არ არის ფერმენტული ნაერთები, რომლებიც ყვითელ ნივთიერებას წარმოადგენენ, რაც პროდუქტის მშრალი ჩაი, ჩაის წვნიანი და ფოთლის ქვედა ნაჩვენებია ფერი ყვითელი ან მოყვითალო ყავისფერი და ტკბილი გემოვნების ხარისხი.
აქედან გამომდინარე, ყვითელი ჩაი არის სპეციალური სახის ჩაი.