email

რა არის ყვითელი ჩაი?

ცხელი პროდუქცია

ჩაის სხვადასხვა ფოთლების გაშრობის პროცესი

ჩაის სხვადასხვა ფოთლების გაშრობის პროცესი

2022-10-15 16:15:48

სხვადასხვა ტიპის ჩაისთვის, ჩაის ფოთლების გასაშრობად სხვადასხვა მეთოდის გამოყენება მაქსიმალურად გაზრდის და შეინარჩუნებს ჩაის ფოთლების არომატს, მიესალმება თქვენს კონტაქტს ჩაის ფოთლების გაშრობის შესახებ დამატებითი ინფორმაციისთვის.

ჩაის ხის ყოველდღიური მოვლა

ჩაის ხის ყოველდღიური მოვლა

2022-10-15 15:22:15

ჩაის ხის გასხვლა და ყოველდღიური მოვლა შეუძლია ჩაის ხეს მიიღოს მეტი ზრდის ნუტრიენტები.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

რა არის ყვითელი ჩაი?

2021-08-12 15:56:22

ყვითელი ჩაი: ყვითელი ფოთლის ყვითელი წვნიანი.

ეს არის ერთგვარი ჩაი ჩინეთში, და იგი განვითარდა მწვანე ჩაი. ყვითელი ჩაი დამზადდა Ming დინასტიის შუა და შთამომავლების წინ (23 იანვარს, 1368 აპრილს, 1644).

სხვა ჩაის ყვითელ ჩაის გამორჩეული გასაღები არის ის, რომ არსებობს სპეციალური "დამუშავების ყვითელი" პროცესი მისი გადამუშავების, რომელიც ქმნის ხარისხის მახასიათებლებს "ყვითელი წვნიანი და ყვითელი ფოთლები".

ტიპიური დამუშავების პროცედურა ყვითელი ჩაი: ახალი ფოთლები →თეა ფიქსაცია→ ყვითელი → ჩაის საშრობი. დამუშავების პროცესში, საშრობი, შესაბამისი ტექნოლოგიური პირობები შეიძლება შეიქმნას პროდუქტის ყვითელი პროდუქტისთვის. თუმცა, yellowing არის ტიპიური პროცესი ყვითელი ჩაის გადამუშავების, და ეს არის მთავარი პროცესი, რომელიც ქმნის ხარისხის მახასიათებლები ყვითელი ჩაი "ყვითელი წვნიანი და ყვითელი ფოთლები".

პროცესში sultry yellowing, მწვანე ფოთლები არის piled up ხოლო ეს არის ცხელი, ისე, რომ პროდუქტი პროცესი თერმოქიმიური ცვლილებების ქვეშ ნოტიო და ცხელი პირობები, და საბოლოოდ ფოთლები თანაბრად ყვითელი. მისი არსი ის არის, რომ მაღალი ტემპერატურისა და მაღალი წყლის შემცველობით, ქლოროფილში პროდუქტის დეგრადირებულია და პოლიფენოლის ნაერთები არ არის ფერმენტული ნაერთები, რომლებიც ყვითელ ნივთიერებას წარმოადგენენ, რაც პროდუქტის მშრალი ჩაი, ჩაის წვნიანი და ფოთლის ქვედა ნაჩვენებია ფერი ყვითელი ან მოყვითალო ყავისფერი და ტკბილი გემოვნების ხარისხი.

აქედან გამომდინარე, ყვითელი ჩაი არის სპეციალური სახის ჩაი.