email

როგორ მშრალი შავი ჩაი?

ცხელი პროდუქცია

  • ჩინეთი Bamboo Drum Manual Tea Baking Drying Machine DL-6CHBL-70 - COPY - v4v5nd მწარმოებელი

    Bamboo Drum Manual Tea Baking Drying Machine DL-6CHBL-70 - COPY - v4v5nd

    ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.

  • ჩინეთი ნახევრად ავტომატური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის დამალული ჭიქის მანქანა ჩაისთვის DL-DYCB-12 მწარმოებელი

    ნახევრად ავტომატური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის დამალული ჭიქის მანქანა ჩაისთვის DL-DYCB-12

    დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.

  • ჩინეთი 18V 5.2Ah ლითიუმის ბატარეით მომუშავე ჯაგრისების გარეშე მინი ჩაის მოსავლელი (უკაბელო ბატარეა) DL-4CD-35N მწარმოებელი

    18V 5.2Ah ლითიუმის ბატარეით მომუშავე ჯაგრისების გარეშე მინი ჩაის მოსავლელი (უკაბელო ბატარეა) DL-4CD-35N

    DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.

  • ჩინეთი 1 სადგური 15 ტონა წნევის ჩაის ნამცხვრის პრესის ჩამოსხმის მანქანა DL-6CY1-15 მწარმოებელი

    1 სადგური 15 ტონა წნევის ჩაის ნამცხვრის პრესის ჩამოსხმის მანქანა DL-6CY1-15

    DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.

  • ჩინეთი 200 კგ Intelligence Electric GABA ჩაის ჟანგბადის გარეშე ფერმენტაციის ავზი DL-6CFJT-15070 მწარმოებელი

    200 კგ Intelligence Electric GABA ჩაის ჟანგბადის გარეშე ფერმენტაციის ავზი DL-6CFJT-15070

    მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.

  • ჩინეთი ჩაის ტენიანობის საზომი, გამხმარი და სველი ჩაის ტენიანობის ანალიზატორი DL-SFY-120 მწარმოებელი

    ჩაის ტენიანობის საზომი, გამხმარი და სველი ჩაის ტენიანობის ანალიზატორი DL-SFY-120

    ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის

  • ჩინეთი ბრტყელი ფორმის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა DL-6CBC-891ZD მწარმოებელი

    ბრტყელი ფორმის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა DL-6CBC-891ZD

    ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი

  • ჩინეთი დიდი ორმაგი მოქმედების ჩაის ფოთლის ტრიალი მანქანა DL-6CRT-75 მწარმოებელი

    დიდი ორმაგი მოქმედების ჩაის ფოთლის ტრიალი მანქანა DL-6CRT-75

    DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.

როგორ ავირჩიოთ ბენზინის ძრავის ჩაის მოსავლელი

როგორ ავირჩიოთ ბენზინის ძრავის ჩაის მოსავლელი

2024-09-04 13:49:04

ეს სტატია გვაწვდის ინსტრუქციას ბენზინის ძრავის ჩაის მოსავლის არჩევის შესახებ ისეთი ფაქტორების გათვალისწინებით, როგორიცაა საველე პირობები, შესრულების საჭიროებები, ხარისხი და გამძლეობა, ექსპლუატაციისა და მოვლის სიმარტივე და ღირებულება.

საწვავზე მომუშავე ჩაის მოსავლის უპირატესობები და მოსაზრებები

საწვავზე მომუშავე ჩაის მოსავლის უპირატესობები და მოსაზრებები

2024-09-04 11:59:23

ეს ბლოგი იკვლევს საწვავზე მომუშავე ჩაის კომბაინების მახასიათებლებსა და აპლიკაციებს, ხაზს უსვამს მათ უპირატესობებს დიდ ჩაის ბაღებში და ასევე განიხილავს ზოგიერთ მოსაზრებას მათი გამოყენების შესახებ. ჩაის მოსავლის სამყაროში საწვავზე მომუშავე ჩაის კომბაინები მნიშვნელოვან როლს თამაშობენ, განსაკუთრებით ჩაის ფართომასშტაბიან პლანტაციებში.

ჩაის მოსავლის სახეები

ჩაის მოსავლის სახეები

2024-09-04 11:54:50

ეს ბლოგპოსტი განიხილავს ჩაის სხვადასხვა ტიპებს, რომლებიც კლასიფიცირდება ენერგიის წყაროს, მოსავლის მეთოდისა და მუშაობის რეჟიმის მიხედვით. ის უზრუნველყოფს თითოეული ტიპის მახასიათებლებისა და აპლიკაციების მიმოხილვას, რათა დაეხმაროს ჩაის მწარმოებლებსა და ენთუზიასტებს გაიგონ ჩაის მოსავლის ხელმისაწვდომი ვარიანტები.

ჩაის გახმობის სხვადასხვა მეთოდი.

ჩაის გახმობის სხვადასხვა მეთოდი.

2024-08-21 17:06:53

Wither არის მნიშვნელოვანი რგოლი ჩაის წარმოების პროცესში. მთავარი მიზანია ჩაის ფოთლებში ტენის ზომიერად გაფანტვა, ფოთლების დარბილება და შემდგომი დამუშავების გაადვილება. ქვემოთ მოცემულია შესავალი გამხმარი ჩაის შესახებ

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

როგორ მშრალი შავი ჩაი?

2021-08-04 16:08:21

საშრობი არის ბოლო პროცესი შავი ჩაის წარმოებაში და მჭიდროდ არის დაკავშირებული ჩაის ხარისხთან. საშრობი პროცესი არა მარტო ხსნის ტენიანობას, აღწევს საკმარის სიმშრალეს და მოსახერხებელია გრძელვადიანი სასმელების შენახვისთვის, არამედ ხელს უწყობს შავი ჩაის უნიკალურ ფერის, არომატის, გემოვნებისა და ფორმის ფორმირებას წინა პროცესის საფუძველზე.

საშრობი ძირითადი თვისება არის ფოთლების ტენიანობის ორთქლი. ამჟამად გამოყენებული საშრობი ყველა განკუთვნილია ცხელი ჰაერით, როგორც საშუალო სითბოს გაცვლისთვის. ანუ ჰაერი ცეცხლი გაცხელებულია, შემდეგ კი ცხელი ჰაერი გადადის sieve tray სადაც სველი ჩაის ვრცელდება სითბოს სველი ჩაი, ისე, რომ ტენიანობის არის vaporized და დაკარგა. , სანამ ის აღწევს ფეხით მშრალი.

შემდეგ ოთხი ფაქტორი გავლენას ახდენს ჩაის საშრობი.

პირველი არის გაშრობის ტემპერატურა. როდესაც Maocha გამხმარი, ტემპერატურა ცხელი ჰაერში საშრობი უნდა მიაღწიოს 110 ~ 115 ℃, და შიდა ფოთლის ტემპერატურა ღუმელი უნდა მიაღწიოს დაახლოებით 75 ℃, რათა განადგურება ფერმენტის საქმიანობა და შეწყვიტოს დუღილის პროცესი ფარგლებში გარკვეული დროის განმავლობაში. მაგრამ საშრობი ტემპერატურა არ უნდა იყოს ძალიან მაღალი, წინააღმდეგ შემთხვევაში, მაღალი ტემპერატურა გამოიწვევს დიდი რაოდენობით არომატული ნივთიერებების, რის შედეგადაც მაღალი ცეცხლი ჩაი ან თუნდაც დამწვარი ჩაი. აქედან გამომდინარე, ინლექსის ჰაერის ტემპერატურა უნდა იყოს 85 ~ 90 ℃.

მეორე არის საჰაერო მოცულობა. საჰაერო მოცულობა დიდია, გათბობის ინტენსივობა დიდია და წყლის ორთქლის ამოღების უნარი ძლიერია. მას სწრაფად შეუძლია გაზარდოს ფოთლის ტემპერატურა და სწრაფად ინარჩუნებს ფერმენტის აქტივობას მოკლე დროში. მაგრამ ქარის სიჩქარე არ უნდა იყოს ძალიან სწრაფად.

მაშინ არსებობს საშრობი დრო. მშრალი დროის ხანგრძლივობა უკავშირდება ტემპერატურის, საჰაერო მოცულობის, ფერმენტირებული ფოთლების ტემპერატურის, ტენიანობის შემცველობას და ფოთლების სისქეს, და უნდა იყოს მორგებული ფაქტობრივი პირობების შესაბამისად.

ბოლო არის გავრცელების ფოთლის სისქე. ზოგადად, უმჯობესია განზავდეს.

საშრობი ძირითადი ზემოქმედების ფაქტორების შემუშავება შესაძლებელია შავი ჩაის საშრობი სრულად და შავი ჩაის უნიკალურ თვისებებზე.