DL-6CFX-F30-3 არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ეს არის აუცილებელი კარგი დამხმარე ჩაის ქარხნისთვის!
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილად არის გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
Matcha Ball Mill განკუთვნილია სასოფლო-სამეურნეო პროდუქტების მშობიარობის შემდგომი დასაფენად (მაგ., მიწისქვეშა ჩაი, ჩინური სამკურნალო მასალები) დაბალი ტემპერატურის სახეხი (5-15 ℃) უპირატესობებით, რათა შეინარჩუნოს ნედლეული ფერი და არომატი, მშვენიერი სისრულე (500-1000 meshes), PLC– ით კონტროლირებადი მარტივი ოპერაცია და გამძლე სტრუქტურა.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილად არის გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
DL-2306YB ერთ ნახევრად ავტომატური ჩაის დაჭერის მანქანა, რომელიც ინტეგრირებულია მცირე მარცვლოვანი შევსების აპარატთან, საშუალებას აძლევს ჩაის ეფექტურ დამუშავებას. მოქმედებს 220V- ზე 4.0 კგ ენერგიის გამომუშავებით, იგი ამაყობს წარმოების სიმძლავრით 500 ცალი საათში, რომელსაც შეუძლია დააჭიროს მრგვალი ჩაის ნამცხვრები (20.0-35.0 მმ) და დრაკონის ბურთის ფორმის ჩაი (20.0-27.0 მმ). ზუსტი რაოდენობრივი შევსების შერწყმა ინტელექტუალური დაჭერით, ეს არის ოპტიმალური არჩევანი ჩაის გადამამუშავებელი საწარმოებისთვის, რომელიც მიზნად ისახავს ეფექტურობის გაძლიერებას და ხარჯების შემცირებას.
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
საშრობი არის ბოლო პროცესი შავი ჩაის წარმოებაში და მჭიდროდ არის დაკავშირებული ჩაის ხარისხთან. საშრობი პროცესი არა მარტო ხსნის ტენიანობას, აღწევს საკმარის სიმშრალეს და მოსახერხებელია გრძელვადიანი სასმელების შენახვისთვის, არამედ ხელს უწყობს შავი ჩაის უნიკალურ ფერის, არომატის, გემოვნებისა და ფორმის ფორმირებას წინა პროცესის საფუძველზე.
საშრობი ძირითადი თვისება არის ფოთლების ტენიანობის ორთქლი. ამჟამად გამოყენებული საშრობი ყველა განკუთვნილია ცხელი ჰაერით, როგორც საშუალო სითბოს გაცვლისთვის. ანუ ჰაერი ცეცხლი გაცხელებულია, შემდეგ კი ცხელი ჰაერი გადადის sieve tray სადაც სველი ჩაის ვრცელდება სითბოს სველი ჩაი, ისე, რომ ტენიანობის არის vaporized და დაკარგა. , სანამ ის აღწევს ფეხით მშრალი.
შემდეგ ოთხი ფაქტორი გავლენას ახდენს ჩაის საშრობი.
პირველი არის გაშრობის ტემპერატურა. როდესაც Maocha გამხმარი, ტემპერატურა ცხელი ჰაერში საშრობი უნდა მიაღწიოს 110 ~ 115 ℃, და შიდა ფოთლის ტემპერატურა ღუმელი უნდა მიაღწიოს დაახლოებით 75 ℃, რათა განადგურება ფერმენტის საქმიანობა და შეწყვიტოს დუღილის პროცესი ფარგლებში გარკვეული დროის განმავლობაში. მაგრამ საშრობი ტემპერატურა არ უნდა იყოს ძალიან მაღალი, წინააღმდეგ შემთხვევაში, მაღალი ტემპერატურა გამოიწვევს დიდი რაოდენობით არომატული ნივთიერებების, რის შედეგადაც მაღალი ცეცხლი ჩაი ან თუნდაც დამწვარი ჩაი. აქედან გამომდინარე, ინლექსის ჰაერის ტემპერატურა უნდა იყოს 85 ~ 90 ℃.
მეორე არის საჰაერო მოცულობა. საჰაერო მოცულობა დიდია, გათბობის ინტენსივობა დიდია და წყლის ორთქლის ამოღების უნარი ძლიერია. მას სწრაფად შეუძლია გაზარდოს ფოთლის ტემპერატურა და სწრაფად ინარჩუნებს ფერმენტის აქტივობას მოკლე დროში. მაგრამ ქარის სიჩქარე არ უნდა იყოს ძალიან სწრაფად.
მაშინ არსებობს საშრობი დრო. მშრალი დროის ხანგრძლივობა უკავშირდება ტემპერატურის, საჰაერო მოცულობის, ფერმენტირებული ფოთლების ტემპერატურის, ტენიანობის შემცველობას და ფოთლების სისქეს, და უნდა იყოს მორგებული ფაქტობრივი პირობების შესაბამისად.
ბოლო არის გავრცელების ფოთლის სისქე. ზოგადად, უმჯობესია განზავდეს.
საშრობი ძირითადი ზემოქმედების ფაქტორების შემუშავება შესაძლებელია შავი ჩაის საშრობი სრულად და შავი ჩაის უნიკალურ თვისებებზე.