DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
შავი ჩაის დუღილის არსი ის არის, რომ ახალი ფოთლის უჯრედის ქსოვილის დაზიანება დაზიანებულია. უნდა იყოს ზუსტი, დაზარალებული ვაკუუმის მემბრანა დაზიანებულია. პოლიფენოლებს შეუძლიათ კონტაქტში ენდოგენური ოქსიდებით, რაც იწვევს პოლიფენოლების ფერმენტულ ოქსიდატურულ პოლიმერიზაციას. თეფოფინის, თერბინინის როლი და სხვა ფერადი ნივთიერებები. ამავდროულად, დაწყვილება აწარმოებს შეიცავს ნივთიერებების ქიმიურ რეაქციებს, რითაც ქმნის შავი ჩაის უნიკალური არომატის ნივთიერებებს. შავი ჩაის დუღილი არ არის მიკრობული ფერმენტაცია და არც მარტივი ქიმიური ოქსიდი, მაგრამ ეყრდნობა ენდოგენური ფერმენტების ფერმენტულ ჟანგვებს სუფთა ფოთლებში.
ფერმენტაცია არის შავი ჩაის მიღების ძირითადი პროცესი. გარეშე თეა დუღილი, შავი ჩაის ხარისხის მახასიათებლები არ შეიძლება ჩამოყალიბდეს. თუ დუღილი არანორმალურია, შავი ჩაის ხარისხი შემცირდება.
დუღილის პროცესში სხვადასხვა შიდა კომპონენტებმა განიცადეს ღრმა ცვლილებები, როგორიცაა პოლიფენოლების ოქსიდიტაცია, ქლოროფილის განადგურება, ცილებისა და ნახშირწყლების ჰიდროლიზი და არომატული ნივთიერებების ცვლილებები, რომელთა შორის ყველაზე მნიშვნელოვანი გავლენა მოახდინა შავი ჩაი პოლიფენოლების ოქსიდაციაა.
ჩაის შემცველი ნივთიერებები თანდათანობით გარდაიქმნება ფერმენტაციის პროცესში, რაც შავი ჩაის უნიკალური არომატი ეტაპობრივად გამოჩნდება.