email

როგორ არის უნიკალური სუნამო შავი ჩაის წარმოებული?

ცხელი პროდუქცია

როგორ ჩადება 25kg finshied შავი ჩაი მიერ მანქანები?

როგორ ჩადება 25kg finshied შავი ჩაი მიერ მანქანები?

2021-09-07 14:51:40

როგორ დამუშავება 25kg ზოლიანი შავი ჩაი 100kg ახალი ჩაის ფოთოლი? Striped შავი ჩაის გვჭირდება ჩაის withering პროცესი, მოძრავი პროცესი, ჩაის ფერმენტაცია და საშრობი, აქ მანქანები თქვენი მითითება და შემოწმება.

როგორ ჩადება 25kg დასრულდა მწვანე ჩაი მანქანა?

როგორ ჩადება 25kg დასრულდა მწვანე ჩაი მანქანა?

2021-09-01 16:14:22

მანქანები მწვანე ჩაის მიღებისას, საჭიროა ოთხი ნაბიჯი, ჩაი სარეალიცირებელი, ჩაის ფიქსაცია, ჩაის მოძრავი და ჩაის საშრობი. სწორი დამუშავების მეთოდის დამკვიდრება ხელს შეუწყობს მაღალი ხარისხის ჩაის მიღებას.

რა არის ყვითელი ჩაი?

რა არის ყვითელი ჩაი?

2021-08-12 15:56:22

უნიკალური ყვითელი ჩაის მიღების პროცესი ძირითადად იგივეა, რაც მწვანე ჩაი. მაგრამ კრიტიკული პროცესი დაემატა. ქმნის უზარმაზარ ცვლილებას და ჩაის ხარისხსა და გემოვნებას.

როგორ მშრალი შავი ჩაი?

როგორ მშრალი შავი ჩაი?

2021-08-04 16:08:21

საშრობი ძირითადი ზემოქმედების ფაქტორების შემუშავება შესაძლებელია შავი ჩაის საშრობი სრულად და შავი ჩაის უნიკალურ თვისებებზე. გამოყენებით Deli ჩაის საშრობი მანქანა დაგეხმარებათ მიიღოს კარგი შავი ჩაი.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
If you want know more about our products, please send email to us : info@delijx.com. You also can send message to our WeChat or WhatsApp : 0086-18120033767

როგორ არის უნიკალური სუნამო შავი ჩაის წარმოებული?

2021-07-29 15:52:16

შავი ჩაის დუღილის არსი ის არის, რომ ახალი ფოთლის უჯრედის ქსოვილის დაზიანება დაზიანებულია. უნდა იყოს ზუსტი, დაზარალებული ვაკუუმის მემბრანა დაზიანებულია. პოლიფენოლებს შეუძლიათ კონტაქტში ენდოგენური ოქსიდებით, რაც იწვევს პოლიფენოლების ფერმენტულ ოქსიდატურულ პოლიმერიზაციას. თეფოფინის, თერბინინის როლი და სხვა ფერადი ნივთიერებები. ამავდროულად, დაწყვილება აწარმოებს შეიცავს ნივთიერებების ქიმიურ რეაქციებს, რითაც ქმნის შავი ჩაის უნიკალური არომატის ნივთიერებებს. შავი ჩაის დუღილი არ არის მიკრობული ფერმენტაცია და არც მარტივი ქიმიური ოქსიდი, მაგრამ ეყრდნობა ენდოგენური ფერმენტების ფერმენტულ ჟანგვებს სუფთა ფოთლებში.

ფერმენტაცია არის შავი ჩაის მიღების ძირითადი პროცესი. გარეშე თეა დუღილი, შავი ჩაის ხარისხის მახასიათებლები არ შეიძლება ჩამოყალიბდეს. თუ დუღილი არანორმალურია, შავი ჩაის ხარისხი შემცირდება.

დუღილის პროცესში სხვადასხვა შიდა კომპონენტებმა განიცადეს ღრმა ცვლილებები, როგორიცაა პოლიფენოლების ოქსიდიტაცია, ქლოროფილის განადგურება, ცილებისა და ნახშირწყლების ჰიდროლიზი და არომატული ნივთიერებების ცვლილებები, რომელთა შორის ყველაზე მნიშვნელოვანი გავლენა მოახდინა შავი ჩაი პოლიფენოლების ოქსიდაციაა.

ჩაის შემცველი ნივთიერებები თანდათანობით გარდაიქმნება ფერმენტაციის პროცესში, რაც შავი ჩაის უნიკალური არომატი ეტაპობრივად გამოჩნდება.