email

როგორ არის უნიკალური სუნამო შავი ჩაის წარმოებული?

ცხელი პროდუქცია

რა არის მუქი ჩაი?

რა არის მუქი ჩაი?

2021-10-08 14:00:04

Dark Tea არის ერთი ექვსი ძირითადი ჩაის ჩინეთში, ხანგრძლივი ისტორიის განვითარების. ამავდროულად, სამეცნიერო კვლევამ ასევე აღმოაჩინა, რომ ამ ტიპის ჩაი მდიდარია სხვადასხვა კვალი ელემენტებით, რომელიც სასარგებლოა ადამიანის ორგანიზმში, რომელსაც შეუძლია სხეულის შიდა ბალანსის რეგულირება.

დამუშავება 25kg დასრულდა Oolong ჩაი მიერ მანქანები

დამუშავება 25kg დასრულდა Oolong ჩაი მიერ მანქანები

2021-09-28 14:47:40

როგორ დამუშავების Oolong ჩაი მანქანები? Oolong ჩაი არის ერთგვარი ჩაი რთული პროცესი ნაბიჯები. ჩვენი კომპანია მდებარეობს ცნობილი Oolong თეა მშობლიურ, მიწოდების მანქანები საწყისი withing to საშრობი. გამარჯობა შენი კონტაქტი!

როგორ ჩადება 25kg finshied შავი ჩაი მიერ მანქანები?

როგორ ჩადება 25kg finshied შავი ჩაი მიერ მანქანები?

2021-09-07 14:51:40

როგორ დამუშავება 25kg ზოლიანი შავი ჩაი 100kg ახალი ჩაის ფოთოლი? Striped შავი ჩაის გვჭირდება ჩაის withering პროცესი, მოძრავი პროცესი, ჩაის ფერმენტაცია და საშრობი, აქ მანქანები თქვენი მითითება და შემოწმება.

როგორ ჩადება 25kg დასრულდა მწვანე ჩაი მანქანა?

როგორ ჩადება 25kg დასრულდა მწვანე ჩაი მანქანა?

2021-09-01 16:14:22

მანქანები მწვანე ჩაის მიღებისას, საჭიროა ოთხი ნაბიჯი, ჩაი სარეალიცირებელი, ჩაის ფიქსაცია, ჩაის მოძრავი და ჩაის საშრობი. სწორი დამუშავების მეთოდის დამკვიდრება ხელს შეუწყობს მაღალი ხარისხის ჩაის მიღებას.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
If you want know more about our products, please send email to us : info@delijx.com. You also can send message to our WeChat or WhatsApp : 0086-18120033767

როგორ არის უნიკალური სუნამო შავი ჩაის წარმოებული?

2021-07-29 15:52:16

შავი ჩაის დუღილის არსი ის არის, რომ ახალი ფოთლის უჯრედის ქსოვილის დაზიანება დაზიანებულია. უნდა იყოს ზუსტი, დაზარალებული ვაკუუმის მემბრანა დაზიანებულია. პოლიფენოლებს შეუძლიათ კონტაქტში ენდოგენური ოქსიდებით, რაც იწვევს პოლიფენოლების ფერმენტულ ოქსიდატურულ პოლიმერიზაციას. თეფოფინის, თერბინინის როლი და სხვა ფერადი ნივთიერებები. ამავდროულად, დაწყვილება აწარმოებს შეიცავს ნივთიერებების ქიმიურ რეაქციებს, რითაც ქმნის შავი ჩაის უნიკალური არომატის ნივთიერებებს. შავი ჩაის დუღილი არ არის მიკრობული ფერმენტაცია და არც მარტივი ქიმიური ოქსიდი, მაგრამ ეყრდნობა ენდოგენური ფერმენტების ფერმენტულ ჟანგვებს სუფთა ფოთლებში.

ფერმენტაცია არის შავი ჩაის მიღების ძირითადი პროცესი. გარეშე თეა დუღილი, შავი ჩაის ხარისხის მახასიათებლები არ შეიძლება ჩამოყალიბდეს. თუ დუღილი არანორმალურია, შავი ჩაის ხარისხი შემცირდება.

დუღილის პროცესში სხვადასხვა შიდა კომპონენტებმა განიცადეს ღრმა ცვლილებები, როგორიცაა პოლიფენოლების ოქსიდიტაცია, ქლოროფილის განადგურება, ცილებისა და ნახშირწყლების ჰიდროლიზი და არომატული ნივთიერებების ცვლილებები, რომელთა შორის ყველაზე მნიშვნელოვანი გავლენა მოახდინა შავი ჩაი პოლიფენოლების ოქსიდაციაა.

ჩაის შემცველი ნივთიერებები თანდათანობით გარდაიქმნება ფერმენტაციის პროცესში, რაც შავი ჩაის უნიკალური არომატი ეტაპობრივად გამოჩნდება.