DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
შავი ჩაის დუღილის არსი ის არის, რომ ახალი ფოთლის უჯრედის ქსოვილის დაზიანება დაზიანებულია. უნდა იყოს ზუსტი, დაზარალებული ვაკუუმის მემბრანა დაზიანებულია. პოლიფენოლებს შეუძლიათ კონტაქტში ენდოგენური ოქსიდებით, რაც იწვევს პოლიფენოლების ფერმენტულ ოქსიდატურულ პოლიმერიზაციას. თეფოფინის, თერბინინის როლი და სხვა ფერადი ნივთიერებები. ამავდროულად, დაწყვილება აწარმოებს შეიცავს ნივთიერებების ქიმიურ რეაქციებს, რითაც ქმნის შავი ჩაის უნიკალური არომატის ნივთიერებებს. შავი ჩაის დუღილი არ არის მიკრობული ფერმენტაცია და არც მარტივი ქიმიური ოქსიდი, მაგრამ ეყრდნობა ენდოგენური ფერმენტების ფერმენტულ ჟანგვებს სუფთა ფოთლებში.
ფერმენტაცია არის შავი ჩაის მიღების ძირითადი პროცესი. გარეშე თეა დუღილი, შავი ჩაის ხარისხის მახასიათებლები არ შეიძლება ჩამოყალიბდეს. თუ დუღილი არანორმალურია, შავი ჩაის ხარისხი შემცირდება.
დუღილის პროცესში სხვადასხვა შიდა კომპონენტებმა განიცადეს ღრმა ცვლილებები, როგორიცაა პოლიფენოლების ოქსიდიტაცია, ქლოროფილის განადგურება, ცილებისა და ნახშირწყლების ჰიდროლიზი და არომატული ნივთიერებების ცვლილებები, რომელთა შორის ყველაზე მნიშვნელოვანი გავლენა მოახდინა შავი ჩაი პოლიფენოლების ოქსიდაციაა.
ჩაის შემცველი ნივთიერებები თანდათანობით გარდაიქმნება ფერმენტაციის პროცესში, რაც შავი ჩაის უნიკალური არომატი ეტაპობრივად გამოჩნდება.