email

რატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებირატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

ცხელი პროდუქცია

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

2022-09-09 15:31:27

სათანადო გაშრობამ შეიძლება სრულად ასახოს Wuyi როკის ჩაის არომატი საბოლოო ეტაპზე, აქ არის მეტი ინფორმაცია გაშრობის შესახებ.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

2022-09-09 15:24:25

გახმობა და მწვანე რყევა არის Wuyi როკ ჩაის წარმოების ძირითადი საფეხურები. მიესალმეთ თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

რატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

2021-07-28 16:02:02

შავი ჩაის წარმოების ძალიან მნიშვნელოვანი პროცესი მოძრავია. ჩაი ჩაის დამუშავებულია თეა Kneading მანქანა. Kneading ფოთოლი ბურთი ხდის ერთიანი თვითმფრინავი წრიული მოძრაობის kneading bucket. ფოთლის კასეტური შიგნით ფოთლები მთელს გარშემოა, ისე, რომ ისინი კლებულობენ შესაბამისი ფოთლების ძირითად ვენებს მჭიდრო და მრგვალ ზოლებზე. ამავდროულად, ფოთლის უჯრედის ქსოვილი kneaded და გატეხილი გაზრდის softness და პლასტიურობა ფოთლები. ამავდროულად, ჩაის წვენი არის squeezed out და შერეული გაზრდის stickiness ფოთლები. ეს ყველაფერი მათ შექმნეს უფრო ხელსაყრელი პირობები ფოთლებისთვის ჯოხებით. თითოეული ფოთლის უფრო ნაოჭები, უფრო სავარაუდოა, რომ ეს არის მჭიდრო ზოლები.

სრულყოფილი შავი ჩაის ზოლის ფორმის საჭიროა მოძრავი ტექნიკისთვის. პირველი არის პრესტიჟული ტექნოლოგიის გამოყენება. ზეწოლის სიმძიმე, დროის ხანგრძლივობა და რამდენჯერმე, ისევე როგორც ზეწოლის სიჩქარე, უნდა იყოს განსხვავებული ფოთლის ხარისხით და მოძრავი დროის მიხედვით. მეორე, შერჩევა და გამოყენება თეა Rolling მანქანები. სიჩქარის twisting მანქანა უნდა დაეუფლონ ნელა სწრაფი ნელი პრინციპი. Blades- ის სისუფთავე და oldness ასევე აქვს მოთხოვნები kneading მანქანა.

ამავდროულად, ტემპერატურისა და ტენიანობის სამი მნიშვნელოვანი როლინგის ელემენტები, ფოთლების ოდენობა და მოძრავი დრო. თოკი უნდა იყოს მრგვალი და სწორი, და ბინის ზოლები და ფრაგმენტები არ არის მოთხოვნები.