ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
შავი ჩაის წარმოების ძალიან მნიშვნელოვანი პროცესი მოძრავია. ჩაი ჩაის დამუშავებულია თეა Kneading მანქანა. Kneading ფოთოლი ბურთი ხდის ერთიანი თვითმფრინავი წრიული მოძრაობის kneading bucket. ფოთლის კასეტური შიგნით ფოთლები მთელს გარშემოა, ისე, რომ ისინი კლებულობენ შესაბამისი ფოთლების ძირითად ვენებს მჭიდრო და მრგვალ ზოლებზე. ამავდროულად, ფოთლის უჯრედის ქსოვილი kneaded და გატეხილი გაზრდის softness და პლასტიურობა ფოთლები. ამავდროულად, ჩაის წვენი არის squeezed out და შერეული გაზრდის stickiness ფოთლები. ეს ყველაფერი მათ შექმნეს უფრო ხელსაყრელი პირობები ფოთლებისთვის ჯოხებით. თითოეული ფოთლის უფრო ნაოჭები, უფრო სავარაუდოა, რომ ეს არის მჭიდრო ზოლები.
სრულყოფილი შავი ჩაის ზოლის ფორმის საჭიროა მოძრავი ტექნიკისთვის. პირველი არის პრესტიჟული ტექნოლოგიის გამოყენება. ზეწოლის სიმძიმე, დროის ხანგრძლივობა და რამდენჯერმე, ისევე როგორც ზეწოლის სიჩქარე, უნდა იყოს განსხვავებული ფოთლის ხარისხით და მოძრავი დროის მიხედვით. მეორე, შერჩევა და გამოყენება თეა Rolling მანქანები. სიჩქარის twisting მანქანა უნდა დაეუფლონ ნელა სწრაფი ნელი პრინციპი. Blades- ის სისუფთავე და oldness ასევე აქვს მოთხოვნები kneading მანქანა.
ამავდროულად, ტემპერატურისა და ტენიანობის სამი მნიშვნელოვანი როლინგის ელემენტები, ფოთლების ოდენობა და მოძრავი დრო. თოკი უნდა იყოს მრგვალი და სწორი, და ბინის ზოლები და ფრაგმენტები არ არის მოთხოვნები.