email

რატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებირატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

ცხელი პროდუქცია

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

2023-03-25 15:38:48

პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ ჩინეთში და პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ მსოფლიოს ისტორიაში არის "ჩაის კლასიკა" დაწერილი ლუ იუ. დაწვრილებით ახსენით ჩაი

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

2023-03-11 15:34:05

შავი ჩაის ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი პროცესია დუღილი, შესაფერისი დუღილის აპარატის გამოყენებამ შეიძლება გააკონტროლოს შავი ჩაის კარგი ხარისხი.

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

2023-03-04 15:34:43

მწვანე ჩაის გაშრობის სხვადასხვა მეთოდი, სხვადასხვა აპარატები, მწვანე ჩაის ძაფები და მწვანე ჩაის არომატი განსხვავებულია, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

2023-02-25 14:55:48

როგორ დავამუშავოთ სპეციალური ნემსის ტიპის მწვანე ჩაი, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის!

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

რატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

2021-07-28 16:02:02

შავი ჩაის წარმოების ძალიან მნიშვნელოვანი პროცესი მოძრავია. ჩაი ჩაის დამუშავებულია თეა Kneading მანქანა. Kneading ფოთოლი ბურთი ხდის ერთიანი თვითმფრინავი წრიული მოძრაობის kneading bucket. ფოთლის კასეტური შიგნით ფოთლები მთელს გარშემოა, ისე, რომ ისინი კლებულობენ შესაბამისი ფოთლების ძირითად ვენებს მჭიდრო და მრგვალ ზოლებზე. ამავდროულად, ფოთლის უჯრედის ქსოვილი kneaded და გატეხილი გაზრდის softness და პლასტიურობა ფოთლები. ამავდროულად, ჩაის წვენი არის squeezed out და შერეული გაზრდის stickiness ფოთლები. ეს ყველაფერი მათ შექმნეს უფრო ხელსაყრელი პირობები ფოთლებისთვის ჯოხებით. თითოეული ფოთლის უფრო ნაოჭები, უფრო სავარაუდოა, რომ ეს არის მჭიდრო ზოლები.

სრულყოფილი შავი ჩაის ზოლის ფორმის საჭიროა მოძრავი ტექნიკისთვის. პირველი არის პრესტიჟული ტექნოლოგიის გამოყენება. ზეწოლის სიმძიმე, დროის ხანგრძლივობა და რამდენჯერმე, ისევე როგორც ზეწოლის სიჩქარე, უნდა იყოს განსხვავებული ფოთლის ხარისხით და მოძრავი დროის მიხედვით. მეორე, შერჩევა და გამოყენება თეა Rolling მანქანები. სიჩქარის twisting მანქანა უნდა დაეუფლონ ნელა სწრაფი ნელი პრინციპი. Blades- ის სისუფთავე და oldness ასევე აქვს მოთხოვნები kneading მანქანა.

ამავდროულად, ტემპერატურისა და ტენიანობის სამი მნიშვნელოვანი როლინგის ელემენტები, ფოთლების ოდენობა და მოძრავი დრო. თოკი უნდა იყოს მრგვალი და სწორი, და ბინის ზოლები და ფრაგმენტები არ არის მოთხოვნები.