ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
Wiგანსაზღვრული არტიკლიring არის პირველი პროცესი შავი ჩაის მიღებისას. ნორმალური კლიმატური პირობებით, როდესაც ახალი ფოთლები თხელია დროის განმავლობაში, წყლის აორთქლება ძირითადად. გამრეცხი დროის გაფართოებით, სუფთა ფოთლების შინაარსის თვით-მოპოვება და დაშლა თანდათანობით გაძლიერდა. ახალი ფოთლის უწყვეტი დაკარგვა, ფოთლები თანდათანობით შემცირდება, ფოთლის ხარისხის ცვლილებები რბილიდან რბილია და ფოთლის ფერის ცვლილებები ნათელი მწვანედან მუქი მწვანედან. ამავდროულად, endoplasc ცვლილებები და სუნამო ასევე იცვლება. ეს პროცესი უწოდებენ ხელს.
The პროცესი არის ერთის მხრივ, ერთი მხრივ, და მეორე მხრივ, ქიმიური ცვლილება. ეს ორი ცვლილება ურთიერთდაკავშირებულია და ზღუდავს ერთმანეთს. ფიზიკური ცვლილებები არა მარტო ხელს შეუწყობს ქიმიურ ცვლილებებს, არამედ ქიმიურ ცვლილებებს, ასევე კი ქიმიური ცვლილებების პროდუქციასაც კი იმოქმედებს. ყოველ შემთხვევაში, ქიმიური ცვლილებები გავლენას ახდენს ფიზიკური ცვლილებების პროგრესზე. ორს შორის განსხვავება და ორმხრივი გავლენა განსხვავდება გარე პირობებზე, როგორიცაა ტემპერატურა და ტენიანობა.
გარე პირობები, რომლებიც გავლენას ახდენენ, პირველად წყლის აორთქლების, მეორე ტემპერატურისა და დროის ხანგრძლივობას. მათ შორის, ტემპერატურა ყველაზე მნიშვნელოვან გავლენას ახდენს სასაცილო ფოთლების ხარისხზე. გამოყენებისას თეა withering მანქანა სასურველია, სასურველია მიიღოს "დიდი პირველი და შემდეგ პატარა" და ტემპერატურის "პირველი მაღალი და შემდეგ" ოპერაციული პრინციპები. სამაგისტრო გარკვეული დროის განმავლობაში, რათა მივაღწიოთ საჭირო ხარისხი.