email

ცხელი პროდუქცია

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

2022-09-09 15:31:27

სათანადო გაშრობამ შეიძლება სრულად ასახოს Wuyi როკის ჩაის არომატი საბოლოო ეტაპზე, აქ არის მეტი ინფორმაცია გაშრობის შესახებ.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

2022-09-09 15:24:25

გახმობა და მწვანე რყევა არის Wuyi როკ ჩაის წარმოების ძირითადი საფეხურები. მიესალმეთ თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

შავი ჩაი

2021-07-20 15:08:21

Wiგანსაზღვრული არტიკლიring არის პირველი პროცესი შავი ჩაის მიღებისას. ნორმალური კლიმატური პირობებით, როდესაც ახალი ფოთლები თხელია დროის განმავლობაში, წყლის აორთქლება ძირითადად. გამრეცხი დროის გაფართოებით, სუფთა ფოთლების შინაარსის თვით-მოპოვება და დაშლა თანდათანობით გაძლიერდა. ახალი ფოთლის უწყვეტი დაკარგვა, ფოთლები თანდათანობით შემცირდება, ფოთლის ხარისხის ცვლილებები რბილიდან რბილია და ფოთლის ფერის ცვლილებები ნათელი მწვანედან მუქი მწვანედან. ამავდროულად, endoplasc ცვლილებები და სუნამო ასევე იცვლება. ეს პროცესი უწოდებენ ხელს.

The პროცესი არის ერთის მხრივ, ერთი მხრივ, და მეორე მხრივ, ქიმიური ცვლილება. ეს ორი ცვლილება ურთიერთდაკავშირებულია და ზღუდავს ერთმანეთს. ფიზიკური ცვლილებები არა მარტო ხელს შეუწყობს ქიმიურ ცვლილებებს, არამედ ქიმიურ ცვლილებებს, ასევე კი ქიმიური ცვლილებების პროდუქციასაც კი იმოქმედებს. ყოველ შემთხვევაში, ქიმიური ცვლილებები გავლენას ახდენს ფიზიკური ცვლილებების პროგრესზე. ორს შორის განსხვავება და ორმხრივი გავლენა განსხვავდება გარე პირობებზე, როგორიცაა ტემპერატურა და ტენიანობა.

გარე პირობები, რომლებიც გავლენას ახდენენ, პირველად წყლის აორთქლების, მეორე ტემპერატურისა და დროის ხანგრძლივობას. მათ შორის, ტემპერატურა ყველაზე მნიშვნელოვან გავლენას ახდენს სასაცილო ფოთლების ხარისხზე. გამოყენებისას თეა withering მანქანა სასურველია, სასურველია მიიღოს "დიდი პირველი და შემდეგ პატარა" და ტემპერატურის "პირველი მაღალი და შემდეგ" ოპერაციული პრინციპები. სამაგისტრო გარკვეული დროის განმავლობაში, რათა მივაღწიოთ საჭირო ხარისხი.