email

ცხელი პროდუქცია

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

2023-03-25 15:38:48

პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ ჩინეთში და პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ მსოფლიოს ისტორიაში არის "ჩაის კლასიკა" დაწერილი ლუ იუ. დაწვრილებით ახსენით ჩაი

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

2023-03-11 15:34:05

შავი ჩაის ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი პროცესია დუღილი, შესაფერისი დუღილის აპარატის გამოყენებამ შეიძლება გააკონტროლოს შავი ჩაის კარგი ხარისხი.

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

2023-03-04 15:34:43

მწვანე ჩაის გაშრობის სხვადასხვა მეთოდი, სხვადასხვა აპარატები, მწვანე ჩაის ძაფები და მწვანე ჩაის არომატი განსხვავებულია, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

2023-02-25 14:55:48

როგორ დავამუშავოთ სპეციალური ნემსის ტიპის მწვანე ჩაი, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის!

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

შავი ჩაი

2021-07-20 15:08:21

Wiგანსაზღვრული არტიკლიring არის პირველი პროცესი შავი ჩაის მიღებისას. ნორმალური კლიმატური პირობებით, როდესაც ახალი ფოთლები თხელია დროის განმავლობაში, წყლის აორთქლება ძირითადად. გამრეცხი დროის გაფართოებით, სუფთა ფოთლების შინაარსის თვით-მოპოვება და დაშლა თანდათანობით გაძლიერდა. ახალი ფოთლის უწყვეტი დაკარგვა, ფოთლები თანდათანობით შემცირდება, ფოთლის ხარისხის ცვლილებები რბილიდან რბილია და ფოთლის ფერის ცვლილებები ნათელი მწვანედან მუქი მწვანედან. ამავდროულად, endoplasc ცვლილებები და სუნამო ასევე იცვლება. ეს პროცესი უწოდებენ ხელს.

The პროცესი არის ერთის მხრივ, ერთი მხრივ, და მეორე მხრივ, ქიმიური ცვლილება. ეს ორი ცვლილება ურთიერთდაკავშირებულია და ზღუდავს ერთმანეთს. ფიზიკური ცვლილებები არა მარტო ხელს შეუწყობს ქიმიურ ცვლილებებს, არამედ ქიმიურ ცვლილებებს, ასევე კი ქიმიური ცვლილებების პროდუქციასაც კი იმოქმედებს. ყოველ შემთხვევაში, ქიმიური ცვლილებები გავლენას ახდენს ფიზიკური ცვლილებების პროგრესზე. ორს შორის განსხვავება და ორმხრივი გავლენა განსხვავდება გარე პირობებზე, როგორიცაა ტემპერატურა და ტენიანობა.

გარე პირობები, რომლებიც გავლენას ახდენენ, პირველად წყლის აორთქლების, მეორე ტემპერატურისა და დროის ხანგრძლივობას. მათ შორის, ტემპერატურა ყველაზე მნიშვნელოვან გავლენას ახდენს სასაცილო ფოთლების ხარისხზე. გამოყენებისას თეა withering მანქანა სასურველია, სასურველია მიიღოს "დიდი პირველი და შემდეგ პატარა" და ტემპერატურის "პირველი მაღალი და შემდეგ" ოპერაციული პრინციპები. სამაგისტრო გარკვეული დროის განმავლობაში, რათა მივაღწიოთ საჭირო ხარისხი.