DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
Wiგანსაზღვრული არტიკლიring არის პირველი პროცესი შავი ჩაის მიღებისას. ნორმალური კლიმატური პირობებით, როდესაც ახალი ფოთლები თხელია დროის განმავლობაში, წყლის აორთქლება ძირითადად. გამრეცხი დროის გაფართოებით, სუფთა ფოთლების შინაარსის თვით-მოპოვება და დაშლა თანდათანობით გაძლიერდა. ახალი ფოთლის უწყვეტი დაკარგვა, ფოთლები თანდათანობით შემცირდება, ფოთლის ხარისხის ცვლილებები რბილიდან რბილია და ფოთლის ფერის ცვლილებები ნათელი მწვანედან მუქი მწვანედან. ამავდროულად, endoplasc ცვლილებები და სუნამო ასევე იცვლება. ეს პროცესი უწოდებენ ხელს.
The პროცესი არის ერთის მხრივ, ერთი მხრივ, და მეორე მხრივ, ქიმიური ცვლილება. ეს ორი ცვლილება ურთიერთდაკავშირებულია და ზღუდავს ერთმანეთს. ფიზიკური ცვლილებები არა მარტო ხელს შეუწყობს ქიმიურ ცვლილებებს, არამედ ქიმიურ ცვლილებებს, ასევე კი ქიმიური ცვლილებების პროდუქციასაც კი იმოქმედებს. ყოველ შემთხვევაში, ქიმიური ცვლილებები გავლენას ახდენს ფიზიკური ცვლილებების პროგრესზე. ორს შორის განსხვავება და ორმხრივი გავლენა განსხვავდება გარე პირობებზე, როგორიცაა ტემპერატურა და ტენიანობა.
გარე პირობები, რომლებიც გავლენას ახდენენ, პირველად წყლის აორთქლების, მეორე ტემპერატურისა და დროის ხანგრძლივობას. მათ შორის, ტემპერატურა ყველაზე მნიშვნელოვან გავლენას ახდენს სასაცილო ფოთლების ხარისხზე. გამოყენებისას თეა withering მანქანა სასურველია, სასურველია მიიღოს "დიდი პირველი და შემდეგ პატარა" და ტემპერატურის "პირველი მაღალი და შემდეგ" ოპერაციული პრინციპები. სამაგისტრო გარკვეული დროის განმავლობაში, რათა მივაღწიოთ საჭირო ხარისხი.