ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ ჩინეთში და პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ მსოფლიოს ისტორიაში არის "ჩაის კლასიკა" დაწერილი ლუ იუ. ამ წიგნის პირველი პროექტი დასრულდა ტანგის დინასტიის ზონგ იონგტაის (765) პირველ წელს მე-8 საუკუნეში. რამდენიმე გადასინჯვის შემდეგ ის საბოლოოდ დასრულდა 780 წელს. ჩაის წიგნი დაყოფილია სამ ტომად და ათ თავად, საერთო ჯამში 70000-ზე მეტ სიტყვას. მისი შინაარსია: ერთი წყარო, მეორე ჭურჭელი, მესამე შემოქმედება, მეოთხე ჭურჭელი, მეხუთე საჭმელი, მეექვსე სასმელი, მეშვიდე სამუშაო, მერვე გამომავალი. , მეცხრე არის მონახაზი, ხოლო მეათე არის სურათი. "ჩაის კლასიკა" სისტემატურად აღწერს ჩაის სახელს, გამოყენებულ პერსონაჟებს, ჩაის ხის ფორმას, ზრდის ჩვევებს, ეკოლოგიურ გარემოს და დარგვის წერტილებს, აცნობს ჩაის ფიზიოლოგიურ და ფარმაკოლოგიურ ეფექტს ადამიანებზე და განიხილავს კრეფის მეთოდებს. ჩაის წარმოება, მომზადება და დალევა. გამოყენებული ჭურჭელი, ჩაის ტიპები და ხარისხის იდენტიფიკაცია, შეაგროვა ჩანაწერები ძველ ჩინეთში ჩაის შესახებ და მიუთითა ჩინური ჩაის წარმოშობა და ხარისხი შუა ტანგის დინასტიაში. ეს არის პირველი ჩაის ენციკლოპედია ჩინეთის ისტორიაში და პირველი ჩაი მსოფლიოში. მონოგრაფიების შესწავლა. "ჩაის კლასიკა", უილიამ უკერსის "ჩაის სრული წიგნი" და იაპონელი გამოჩენილი ბერი ეისაის "ჩაის ჭამის ისტორია" ასევე ცნობილია, როგორც მსოფლიოში ყველაზე დიდი ფხვიერი ჩაი. კლასიკა.