email

დამაგრების ტემპერატურის მნიშვნელობა

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიდამაგრების ტემპერატურის მნიშვნელობა

ცხელი პროდუქცია

ჩაის მექანიკური ამოღება

ჩაის მექანიკური ამოღება

2022-06-18 15:36:09

მექანიკური ჩაის კრეფა უნდა გამოიყენოს სწორი მეთოდი, რათა ჩაის ხე უკეთ გაიზარდოს. ამასთან, კრეფის შემდეგ ახალი ფოთლები სათანადოდ უნდა იყოს დაზღვეული და შენახული.

ჩაის კრეფის შენიშვნები

ჩაის კრეფის შენიშვნები

2022-06-18 15:29:27

ჩაის ფოთლების უკეთესი ზრდისთვის, ჩაის კრეფის პროცესში ყურადღება უნდა მიექცეს ჩაის დაკრეფის ტექნიკას და კრეფის მეთოდებს.

სტანდარტი ჩაის მოსავლისთვის

სტანდარტი ჩაის მოსავლისთვის

2022-06-11 17:39:36

ჩაის კრეფის სტანდარტი უნდა შეესაბამებოდეს დამუშავებული ჩაის სტანდარტს, ფოთლების შეკავებისა და მოსავლის პრობლემების გათვალისწინებით.

რისკები და პრობლემები ჩაის კრეფაში

რისკები და პრობლემები ჩაის კრეფაში

2022-06-11 17:04:57

ჩაის კრეფამ თავიდან უნდა აიცილოს მტაცებლური კრეფა, კრეფა ჩაის ფაქტობრივი მდგომარეობის მიხედვით და მაქსიმალურად დაიცვას ჩაი.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.

თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

დამაგრების ტემპერატურის მნიშვნელობა

2022-06-01 12:10:14

Pu-erh ჩაის მომზადებისას, ჩაის ფიქსაცია ყველასთვის ყველაზე ნაცნობია და ის ასევე არის ერთ-ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი ფაქტორი, რომელიც აყალიბებს Pu-erh ჩაის ხარისხს.

"ფიქსაციის" ზუსტი მნიშვნელობა გულისხმობს ჩაის ახალი ფოთლების ქსოვილის განადგურებას, ისე, რომ სუფთა ფოთლებში არსებული ნივთიერებები სწრაფად გარდაიქმნება მაღალი ტემპერატურის პირობებში, რათა შექმნან სხვადასხვა ჩაის უნიკალური ხარისხისა და გემოს საფუძველი.

ამიტომ, ჩაის ფიქსაციის ტემპერატურა განსაკუთრებით მნიშვნელოვანია. Pu-erh ჩაის ჩაის ფიქსაციის ტემპერატურას აქვს საკუთარი სპეციფიკური მოთხოვნები.

უპირველეს ყოვლისა, ცხადი უნდა იყოს, რომ „ფიქსაციის ტემპერატურა“ გულისხმობს ტემპერატურულ მნიშვნელობას, რომელსაც ახალი ფოთლების ფოთლის ტემპერატურამ უნდა მიაღწიოს გარკვეული ტიპის ჩაის მომზადებისას და არა ქოთნის ტემპერატურას ან ახალი ფოთლების შემოსვლის ტემპერატურას. და ტოვებს ჩაის ფიქსაციის ქვაბს.

რადგან ახალი ფოთლების ქოთანში ჩაყრამდე ქოთნის ტემპერატურამ ფაქტობრივად 280°C-ს გადააჭარბა; როდესაც ახალ ფოთლებს ათავსებენ ქოთანში და ჩაის ფიქსაციის ჭურჭლის გარეთ, ფოთლის ტემპერატურა ხშირად უფრო დაბალია, 60°C-ზე დაბლა ან 50°C-ზე დაბალი.

თუ არ გესმით ზუსტი მნიშვნელობაfixing temperature", ადვილია ორი უკიდურესი გაუგებრობის ჩამოყალიბება. ერთი ის არის, რომ Pu"er ჩაის ჩაის ფიქსაციის ტემპერატურა 280℃-ზე მეტია, მეორე კი ის, რომ Pu"er ჩაის ჩაის ფიქსაციის ტემპერატურა 60℃-ზე დაბალია.

შეიტყვეთ ჩაის ფიქსაციის ტემპერატურის მნიშვნელობა, მოდით ვისაუბროთ ჩაის ფიქსაციის მიზანზე: გამოიყენეთ მაღალი ტემპერატურა სუფთა ფოთლებში აქტიური ფერმენტების გასანადგურებლად, რადგან აქტიური ფერმენტები კატალიზირებენ გლიკოზიდების დაშლას, რის შედეგადაც მცირდება. პუს დაბერების პოტენციალი აჰა ჩაი.

XX