დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
ახლახან მოკრეფილ ახალ ფოთლებს აშკარა მწვანე ბალახის გაზი აქვს. ამ მწვანე ბალახის გაზს აქვს პროფესიული ტერმინი, რომელსაც ეწოდება მწვანე ფოთლის ალკოჰოლი. მწვანე ფოთლის ალკოჰოლს აქვს ძალიან აშკარა თვისება: დაბალი დუღილის წერტილი.
როდესაც მწვანე ფოთლები ფიქსირდება, მწვანე ფოთლის სპირტის უმეტესი ნაწილი ტემპერატურის მატებასთან ერთად აორთქლდება და მისი მცირე ნაწილი გაივლის იზომერიზაციას და გახდება სურნელოვანი არომატული ნივთიერება.
მაშასადამე, Pu'er ნედლეულ ჩაის აქვს მძიმე მწვანე ბალახის არომატი, რაც ნიშნავს, რომ მწვანე ფოთლის ალკოჰოლი მთლიანად არ აორთქლდება, როდესაც ის მწვანეა და ის რჩება ჩაის ფოთლებში, რის შედეგადაც მიიღება ძლიერი მწვანე ბალახის არომატი.
ასე რომ, მწვანე ფოთლის სპირტი მთლიანად არ არის გაცხელებული, რა არის მიზეზი? პასუხი არის ის, რომ ახალი ფოთლები არ იყო ჩაის საფუძვლიანად ფიქსაცია, როდესაც ისინი მწვანე იყო.
ეს გულისხმობს ახალი ფოთლების მეთოდს და ტემპერატურას. თუ ტემპერატურა არ არის საკმარისი, ბუნებრივია, ვერ შეძლებს მის სრულ ფიქსაციას და ფიქსაციას; თუ დამაგრების დრო არასაკმარისია, მოხარშული და ჩაის სრულყოფილად ფიქსაცია ვერ მოხერხდება.
ბევრ წინა სტატიაში ჩვენ განვმარტეთ. Pu-erh ჩაის გამწვანების დაფიქსირების გასაღები არის ფოთლის ტემპერატურის სწრაფად გაზრდა აქტიური ფერმენტის პასივაციის კრიტიკულ ტემპერატურამდე 85°C 1-დან 2 წუთში, და დაახლოებით 3 წუთი სჭირდება მის სრულად შემწვარს.
თუ ფოთლის ტემპერატურა არ აღწევს 85°C, მაგრამ უფრო დაბალია, მაგალითად 80°C, ხანგრძლივობა უნდა გაიზარდოს დაახლოებით 10 წუთამდე. თუ ტემპერატურა დაბალია, ეს მიეკუთვნება დაბალ ტემპერატურას და ხანგრძლივ შეწვას, რაც გამოიწვევს ახალი ფოთლების გაჩენამდე დუღილს და შეასუსტებს დაბერების პოტენციალს.
მხოლოდ აქტიური ფერმენტების რაც შეიძლება მალე მოკვლით და რაც შეიძლება მეტი გლიკოზიდის შენარჩუნებით შეიძლება იყოს მატერიალურად გარანტირებული უმი ჩაის შემდგომი დაბერება.
თუ შეგიძლიათ მიაღწიოთ სტანდარტს tea fixation, თანაბრად და საფუძვლიანად, მწვანე არომატი ბუნებრივად გაქრება.