email

რატომ პუერ ნედლი ჩაის მწვანე ბალახის არომატი?

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებირატომ პუერ ნედლი ჩაის მწვანე ბალახის არომატი?

ცხელი პროდუქცია

  • ჩინეთი 15μM Matcha ფხვნილის გადამამუშავებელი მანქანა მცირე ტყვიის ბურთის წისქვილი მანქანა Matcha Grinder DL-6CQM-40 მწარმოებელი

    15μM Matcha ფხვნილის გადამამუშავებელი მანქანა მცირე ტყვიის ბურთის წისქვილი მანქანა Matcha Grinder DL-6CQM-40

    Matcha Ball Mill განკუთვნილია სასოფლო-სამეურნეო პროდუქტების მშობიარობის შემდგომი დასაფენად (მაგ., მიწისქვეშა ჩაი, ჩინური სამკურნალო მასალები) დაბალი ტემპერატურის სახეხი (5-15 ℃) უპირატესობებით, რათა შეინარჩუნოს ნედლეული ფერი და არომატი, მშვენიერი სისრულე (500-1000 meshes), PLC– ით კონტროლირებადი მარტივი ოპერაცია და გამძლე სტრუქტურა.

  • ჩინეთი Matcha Tea Stone Mill Grinder Machine DL-6CYM-70 - COPY - 54q9lm მწარმოებელი

    Matcha Tea Stone Mill Grinder Machine DL-6CYM-70 - COPY - 54q9lm

    მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილად არის გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.

  • ჩინეთი ნახევრად ავტომატური ერთსაფეხური მწარმოებელი

    ნახევრად ავტომატური ერთსაფეხური

    DL-2306YB ერთ ნახევრად ავტომატური ჩაის დაჭერის მანქანა, რომელიც ინტეგრირებულია მცირე მარცვლოვანი შევსების აპარატთან, საშუალებას აძლევს ჩაის ეფექტურ დამუშავებას. მოქმედებს 220V- ზე 4.0 კგ ენერგიის გამომუშავებით, იგი ამაყობს წარმოების სიმძლავრით 500 ცალი საათში, რომელსაც შეუძლია დააჭიროს მრგვალი ჩაის ნამცხვრები (20.0-35.0 მმ) და დრაკონის ბურთის ფორმის ჩაი (20.0-27.0 მმ). ზუსტი რაოდენობრივი შევსების შერწყმა ინტელექტუალური დაჭერით, ეს არის ოპტიმალური არჩევანი ჩაის გადამამუშავებელი საწარმოებისთვის, რომელიც მიზნად ისახავს ეფექტურობის გაძლიერებას და ხარჯების შემცირებას.

  • ჩინეთი 600mm Handheld Tea Plucking Leaves Harvester Two-stroke Automatic Agricultural Leaf Picker 4C-60L - COPY - 4idin1 მწარმოებელი

    600mm Handheld Tea Plucking Leaves Harvester Two-stroke Automatic Agricultural Leaf Picker 4C-60L - COPY - 4idin1

    4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში

  • ჩინეთი 600 მმ ხელის ჩაის ჩამოსხმის ფოთლები ჰარვესტერი ორსართულიანი ავტომატური სასოფლო-სამეურნეო ფოთლის ამომრჩეველი 4C-60L მწარმოებელი

    600 მმ ხელის ჩაის ჩამოსხმის ფოთლები ჰარვესტერი ორსართულიანი ავტომატური სასოფლო-სამეურნეო ფოთლის ამომრჩეველი 4C-60L

    4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში

  • ჩინეთი CG-260 - COPY - plmff8 მწარმოებელი

    CG-260 - COPY - plmff8

    ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.

  • ჩინეთი 36V-48V ჯაგრისის ძრავის ზურგჩანთა ლითიუმის ბატარეის ჰეჯირების ტრიმერი ორმაგი დანა ჰეჯირების ტრიმერული ბაღები Trimmers 3CX-600D მწარმოებელი

    36V-48V ჯაგრისის ძრავის ზურგჩანთა ლითიუმის ბატარეის ჰეჯირების ტრიმერი ორმაგი დანა ჰეჯირების ტრიმერული ბაღები Trimmers 3CX-600D

    ავტომატური ავტომატური შეფუთვის მანქანა პლასტიკური ფილმების შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შეფუთვის მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის სხვადასხვა შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. ის იყენებს პლასტმასის ფილმს პროდუქციის მჭიდროდ შეფუთვისთვის, შემდეგ კი სითბოს იყენებს ფილმის შემცირებისთვის, რითაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიკური შეფუთვის გარანტიას.

  • ჩინეთი 24V უსადენო ელექტრო მინი პორტატული ჩაის მოსავლის მანქანა პორტატული ჩაის კრეფის ჭრის მანქანა 4CD-35 მწარმოებელი

    24V უსადენო ელექტრო მინი პორტატული ჩაის მოსავლის მანქანა პორტატული ჩაის კრეფის ჭრის მანქანა 4CD-35

    24V უსადენო ელექტრო მინი პორტატული ჩაის მოსავლის მანქანა, მოდელი 4C - 35, არის ძალიან ეფექტური და მოსახერხებელი საშუალება, რომელიც შექმნილია ჩაის კრეფისთვის. 520180190 მმ -ის ზომებით, ის გთავაზობთ კომპაქტურ და პორტატულ დიზაინს, რაც ადვილია ჩაის ბაღებში ტარება და მოქმედება. ძაბვის დიაპაზონი 16V - 31V და აღჭურვილია ორი 18V5AH ბატარეით, ეს მანქანა უზრუნველყოფს სტაბილურ და უწყვეტ შესრულებას. მას აქვს მაღალი რევოლუციის სიჩქარე 10500R/წთ და რევოლუციის თანაფარდობა 4.3: 1, რაც საშუალებას იძლევა ეფექტური ჭრა. 350 მმ დანა სიგრძე იდეალურია ჩაის ფოთლების ეფექტური მოსავლის მისაღებად. წონა მხოლოდ 1.1 კგ, უხეში წონით.55.5 კგ, ეს არის მსუბუქი წონა, ამცირებს ოპერატორის დაღლილობას და აძლიერებს პროდუქტიულობას ჩაის კრეფის ამოცანების დროს.

ახალი ამბები

2025-08-20 15:30:17

Matcha წარმოება ბოლო სახელმძღვანელო: 3 ძირითადი მანქანა პროცესებში და შედარებაში

Matcha წარმოება ბოლო სახელმძღვანელო: 3 ძირითადი მანქანა პროცესებში და შედარებაში

2025-08-15 17:21:30

ამ ბლოგში არ არის ნათქვამი ორი ძირითადი Matcha წარმოების პროცესი (ქვის შემწვარი და ბურთის ქარხნები) და სამი ძირითადი მანქანა (გრანიტის ქვის ქარხნები, შავი ოქროს ქვის ქარხნები, შავი ოქროს ქვის ქარხნები, შავი ოქროს ქვის ქარხნები, შავი ოქროს ქვის წისქვილი და ბურთის წისქვილი) მრავალგანზომილებიანი შედარებაა. Matcha- ს მწარმოებლები და ენთუზიასტები ხელს უწყობენ ყველაზე შესაფერისი აღჭურვილობის არჩევას, მაგრამ ასევე მცირე ნაყარი პრემიუმის წარმოება და პროფესიონალური პარამეტრები და პრაქტიკული კონცეფციები ფართომასშტაბიანი სამრეწველო საჭიროებისთვის.

თქვენი ბაღის მორთული საჭიროებების შესაფერისი ინსტრუმენტის არჩევა

თქვენი ბაღის მორთული საჭიროებების შესაფერისი ინსტრუმენტის არჩევა

2025-07-03 17:05:12

აღმოაჩინეთ იდეალური ბაღის pruning ინსტრუმენტი! შეადარეთ სახელმძღვანელო მაკრატები, ხელის ხერხი, მცირე ელექტრო ჯაჭვები 24 დიუმიანი 58cc ბენზინის ჯაჭვით GN5800. გამოიკვლიეთ მისი ძალა, გამძლეობა და მრავალფეროვნება ეფექტური მოსაწყობად.

2025-06-30 10:19:17

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

რატომ პუერ ნედლი ჩაის მწვანე ბალახის არომატი?

2022-06-01 11:30:56

ახლახან მოკრეფილ ახალ ფოთლებს აშკარა მწვანე ბალახის გაზი აქვს. ამ მწვანე ბალახის გაზს აქვს პროფესიული ტერმინი, რომელსაც ეწოდება მწვანე ფოთლის ალკოჰოლი. მწვანე ფოთლის ალკოჰოლს აქვს ძალიან აშკარა თვისება: დაბალი დუღილის წერტილი.
როდესაც მწვანე ფოთლები ფიქსირდება, მწვანე ფოთლის სპირტის უმეტესი ნაწილი ტემპერატურის მატებასთან ერთად აორთქლდება და მისი მცირე ნაწილი გაივლის იზომერიზაციას და გახდება სურნელოვანი არომატული ნივთიერება.
მაშასადამე, Pu'er ნედლეულ ჩაის აქვს მძიმე მწვანე ბალახის არომატი, რაც ნიშნავს, რომ მწვანე ფოთლის ალკოჰოლი მთლიანად არ აორთქლდება, როდესაც ის მწვანეა და ის რჩება ჩაის ფოთლებში, რის შედეგადაც მიიღება ძლიერი მწვანე ბალახის არომატი.
ასე რომ, მწვანე ფოთლის სპირტი მთლიანად არ არის გაცხელებული, რა არის მიზეზი? პასუხი არის ის, რომ ახალი ფოთლები არ იყო ჩაის საფუძვლიანად ფიქსაცია, როდესაც ისინი მწვანე იყო.
ეს გულისხმობს ახალი ფოთლების მეთოდს და ტემპერატურას. თუ ტემპერატურა არ არის საკმარისი, ბუნებრივია, ვერ შეძლებს მის სრულ ფიქსაციას და ფიქსაციას; თუ დამაგრების დრო არასაკმარისია, მოხარშული და ჩაის სრულყოფილად ფიქსაცია ვერ მოხერხდება.
ბევრ წინა სტატიაში ჩვენ განვმარტეთ. Pu-erh ჩაის გამწვანების დაფიქსირების გასაღები არის ფოთლის ტემპერატურის სწრაფად გაზრდა აქტიური ფერმენტის პასივაციის კრიტიკულ ტემპერატურამდე 85°C 1-დან 2 წუთში, და დაახლოებით 3 წუთი სჭირდება მის სრულად შემწვარს.
თუ ფოთლის ტემპერატურა არ აღწევს 85°C, მაგრამ უფრო დაბალია, მაგალითად 80°C, ხანგრძლივობა უნდა გაიზარდოს დაახლოებით 10 წუთამდე. თუ ტემპერატურა დაბალია, ეს მიეკუთვნება დაბალ ტემპერატურას და ხანგრძლივ შეწვას, რაც გამოიწვევს ახალი ფოთლების გაჩენამდე დუღილს და შეასუსტებს დაბერების პოტენციალს.
მხოლოდ აქტიური ფერმენტების რაც შეიძლება მალე მოკვლით და რაც შეიძლება მეტი გლიკოზიდის შენარჩუნებით შეიძლება იყოს მატერიალურად გარანტირებული უმი ჩაის შემდგომი დაბერება.
თუ შეგიძლიათ მიაღწიოთ სტანდარტს tea fixation, თანაბრად და საფუძვლიანად, მწვანე არომატი ბუნებრივად გაქრება.