DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
ჩაის ბაღის მენეჯმენტში კარგი სამუშაოს შესრულებამ შეიძლება გაზაფხულის ჩაის ღირებულება უფრო გააძლიეროს.
Წაიკითხე მეტიშავი ჩაის ფერმენტაციას აქვს ტრადიციული დუღილი და მანქანური დუღილი, ხოლო მანქანური დუღილი გახდება შავი ჩაის დუღილის ტენდენცია.
Წაიკითხე მეტიგაზაფხულზე წვიმს და ჩაის ფოთლები სველია. დანაკარგების შესამცირებლად, ძალიან მნიშვნელოვანია სწრაფად და ეფექტურად გახმობა.
Წაიკითხე მეტიგაზაფხულზე ჩაი სწრაფად იზრდება, წვიმიან დღეებში კი როგორ უნდა დამუშავდეს ჩაი სწრაფად, რომ არ გაფუჭდეს?
Წაიკითხე მეტიPu'er ჩაის დამზადების შემდეგ, როგორ განვსაზღვროთ Pu'er ჩაის ხარისხი სხვადასხვა განზომილებების მიხედვით.
Წაიკითხე მეტიეს სტატია მოკლედ ამცირებს უძველესი ხის შავი ჩაის დამუშავების ტექნოლოგიას, ჩაის კრეფიდან ჩაის გაშრობამდე და უხეში პროცესის დანერგვამდე.
Წაიკითხე მეტიოლონგის ჩაის არომატის ფორმირება მჭიდრო კავშირშია თითოეული გადამუშავების პროცესის მკურნალობასთან. ულუნგის ჩაის გახმობა, შერყევა, გაშრობა და სხვა პროცესები გავლენას მოახდენს ულუნგის ჩაის საბოლოო ხარისხზე.
Წაიკითხე მეტიშავი და Wuyi როკ ჩაის განსხვავებული კლასიფიკაცია და გემო აქვთ სხვადასხვა წარმოშობის, ნედლეულის გამოყენებისა და დამუშავების განსხვავებული ტექნიკის გამო.
Წაიკითხე მეტიმიუხედავად იმისა, რომ შავი ჩაი და Wuyi როკ ჩაი გარეგნულად ერთნაირია, ისინი მიეკუთვნებიან ჩაის სხვადასხვა სახეობას, რომელიც შეიძლება გამოირჩეოდეს წარმოების პროცესიდან და ა.შ.
Წაიკითხე მეტირატომ აქვს მზა ულონ ჩაის მოდუღების შემდეგ მწვანე ჩაის ფოთლები წითელი კიდეებით? ჩაის შერყევის პროცესი ძალიან მნიშვნელოვანია ამ ცვლილების წარმოქმნისთვის.
Წაიკითხე მეტიგანსხვავებული წარმოების ტექნიკის გამო, განსხვავებულია შავი ჩაის და პუ-ერჰ ჩაის გემოც და ადამიანების განწყობა მის გასინჯვისას.
Წაიკითხე მეტიიმის გამო, რომ დამუშავების მეთოდი განსხვავებულია, საუკეთესო სასმელის პერიოდი ასევე განსხვავდება შავ და სუფთა ჩაის შორის.
Წაიკითხე მეტი