ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
3. ჩაის დახვევის პროცესი
ჩაის ფიქსაციის დასრულების შემდეგ საჭიროა მისი მოზელა. ჩაის ზელვისას ჩაის ფურცლები ზოლებად უნდა მოზილოთ, რათა ჩაის ფოთლის ზედაპირი არ გაიტეხოს და ჩაის ფოთლის შიგნით წვენი თანაბრად გამოიყოს. ეს გავლენას ახდენს ჩაის გემოზე მომზადების შემდეგ და დაკარგავს მასში შემავალ საკვებ ნივთიერებებს.
4. ჩაის გაშრობის პროცესი
მოზელის პროცესის დასრულების შემდეგ საჭიროა გაშრობა. გასაშრობად შეგიძლიათ პირდაპირ ქვაბში შეწვით ან გრილ და ვენტილირებად ადგილას გააშროთ. ან ჩაის ფოთლების გაშრობა ჩაის საშრობით. მას შემდეგ, რაც ის მთლიანად გაუწყლოება და გაშრება, მიიღეთ მზა უმი ჩაი.
როგორ ყალიბდება ჩაის დრაკონის ბურთი?
.
2. ჩაის ფოთლები თანაბრად ნაწილდება და ჩაის მრგვალი ჩაის ბურთის ფორმირების აპარატის მბრუნავ ბუნკერში. დააყენეთ Dragon Ball Tea-ს გრამიანი წონა და მანქანა ავტომატურად აიწონის, ორთქლდება და აყალიბებს პარამეტრების მიხედვით.
3. ჩამოყალიბებული დრაკონის ჩაის საბოლოო გასაშრობად საჭიროა ჩაის საშრობით მოთავსება.
4. Dragon Ball ჩაის წარმოება მარტივია და ამ პროცესის ტიპს აქვს შემდეგი მახასიათებლები: პორტატული, ლამაზი (სრული კაბები).