როგორც საშუალო ზომის მასალის შესაფუთი მანქანა, ის შეიძლება გამოყენებულ იქნას მარცვლოვანი და ფხვნილის პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი, თხილი, ყავა, კანფეტი, სამრეწველო ხრახნები და ა.შ. და იყენებს უკანა დალუქვის ჩანთის დამზადების პროცესს. მას შეუძლია წუთში 20 ტომრის წარმოება.
ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე პარკით არის გამორჩეული ჩაის შეფუთვის სფეროში. შესაფერისია სხვადასხვა ჩაისთვის, როგორიცაა შავი, მწვანე, ოლონგი, მცენარეული და ყვავილოვანი ჩაი. იგი ქმნის უნიკალურ სამკუთხა პირამიდის ნეილონის ჩაის პაკეტებს კვადრატული რეზინის გარე პარკით დაცვისა და მიმზიდველობისთვის. შეფუთვის სიჩქარეა 2000 - 4500 ჩანთა/წთ. ინოვაცია მდგომარეობს ზუსტ კონტროლსა და სტაბილურობაში. მოწინავე ტექნოლოგია აერთიანებს შიდა და გარე ჩანთებს შეუფერხებლად. მაღალი ხარისხის მასალები და დახვეწილი სტრუქტურა უზრუნველყოფს გამძლეობას. შესანიშნავი არჩევანი ჩაის მწარმოებლებისთვის, რომლებიც ეძებენ ხარისხს და ინოვაციებს.
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
შავი ჩაის გაცვეთა გულისხმობს პროცესს, როდესაც მცენარეში შესული ახალი ფოთლები კარგავენ წყალს გარკვეული პერიოდის განმავლობაში, ისე, რომ გარკვეული მყარი და მყიფე ღეროები და ფოთლები გახმება და გახმება. გაცვეთა არის არა მხოლოდ წყლის ფიზიკური დაკარგვა, არამედ შეიცავს ნივთიერებების ქიმიური ცვლილებების პროცესს. ეს არის შავი ჩაის საწყისი წარმოების პირველი პროცესი და ასევე ეს არის შავი ჩაის ხარისხის ფორმირების ძირითადი პროცესი.
გაცვეთა არის წყლის ნაწილის აორთქლება, ჩაის უჯრედების დაძაბულობის შემცირება, ფოთლის ყუნწების გახდომა და რბილობა, კვირტებისა და ფოთლების სიმკვრივის გაზრდა და ზოლებად გადაქცევა; მეორე არის ჩაის რჩევების შიდა ნაწილის გამოწვევა წყლის დაკარგვის გამო. ქიმიური ცვლილებების სერია, რომელიც შეიცავს ნივთიერებებს, საფუძველს უყრის მატერიალურ ცვლილებებს და ქმნის სპეციალურ ხარისხს შავი ჩაის ფერისა და სუნამოს.
დახურული ბუნებრივი გაცვეთა არის ახალი ფოთლების გაშლა გაცვეთილ საკიდზე გასაქრობად. თითოეული ხმელი თარო დაყოფილია 8-12 ფენად, თითოეული ფენა დაახლოებით 20 სმ დაშორებულია და თითოეულ ფენას ბამბუკისგან ნაქსოვი გამშრალი ფარდა აყრიან. ფარდის ფართობი ზოგადად 1,5 კვადრატული მეტრია, ხოლო კვადრატულ მეტრზე საჭიროა 0,5-0,6 კგ ფოთლები. გახშირების პროცესი ხშირად უნდა შემოწმდეს და დროულად უნდა მიექცეს გაცვევების ერთგვაროვნება. საერთოდ, ზედა და ქვედა ფენების ტემპერატურა განსხვავებულია. ზედა ფარდა 1-2 ℃ მაღალია. ფარდის ჩარჩო უკეთესი ვენტილაციით კარებსა და ფანჯრებზე უფრო სწრაფად კარგავს წყალს, ამიტომ იგი სქლად უნდა გავრცელდეს. დროულად გახსენით ფანჯრები და კარები მზიან დღეებში, რომ დააჩქაროთ გაბრწყინება, ხოლო სწორად დახუროთ კარები და ფანჯრები მოღრუბლულ და წვიმიან დღეებში, შიდა ტემპერატურის შესანარჩუნებლად. გაცვევების დრო მნიშვნელოვნად იცვლება სეზონის, ფოთლების ასაკისა და ამინდის გამო. საგაზაფხულო ჩაი მზიანია, 1-2 ხარისხის ახალი ფოთლები შეიძლება გახმეს 15-20 საათში, ზოგჯერ კი შეიძლება გადაიდოს წვიმიან დღეებში 36-48 საათამდე. ამიტომ, შიდა ბუნებრივი გაცვეთა რთულია ადაპტირება მექანიზირებული ჩაის დამზადებაში დღეს. 1960-იანი წლების დასაწყისში თანდათანობით აღმოიფხვრა შიდა ბუნებრივი გაცვეთა და გამოყენებული იქნა ჩაქრობის ღარები.
გაცვეთილი ხილი არის მეთოდი, რომლის დროსაც ახალი ფოთლები მოთავსებულია სავენტილაციო ღარში და თბება ჰაერით, რომ დააჩქაროს გაცვეთა პროცესი. მოსასვლელი ღარი შედგება ორი ნაწილისგან: ღარის ძარისა და სავენტილაციო მოწყობილობებისგან. საერთოდ, ღარის სიგრძეა 10 მეტრი, სიგანე 11,5 მეტრი და სიმაღლე 80 სმ. ღარის ფსკერზე არის ერთიანი ტემპერატურის დახრილი და გამათბობელი ასაფეთქებელი მოწყობილობა. ღარის ზედაპირს აქვს რკინის ან ბამბუკისგან ნაქსოვი ფოთლის ფარდას (ყუთს) კვადრატულ მეტრზე შეუძლია გაანაწილოს 2-2,5 კგ ფოთოლი, ხოლო გაშლილი ფოთლების სისქე დაახლოებით 20 სმ. ცხელი (ან გრილი) ქარი იგზავნება წყლის აორთქლების დასაჩქარებლად. გაზაფხულზე წვიმიან და საჭიროა მისი დათბობა და გაცვევნა, მაგრამ ზოგადი ტემპერატურა არ უნდა აღემატებოდეს 30-ს, ხოლო გაცვეთა დრო 6-12 საათია. ზაფხულში ტემპერატურა შედარებით მაღალია, ჰაერი შედარებით მშრალი და ცივი ქარიც საკმარისია. ჩაქრობის ამ მეთოდს შეუძლია დაზოგოს მცენარის ფართობი, შრომა და შეამციროს შრომის ინტენსივობა და უკეთესად შეუძლია გააკონტროლოს ჩაქრობის პროცესი. გამხმარი ფოთლების ხარისხი უკეთესია და ეს არის მეთოდი, რომელიც ჩვეულებრივ გამოიყენება ჩემს ქვეყანაში.