email

როგორ მუშაობს შავი ჩაის გაცვეთა პროცესი?

ცხელი პროდუქცია

როგორ არის უნიკალური სუნამო შავი ჩაის წარმოებული?

როგორ არის უნიკალური სუნამო შავი ჩაის წარმოებული?

2021-07-29 15:52:16

ფერმენტაცია არის ძალიან მნიშვნელოვანი ფაქტორი შავი ჩაის წარმოებაში. შავი ჩაის უნიკალური არომატი შეიძლება მხოლოდ დუღილის პროცესში არსებული ნივთიერებების ცვლილებებით. ჩვენი კომპანია გთავაზობთ მაღალი ხარისხის მანქანებს შავი ჩაის დუღილისთვის. შენი გამოძიება არის მისასალმებელი!

რატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

რატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

2021-07-28 16:02:02

მჭიდრო ზოლები შავი ჩაი უფრო მდგრადია, ხოლო სწორი ზოლები უფრო პოპულარულია მომხმარებელთან. დაეუფლონ შავი ჩაის მოძრავი ტექნოლოგიას, აირჩიეთ სწორი მოძრავი აღჭურვილობა, მივესალმებით თქვენს კონსულტაციას!

შავი ჩაი

შავი ჩაი

2021-07-20 15:08:21

Withering არის პირველი პროცესი შავი ჩაის მიღებისას. დაეუფლონ სწორი წებოვანი დრო და ტემპერატურა, რათა მივაღწიოთ სასურველ ხარისხს.

მიღების ბინა ფორმის მწვანე ჩაი

მიღების ბინა ფორმის მწვანე ჩაი

2021-07-13 17:00:39

ბინა მწვანე ჩაი მწვანე ჩაი გამოჩნდება სხვადასხვა ფორმით ჩვეულებრივი ზოლები მწვანე ჩაი, როდესაც brewed. ბინის მწვანე ჩაის წარმოების გზით, ეს შესაძლებელია ბაზრის სეგმენტად, როგორც მწვანე ჩაის სხვა ფორმებით.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ გამოგვიგზავნოთ ელ.ფოსტა: info@delijx.com. ასევე შეგიძლიათ გააგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat- სა ან WhatsApp- ზე: 0086-18120033767

როგორ მუშაობს შავი ჩაის გაცვეთა პროცესი?

2020-11-06 22:16:10

შავი ჩაის გაცვეთა გულისხმობს პროცესს, როდესაც მცენარეში შესული ახალი ფოთლები კარგავენ წყალს გარკვეული პერიოდის განმავლობაში, ისე, რომ გარკვეული მყარი და მყიფე ღეროები და ფოთლები გახმება და გახმება. გაცვეთა არის არა მხოლოდ წყლის ფიზიკური დაკარგვა, არამედ შეიცავს ნივთიერებების ქიმიური ცვლილებების პროცესს. ეს არის შავი ჩაის საწყისი წარმოების პირველი პროცესი და ასევე ეს არის შავი ჩაის ხარისხის ფორმირების ძირითადი პროცესი.

გაცვეთა არის წყლის ნაწილის აორთქლება, ჩაის უჯრედების დაძაბულობის შემცირება, ფოთლის ყუნწების გახდომა და რბილობა, კვირტებისა და ფოთლების სიმკვრივის გაზრდა და ზოლებად გადაქცევა; მეორე არის ჩაის რჩევების შიდა ნაწილის გამოწვევა წყლის დაკარგვის გამო. ქიმიური ცვლილებების სერია, რომელიც შეიცავს ნივთიერებებს, საფუძველს უყრის მატერიალურ ცვლილებებს და ქმნის სპეციალურ ხარისხს შავი ჩაის ფერისა და სუნამოს.

გარე მზის სხივები w

tea-wither-rack/Bamboo-White-Tea-Wither-Rack-Tea-Withering-Process-Rack

დახურული ბუნებრივი გაცვეთა არის ახალი ფოთლების გაშლა გაცვეთილ საკიდზე გასაქრობად. თითოეული ხმელი თარო დაყოფილია 8-12 ფენად, თითოეული ფენა დაახლოებით 20 სმ დაშორებულია და თითოეულ ფენას ბამბუკისგან ნაქსოვი გამშრალი ფარდა აყრიან. ფარდის ფართობი ზოგადად 1,5 კვადრატული მეტრია, ხოლო კვადრატულ მეტრზე საჭიროა 0,5-0,6 კგ ფოთლები. გახშირების პროცესი ხშირად უნდა შემოწმდეს და დროულად უნდა მიექცეს გაცვევების ერთგვაროვნება. საერთოდ, ზედა და ქვედა ფენების ტემპერატურა განსხვავებულია. ზედა ფარდა 1-2 ℃ მაღალია. ფარდის ჩარჩო უკეთესი ვენტილაციით კარებსა და ფანჯრებზე უფრო სწრაფად კარგავს წყალს, ამიტომ იგი სქლად უნდა გავრცელდეს. დროულად გახსენით ფანჯრები და კარები მზიან დღეებში, რომ დააჩქაროთ გაბრწყინება, ხოლო სწორად დახუროთ კარები და ფანჯრები მოღრუბლულ და წვიმიან დღეებში, შიდა ტემპერატურის შესანარჩუნებლად. გაცვევების დრო მნიშვნელოვნად იცვლება სეზონის, ფოთლების ასაკისა და ამინდის გამო. საგაზაფხულო ჩაი მზიანია, 1-2 ხარისხის ახალი ფოთლები შეიძლება გახმეს 15-20 საათში, ზოგჯერ კი შეიძლება გადაიდოს წვიმიან დღეებში 36-48 საათამდე. ამიტომ, შიდა ბუნებრივი გაცვეთა რთულია ადაპტირება მექანიზირებული ჩაის დამზადებაში დღეს. 1960-იანი წლების დასაწყისში თანდათანობით აღმოიფხვრა შიდა ბუნებრივი გაცვეთა და გამოყენებული იქნა ჩაქრობის ღარები.

tea-wither-rack/Bamboo-White-Tea-Wither-Rack-Tea-Withering-Process-Rack-TQJ-20

 

გაცვეთილი მილის გზით:

DL-6CWD-580 Green Black Tea Leaves Withering Process Trough Machine For Tea/Green-Black-Tea-Leaves-Withering-Process-Trough-Machine-For-Tea

გაცვეთილი ხილი არის მეთოდი, რომლის დროსაც ახალი ფოთლები მოთავსებულია სავენტილაციო ღარში და თბება ჰაერით, რომ დააჩქაროს გაცვეთა პროცესი. მოსასვლელი ღარი შედგება ორი ნაწილისგან: ღარის ძარისა და სავენტილაციო მოწყობილობებისგან. საერთოდ, ღარის სიგრძეა 10 მეტრი, სიგანე 11,5 მეტრი და სიმაღლე 80 სმ. ღარის ფსკერზე არის ერთიანი ტემპერატურის დახრილი და გამათბობელი ასაფეთქებელი მოწყობილობა. ღარის ზედაპირს აქვს რკინის ან ბამბუკისგან ნაქსოვი ფოთლის ფარდას (ყუთს) კვადრატულ მეტრზე შეუძლია გაანაწილოს 2-2,5 კგ ფოთოლი, ხოლო გაშლილი ფოთლების სისქე დაახლოებით 20 სმ. ცხელი (ან გრილი) ქარი იგზავნება წყლის აორთქლების დასაჩქარებლად. გაზაფხულზე წვიმიან და საჭიროა მისი დათბობა და გაცვევნა, მაგრამ ზოგადი ტემპერატურა არ უნდა აღემატებოდეს 30-ს, ხოლო გაცვეთა დრო 6-12 საათია. ზაფხულში ტემპერატურა შედარებით მაღალია, ჰაერი შედარებით მშრალი და ცივი ქარიც საკმარისია. ჩაქრობის ამ მეთოდს შეუძლია დაზოგოს მცენარის ფართობი, შრომა და შეამციროს შრომის ინტენსივობა და უკეთესად შეუძლია გააკონტროლოს ჩაქრობის პროცესი. გამხმარი ფოთლების ხარისხი უკეთესია და ეს არის მეთოდი, რომელიც ჩვეულებრივ გამოიყენება ჩემს ქვეყანაში.

DL-6CWD-580 Green Black Tea Leaves Withering Process Trough Machine For Tea/Green-Black-Tea-Leaves-Withering-Process-Trough-Machine-For-Tea