DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
Premium Matcha მოდის სპეციფიკური მწვანე ჩაისგან. იგი იწყება 20-30 დღის დაჩრდილვით, შემდეგ ორთქლის ფიქსაციით, "aracha"-ში და "Tencha"-ში, საბოლოოდ ქვის მოედანზე 15-მიკრონ ფხვნილამდე. მწვანე ჩაის ფხვნილისგან განსხვავებით, მას აქვს ნათელი მწვანე ფერი და სუფთა ტკბილი გემო.
Წაიკითხე მეტიგაამჟღავნეთ მატჩას 1000 წლიანი მოგზაურობა ტანგის დინასტიიდან ჩინეთიდან გლობალურ პოპულარობამდე: როგორ ხდება უძველესი კულტურები, რომლებიც შეიმუშავეს და დახვეწეს იგი, ახალი თანამედროვე გზები, რომ ისარგებლონ და რატომ არის შავი ოქროს ქვის მატჩის საფქვავი, აუცილებელია Premium Matcha- ს მოყვარულთათვის.
Წაიკითხე მეტიამ ბლოგში არ არის ნათქვამი ორი ძირითადი Matcha წარმოების პროცესი (ქვის შემწვარი და ბურთის ქარხნები) და სამი ძირითადი მანქანა (გრანიტის ქვის ქარხნები, შავი ოქროს ქვის ქარხნები, შავი ოქროს ქვის ქარხნები, შავი ოქროს ქვის ქარხნები, შავი ოქროს ქვის წისქვილი და ბურთის წისქვილი) მრავალგანზომილებიანი შედარებაა. Matcha- ს მწარმოებლები და ენთუზიასტები ხელს უწყობენ ყველაზე შესაფერისი აღჭურვილობის არჩევას, მაგრამ ასევე მცირე ნაყარი პრემიუმის წარმოება და პროფესიონალური პარამეტრები და პრაქტიკული კონცეფციები ფართომასშტაბიანი სამრეწველო საჭიროებისთვის.
Წაიკითხე მეტიაღმოაჩინეთ იდეალური ბაღის pruning ინსტრუმენტი! შეადარეთ სახელმძღვანელო მაკრატები, ხელის ხერხი, მცირე ელექტრო ჯაჭვები 24 დიუმიანი 58cc ბენზინის ჯაჭვით GN5800. გამოიკვლიეთ მისი ძალა, გამძლეობა და მრავალფეროვნება ეფექტური მოსაწყობად.
Წაიკითხე მეტიაღმოაჩინეთ ჩაის კრეფის უნიკალური ტექნიკა ჩაის სხვადასხვა ტიპებისთვის, მწვანე ჩაიდან მუქი ჩაისთვის. შეიტყვეთ, თუ როგორ შეუძლია 21V ელექტრო ლითიუმის ბატარეის ხის Hedge Trimmer Double Blade 3CX-30D გააძლიეროს თქვენი ჩაის კრეფის ეფექტურობა.
Წაიკითხე მეტიშეისწავლეთ უახლესი მაღალი - ბოლო შავი ჩაის ჯიშები, რომლებიც გამოიცა 2025 წელს. გაეცანით მათ უნიკალურ წარმოშობასა და გემოვნების პროფილებს, იდეალურია ჩაის მცოდნეებისთვის, რომლებიც ეძებენ რომანის არომატებს.
Წაიკითხე მეტიეს სტატია ასახავს საკვანძო აპარატებს მაღალი დონის მართლმადიდებლური ჩაის დამუშავებისას, დეტალურადაა აღწერილი მათი როლები: ზუსტი ფოთლების მოსავლისთვის, კონტროლირებადი ტენიანობის შემცირებისთვის, გამონაყარის დანაყოფები, ნაზი ფოთლების გადაბრუნებისთვის მოძრავი მანქანები, ჟანგვის პალატები არომატის განვითარებისთვის, ტენიანობის კონტროლისთვის და დალაგებისთვის. იგი ხაზს უსვამს, თუ როგორ აბალანსებს თანამედროვე ტექნოლოგია სიზუსტით ტრადიციულ ოსტატობასთან, ჩაის ხარისხის ამაღლების მიზნით.
Წაიკითხე მეტიჩაის ბაღები ნაწილდება შუა მთის ტყის არეალში. ზოგიერთ ჩაის ხე აქვს ბაზის წრეწირებს 80-90 სმ და შეარჩია ტრადიციული ბუნებრივი მეთოდების გამოყენებით. ასობით წლის ზრდის შემდეგ, ჩაის ხეები გამოფენილია 嶙峋 (უცნაური და უხეში) და უნიკალური ფორმები, რომლებიც წააგავს ტყუილ დრაკონებს ან ფრინველების ფრთების გავრცელებას, რაც მათ მოსახერხებლად გახდის ასვლაზე და კრეფისთვის, ხოლო ასევე აქვს ორნამენტული მნიშვნელობა.
Წაიკითხე მეტიშეისწავლეთ მრგვალი ჩაის ტორტის შეფუთვის აპარატების სამყარო და შეიტყვეთ, თუ როგორ შეიძლება ამ ინოვაციურმა მოწყობილობებმა რევოლუცია მოახდინონ თქვენი ჩაის შეფუთვის პროცესში. მაღალსიჩქარიანი ავტომატიზაციიდან ზუსტი შევსებამდე და დალუქვამდე, აღმოაჩინეთ ამ აპარატების ძირითადი მახასიათებლები, სარგებელი და პროგრამები ჩაის ინდუსტრიაში
Წაიკითხე მეტიჩაის დახარისხების მანქანა არის ჩაის ხარისხის კონტროლის მთავარი ნაბიჯი, რომელიც პირდაპირ გავლენას ახდენს ჩაის გარეგნობაზე, გემოვნებაზე, ჰიგიენზე და ჩაის საბაზრო ღირებულებაზე. ჩაის სხვადასხვა ტიპები გამოიყენებს სკრინინგის სათანადო მეთოდებს საუკეთესო შედეგის მისაღწევად.
Წაიკითხე მეტი