ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
შავი ჩაი არის სრულად ფერმენტირებული ჩაი, წარმოების პროცესის ყველაზე მნიშვნელოვანი ნაწილია დუღილი. დუღილი არის იმისათვის, რომ ბალახი სურნელოვანი იყოს ჩაის საფენში. შავი ჩაის შიგნით არსებული ნივთიერებები სრულ კონტაქტშია ჰაერთან. ტემპერატურისა და ტენიანობის შესაფერის პირობებში ჩაის პოლიფენოლის ნაერთები ფერმენტდება და იჟანგება თეაფლავინის, თეარუბინის და ა.შ. და ნება მიეცით შავი ჩაი გამოსცეს უნიკალური არომატი.
ჩვეულებრივ, შავი ჩაის დუღილის დრო არ უნდა იყოს ძალიან დიდი. რადგან გაშრობისას ჩაი გააგრძელებს დუღილს ტემპერატურის ზრდის ფაზაში.
ჩვეულებრივ, არსებობს დუღილის ორი მეთოდი, ბუნებრივი დუღილი და დუღილის მანქანა ფერმენტაცია (ფერმენტაციის ოთახის დუღილი).
იმის გამო, რომ შავი ჩაის დუღილი მოითხოვს ოდნავ მაღალ ტემპერატურას, მაღალ ტენიანობას და აღდგენილ ჟანგბადს, ბუნებრივი დუღილი ჩვეულებრივ შეირჩევა სასუნთქ კონტეინერში, როგორიცაა ბამბუკის კალათები და ხის ჩარჩოები. ჩაის საფარის სისქე არის დაახლოებით 10 სმ, დაასხით ცოტაოდენი სუფთა წყალი და შემდეგ გადააფარეთ თხელი საბანი, რომ შავი ჩაის დუღილის ტემპერატურა 30-35 გრადუსამდე იყოს. თუ დუღილის ტემპერატურა 40 გრადუსს აღემატება, ჩაის ფოთლები უნდა ავურიოთ, რათა სითბო არ გაიფანტოს, რათა დუღილი არ იყოს ძალიან ინტენსიური, ჩაის ფოთლების სურნელი გახდეს ღია და ფერი მუქი. მაღალტემპერატურულ ამინდში აუცილებელია ჩაის მდგომარეობის ხშირი დაკვირვება, რათა არ დაზიანდეს ჩაის ხარისხი. უპირატესობა: დაბალი ღირებულება, შავი ჩაის დამუშავება შესაძლებელია ზედმეტი ხარჯის გარეშე. მინუსი: ცხელი და ნოტიო გადამამუშავებელი გარემოს გამო ქვილთი დიდი ხნის განმავლობაში გამოიყენება ბაქტერიების გასამრავლებლად და ჩაიზე ზემოქმედების მიზნით; უფრო მეტიც, აუცილებელია ჩაის ფოთლის ცვლილებებზე გამუდმებით დაკვირვება, ჩაის ფოთლის ხარისხს ვერ აკონტროლებს და უხარისხო ჩაის ფოთლის დამზადება ადვილია. დროის კარგვა, ხელოვნურად ფლანგვა და ჩაის ფოთლის ფლანგვა.
ჭკვიანი შავი ჩაი fermentiton აღჭურვილობა is mainly used for the fermentiton of black tea and dark tea. With advanced intelligent control box, it can intelligently adjust the temperature and humidity inside the machine, and the fermentation time can be controlled . It is an essential equipment for the production of high-end black tea! The inside of the machine is made of all stainless steel to ensure that black tea is not contaminated during the production process. With the advanced intelligent atomization system, it can ensure that every layer of tea can be fermentated evenly, and the quality of each batch of tea is the same. So that the production of high-end fine black tea can be accurately copied in batches! Advantage: The tea is evenly fermentated, the temperature and the humidity can be controlled, automatic alarm at the end of processing. The stainless steel structure is clean and hygienic, and the produced black tea has the same quality, which is an indispensable equipment for the high-end black tea.