email

ცხელი პროდუქცია

როგორ ჩადება 25kg finshied შავი ჩაი მიერ მანქანები?

როგორ ჩადება 25kg finshied შავი ჩაი მიერ მანქანები?

2021-09-07 14:51:40

როგორ დამუშავება 25kg ზოლიანი შავი ჩაი 100kg ახალი ჩაის ფოთოლი? Striped შავი ჩაის გვჭირდება ჩაის withering პროცესი, მოძრავი პროცესი, ჩაის ფერმენტაცია და საშრობი, აქ მანქანები თქვენი მითითება და შემოწმება.

როგორ ჩადება 25kg დასრულდა მწვანე ჩაი მანქანა?

როგორ ჩადება 25kg დასრულდა მწვანე ჩაი მანქანა?

2021-09-01 16:14:22

მანქანები მწვანე ჩაის მიღებისას, საჭიროა ოთხი ნაბიჯი, ჩაი სარეალიცირებელი, ჩაის ფიქსაცია, ჩაის მოძრავი და ჩაის საშრობი. სწორი დამუშავების მეთოდის დამკვიდრება ხელს შეუწყობს მაღალი ხარისხის ჩაის მიღებას.

რა არის ყვითელი ჩაი?

რა არის ყვითელი ჩაი?

2021-08-12 15:56:22

უნიკალური ყვითელი ჩაის მიღების პროცესი ძირითადად იგივეა, რაც მწვანე ჩაი. მაგრამ კრიტიკული პროცესი დაემატა. ქმნის უზარმაზარ ცვლილებას და ჩაის ხარისხსა და გემოვნებას.

როგორ მშრალი შავი ჩაი?

როგორ მშრალი შავი ჩაი?

2021-08-04 16:08:21

საშრობი ძირითადი ზემოქმედების ფაქტორების შემუშავება შესაძლებელია შავი ჩაის საშრობი სრულად და შავი ჩაის უნიკალურ თვისებებზე. გამოყენებით Deli ჩაის საშრობი მანქანა დაგეხმარებათ მიიღოს კარგი შავი ჩაი.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
If you want know more about our products, please send email to us : info@delijx.com. You also can send message to our WeChat or WhatsApp : 0086-18120033767

The step of fixation is mainly used for the production of various unfermented or semi-fermented teas. The activity of the enzyme in the fresh leaves is reduced by high temperature, the tea polyphenols in the fresh leaves are stopped for oxidative fermentation, and the odor of the grass is removed, the aroma of the tea leaves is excited, and the moisture in the fresh leaves is evaporated. The fresh leaves become softer, which is conducive to the subsequent rolling process, and the tea leaves are not easily damaged.

After fixation, the green tea need to be cooled. Let the temperature of the tea leaves lower and distribute moisture to prevent high-temperature moisture from smothering tea.

When tea fixation, pay attention to "young leaves with high temperature and faster, old leaves with lower temperature and slower", which means that the young leaves need high temperature to fixation quickly, killing the enzymes in the tea faster, while fixation for a short time, will not damage the tea. Old leaves need to fixation at low temperature and slow speed. The leaves of old leaves are thicker, if high temperature is used, the heat cannot be transferred to the inside. The leaves on the outside are scorched and the leaves on the inside are not yet cooked. Such tea leaves are useless.

Tea fixation is also known as , Tea Steaming, Tea Roasting .etc, although the names are different, but the functions are the same. The most mainstream fixation method currently uses roasting fixaion process, which makes the tea taste more fragrant.

The method of tea fixation, the common ones are steam fixation, roasting fixation, hot wind fixation