email

ჩაის გაშრობის სხვადასხვა მეთოდი

Home > ჩაის წარმოების ცოდნაჩაის გაშრობის სხვადასხვა მეთოდი

ცხელი პროდუქცია

  • ჩინეთი 15μm ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha ფხვნილის სახეხი მანქანა DL-6CYMJ-32 მწარმოებელი

    15μm ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha ფხვნილის სახეხი მანქანა DL-6CYMJ-32

    DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.

  • ჩინეთი დრამის ტიპი ელექტრო გათბობა უწყვეტი ტიპი მწვანე ჩაის ფიქსაცია ფერმენტული მანქანა DL-6CSTL-CM50 მწარმოებელი

    დრამის ტიპი ელექტრო გათბობა უწყვეტი ტიპი მწვანე ჩაის ფიქსაცია ფერმენტული მანქანა DL-6CSTL-CM50

    DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.

  • ჩინეთი ელექტრო გათბობის ჩაის ფიქსაციის მანქანა და გადამყვანი საშრობი მანქანა DL-6CSTP-D110 მწარმოებელი

    ელექტრო გათბობის ჩაის ფიქსაციის მანქანა და გადამყვანი საშრობი მანქანა DL-6CSTP-D110

    DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.

  • ჩინეთი Wood/Coal Heating Continuous Type Green Tea Enzymatic Machine DL-6CSTL-CM80 - COPY - 2b9bnv მწარმოებელი

    Wood/Coal Heating Continuous Type Green Tea Enzymatic Machine DL-6CSTL-CM80 - COPY - 2b9bnv

    DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.

  • ჩინეთი უწყვეტი ტიპის 4 გასასვლელი ჩაის ფურცლის დასალაგებელი მანქანა DL-6CFX-435 მწარმოებელი

    უწყვეტი ტიპის 4 გასასვლელი ჩაის ფურცლის დასალაგებელი მანქანა DL-6CFX-435

    DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.

  • ჩინეთი ახალი ფოთლის და მზა ჩაის ფოთლის გამწმენდი დახარისხების მანქანა DL-6CFX-F30-3QB მწარმოებელი

    ახალი ფოთლის და მზა ჩაის ფოთლის გამწმენდი დახარისხების მანქანა DL-6CFX-F30-3QB

    DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!

  • ჩინეთი ბამბუკის ტიპის Oolong Drum Shaking Machine DL-6CYQT-6015 მწარმოებელი

    ბამბუკის ტიპის Oolong Drum Shaking Machine DL-6CYQT-6015

    DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.

  • ჩინეთი ორმაგი ტაფა ჩაის შემწვარი პატარა გადამამუშავებელი მანქანა DL-6CSG-84 მწარმოებელი

    ორმაგი ტაფა ჩაის შემწვარი პატარა გადამამუშავებელი მანქანა DL-6CSG-84

    ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.

ახალი ამბები

განსხვავებები ჩაის საშრობსა და ჩაის შემწვარს შორის

განსხვავებები ჩაის საშრობსა და ჩაის შემწვარს შორის

2025-11-10 10:05:09

ეს სტატია განმარტავს ძირითად განსხვავებებს ჩაის საშრობებსა და ჩაის შემწვარს შორის, მათ შორის ფუნქციებს, დამუშავების ეტაპებს და ტემპერატურის პარამეტრებს, ინგლისური ტერმინების შედარებებით და აღჭურვილობის რეკომენდაციებით, რომლებიც დაგეხმარებათ აირჩიოთ ჩაის დასამუშავებელი მოწყობილობა.

რა არის შეკუმშული ჩაი?

რა არის შეკუმშული ჩაი?

2025-11-04 10:38:31

შეიტყვეთ შეკუმშული ჩაის განმარტება, ტიპები, წარმოების პროცესი და აღმოაჩინეთ მაღალი ხარისხის ჩაის პრესის მანქანა, რათა ეფექტურად შექმნათ ჩაის სრულყოფილი ნამცხვრები.

როგორ აყალიბებს ფიქსაციის დრო მწვანე ჩაის ხარისხს: პრაქტიკული გზამკვლევი ჩაის მოყვარულთათვის

როგორ აყალიბებს ფიქსაციის დრო მწვანე ჩაის ხარისხს: პრაქტიკული გზამკვლევი ჩაის მოყვარულთათვის

2025-11-03 13:23:52

აღმოაჩინეთ, თუ როგორ მოქმედებს ფიქსაციის დრო მწვანე ჩაის გემოს, ფერსა და საკვებ ნივთიერებებზე. მიიღეთ დეტალური ფიქსაციის პარამეტრების ცხრილი, რათა დაეუფლოთ მწვანე ჩაის დამუშავებას - იდეალურია ჩაის მოყვარულთათვის და სახლის ლუდსახარშებისთვის!

გლობალური მატჩის წარმოშობის მიმოხილვა: Uji vs. Shizuoka vs. Songyang – რომელი შეესაბამება თქვენს გემოვნებას?

გლობალური მატჩის წარმოშობის მიმოხილვა: Uji vs. Shizuoka vs. Songyang – რომელი შეესაბამება თქვენს გემოვნებას?

2025-10-31 08:59:27

ბრმა ტესტი: Uji vs. Shizuoka vs. Songyang matcha! „მხოლოდ იაპონური მატჩა არის ავთენტური“ მითი. შეიტყვეთ გემოს განსხვავებები, 15μm სიზუსტის რჩევები და საუკეთესო გამოყენება თითოეული წარმოშობისთვის.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

იმის გამო, რომ ახლად მოკრეფილ ჩაის ფოთლებს მეტი ტენიანობა აქვს და ბალახის სუნი უფრო მძიმეა, ისინი უნდა მოათავსოთ გრილ და ვენტილირებად ოთახში გახმობისთვის. გახმობის შემდეგ ჩაის ფოთლებში წყლის შემცველობა მცირდება, ფოთლები რბილი ხდება და ბალახის სუნი ქრება. და ვლინდება ჩაის ფოთლების არომატი, რაც ხელს უწყობს შემდგომ დამუშავებას, როგორიცაა ფიქსაცია, გრეხილი, დუღილი და ა.შ. მწვანე ჩაის ფერი, გემო და ხარისხი მზადდება უკეთესია, ვიდრე ჩაი გახმობის გარეშე.


 

There are usually three kinds of withering methods, natural withering, withering on the withering rack, withering machine withering

 

1. Natural withering

Spread out the tea leaves on the ground (need to lay a layer of plastic cloth, etc. to prevent tea leaves from directly contacting the ground). This method is the most primitive and the simplest method. Advantages: save money, less trouble, hardly need any input, about 2.5 kg/㎡ of tea leaves can be placed Disadvantage: It is only suitable for the production of small batches of tea. If large quantities of tea leaves are produced, the required space is very large; if it encounters rainy weather, it can only be placed in the room to wither.

3 type different withering methods of tea withering
 

2. Withering on the withering rack

 

Place the fresh leaves on the withering racks, each withering rack has 20 layers, and each layer has a whole bamboo sieve tray. There are mesh holes on the sieve tray to facilitate air flow. At the same time, bamboo strips can absorb water, increase the rate of water evaporation, and accelerate the speed of tea leaves withering. Advantage: Small footprint; each withering tray can hold 2.5 kg of fresh leaves, and each shelf (about 1.2 square meters) can hold 50 kg of fresh leaves, which greatly saves space; at the same time, the withering tray is made of bamboo, which is clean, hygienic and environmentally friendly . There is a pulley at the bottom of the machine, which makes it easier to move.

3 type different withering methods of tea withering
 

3. Withering machine withering

Put the fresh leaves on the withering machine. The withering machine can place 40 kg of tea leaves per square meter. The machine can blow air from the bottom of the tea leaves, which can adjust the temperature of the wind, greatly increasing the withering speed of the tea leaves. Advantages: Small area, hot air can be blown in, greatly improved the withering speed (efficiency increased by about 70%) Disadvantages: The machine needs to be heated, the power is about 15kw, and it needs to be connected to a 380V power supply.

3 type different withering methods of tea withering