ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ჩაის სხვადასხვა ფოთოლს აქვს განსხვავებული ტრიალის დრო და განსხვავებული ფუნქციები
შავი ჩაისთვის: შავი ჩაი არის სრულად ფერმენტირებული ჩაი. მას სჭირდება ფერმენტები, ტანინი და სხვა ნივთიერებები ახალ ფოთლებში ჟანგბადთან და ჰაერის სხვა ნივთიერებებთან რეაგირებისთვის. თუმცა, ეს ნივთიერებები ჩვეულებრივ ძნელად რეაგირებს უჯრედის კედელში არსებულ ჰაერთან. ასე რომ თქვენ უნდა გამოიყენოთ მოძრავი მანქანა, ის ახვევს და აწურავს ახალი ფოთლების უჯრედის კედლებს და არღვევს ჩაის წვენს. სუფთა ფოთლებში შემავალი ნივთიერებები სრულ კონტაქტშია ჰაერთან ჟანგვითი დუღილისთვის. გრეხვის ხარისხი განსაზღვრავს შავი ჩაის განსხვავებულ ფერს და გემოს.
ოლონგის ჩაისთვის: ოლონგის ჩაი არის ნახევრად ფერმენტირებული ჩაი. გახმობისა და შერყევის პროცესში ჩაის ზოგიერთმა ფოთოლმა უკვე დაიწყო დუღილი. მაგრამ ფიქსაციის შემდეგ, ჩაის ფოთლებმა კვლავ შეწყვიტეს დუღილი, ამიტომ ულონგის ჩაის ყველაზე მნიშვნელოვანი ფუნქცია მწვანე ჩაის მსგავსი ფორმაა. სასურველ ფორმაში გადახვევისას შეიძლება შეჩერდეს მოძრავი მოქმედება და გადავიდეს შემდეგ დამუშავებაზე.
მწვანე ჩაისთვის: მწვანე ჩაი არის არაფერმენტირებული ჩაი. ფიქსაციის შემდეგ, ჟანგვითი დუღილი შეჩერებულია ჩაის ფოთლებში, ამიტომ მწვანე ჩაის დახვევის ყველაზე მნიშვნელოვანი მიზეზი ფორმირებაა.
ამიტომ, მოძრავი დრო გაცილებით მოკლეა, ვიდრე შავი ჩაი. როდესაც ჩაის ფოთლებს სასურველ ფორმაში ახვევენ, გადახვევა შეიძლება შეჩერდეს და გადავიდეს შემდეგ ეტაპზე.
ხელით გრეხილი შესაფერისია მცირე რაოდენობით მწვანე ჩაის დასამუშავებლად. ხელით გორგალი ძირითადად ხორციელდება ბამბუკის საცერზე ან ბამბუკის რბილ კალათაზე.
გადახვევისას ჩაის ფურცლები ხელის გულზე დაიჭირეთ ერთი ან ორივე ხელით და წინ მიიწიეთ ბამბუკის საცერზე ან ბამბუკის კალათზე, რათა ჩაის ბურთულები ხელის გულზე მოაბრუნოთ. ჩაის აგლომერირებული ბურთულები ამ პროცესში დაყავით ისე, რომ ჩაის ფოთლები არ იყოს აგლომერირებული და თანაბრად ჩამოყალიბებული. მწვანე ჩაის ხელით გადახვევა მხოლოდ მწვანე ჩაის ფორმის დასასრულებლად საჭიროა.
ამჟამად მოძრავი სამუშაოების თითქმის 99,9% მუშავდება ჩაის მოძრავი მანქანით .
The parts of the rolling machine that are in contact with the tea are made of stainless steel to ensure the cleanliness of the tea. The support part is made of high-strength alloy steel, which has strong load-bearing capacity and ensures smooth operation of the machine. The precisely designed rolling strips can make the tea strips tighter during the process of forming the strips, and will not damage the leaves.
One of the essential essential equipment for high-end tea.
In some area of India, Sri Lanka and China, some factories use copper rolling machine that our company can also provide.
Advantage: Professional rolling disc and rolling barrel inclination design make the tea rolling speed faster (Unique design by our company).
The height design of the rolling bar is formed by a one-time mold, so that the height and angle of the bar are uniform and the forming of the tea leaf shape is more compact and beautiful.
Disadvantage: The damage to the tea leaves is only a little larger than that of manual processing.