email

ჩაის ფოთოლი მოძრავი მეთოდი

ცხელი პროდუქცია

პუერ ჩაის ტორტის დამზადება 2

პუერ ჩაის ტორტის დამზადება 2

2021-12-03 15:51:44

პუერ ჩაის ნამცხვრის დასამუშავებლად მანქანების გამოყენება დაზოგავს შრომას, გააუმჯობესებს დამუშავების ეფექტურობას. ჩაის ნამცხვრის სხვადასხვა ფორმები შეიძლება მორგებული იყოს!

2021-11-04 13:42:31

მუქი ჩაის დამუშავების პრინციპი

მუქი ჩაის დამუშავების პრინციპი

2021-11-04 13:31:43

სპეციალური არომატის ჩამოყალიბება და ბნელი ჩაის გემო მრავალრიცხოვან პირობებში წარმოშობს. მხოლოდ ამ მნიშვნელოვან ფაქტორებთან ერთად შეიძლება დაგვიკავშირდეთ ძირითადი იდეა და განაჩენი მუქი ჩაის წარმოების შესახებ.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
If you want know more about our products, please send email to us : info@delijx.com. You also can send message to our WeChat or WhatsApp : 0086-18120033767

ჩაის სხვადასხვა ფოთოლს აქვს განსხვავებული ტრიალის დრო და განსხვავებული ფუნქციები

შავი ჩაისთვის: შავი ჩაი არის სრულად ფერმენტირებული ჩაი. მას სჭირდება ფერმენტები, ტანინი და სხვა ნივთიერებები ახალ ფოთლებში ჟანგბადთან და ჰაერის სხვა ნივთიერებებთან რეაგირებისთვის. თუმცა, ეს ნივთიერებები ჩვეულებრივ ძნელად რეაგირებს უჯრედის კედელში არსებულ ჰაერთან. ასე რომ თქვენ უნდა გამოიყენოთ მოძრავი მანქანა, ის ახვევს და აწურავს ახალი ფოთლების უჯრედის კედლებს და არღვევს ჩაის წვენს. სუფთა ფოთლებში შემავალი ნივთიერებები სრულ კონტაქტშია ჰაერთან ჟანგვითი დუღილისთვის. გრეხვის ხარისხი განსაზღვრავს შავი ჩაის განსხვავებულ ფერს და გემოს.

ოლონგის ჩაისთვის: ოლონგის ჩაი არის ნახევრად ფერმენტირებული ჩაი. გახმობისა და შერყევის პროცესში ჩაის ზოგიერთმა ფოთოლმა უკვე დაიწყო დუღილი. მაგრამ ფიქსაციის შემდეგ, ჩაის ფოთლებმა კვლავ შეწყვიტეს დუღილი, ამიტომ ულონგის ჩაის ყველაზე მნიშვნელოვანი ფუნქცია მწვანე ჩაის მსგავსი ფორმაა. სასურველ ფორმაში გადახვევისას შეიძლება შეჩერდეს მოძრავი მოქმედება და გადავიდეს შემდეგ დამუშავებაზე.

მწვანე ჩაისთვის: მწვანე ჩაი არის არაფერმენტირებული ჩაი. ფიქსაციის შემდეგ, ჟანგვითი დუღილი შეჩერებულია ჩაის ფოთლებში, ამიტომ მწვანე ჩაის დახვევის ყველაზე მნიშვნელოვანი მიზეზი ფორმირებაა.

ამიტომ, მოძრავი დრო გაცილებით მოკლეა, ვიდრე შავი ჩაი. როდესაც ჩაის ფოთლებს სასურველ ფორმაში ახვევენ, გადახვევა შეიძლება შეჩერდეს და გადავიდეს შემდეგ ეტაპზე.

  1. ხელით გორვა

 ხელით გრეხილი შესაფერისია მცირე რაოდენობით მწვანე ჩაის დასამუშავებლად. ხელით გორგალი ძირითადად ხორციელდება ბამბუკის საცერზე ან ბამბუკის რბილ კალათაზე.

გადახვევისას ჩაის ფურცლები ხელის გულზე დაიჭირეთ ერთი ან ორივე ხელით და წინ მიიწიეთ ბამბუკის საცერზე ან ბამბუკის კალათზე, რათა ჩაის ბურთულები ხელის გულზე მოაბრუნოთ. ჩაის აგლომერირებული ბურთულები ამ პროცესში დაყავით ისე, რომ ჩაის ფოთლები არ იყოს აგლომერირებული და თანაბრად ჩამოყალიბებული. მწვანე ჩაის ხელით გადახვევა მხოლოდ მწვანე ჩაის ფორმის დასასრულებლად საჭიროა.


 

  1. გორვა მანქანით

ამჟამად მოძრავი სამუშაოების თითქმის 99,9% მუშავდება ჩაის მოძრავი მანქანით .

The parts of the rolling machine that are in contact with the tea are made of stainless steel to ensure the cleanliness of the tea. The support part is made of high-strength alloy steel, which has strong load-bearing capacity and ensures smooth operation of the machine. The precisely designed rolling strips can make the tea strips tighter during the process of forming the strips, and will not damage the leaves.

One of the essential essential equipment for high-end tea.

In some area of India, Sri Lanka and China, some factories use copper rolling machine that our company can also provide.

Advantage: Professional rolling disc and rolling barrel inclination design make the tea rolling speed faster (Unique design by our company).

The height design of the rolling bar is formed by a one-time mold, so that the height and angle of the bar are uniform and the forming of the tea leaf shape is more compact and beautiful.

Disadvantage: The damage to the tea leaves is only a little larger than that of manual processing.

40cm Battel Middle Type Tea Twister Twisting Machine DL-6CRT-40