DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
ჩაის სხვადასხვა ფოთოლს აქვს განსხვავებული ტრიალის დრო და განსხვავებული ფუნქციები
შავი ჩაისთვის: შავი ჩაი არის სრულად ფერმენტირებული ჩაი. მას სჭირდება ფერმენტები, ტანინი და სხვა ნივთიერებები ახალ ფოთლებში ჟანგბადთან და ჰაერის სხვა ნივთიერებებთან რეაგირებისთვის. თუმცა, ეს ნივთიერებები ჩვეულებრივ ძნელად რეაგირებს უჯრედის კედელში არსებულ ჰაერთან. ასე რომ თქვენ უნდა გამოიყენოთ მოძრავი მანქანა, ის ახვევს და აწურავს ახალი ფოთლების უჯრედის კედლებს და არღვევს ჩაის წვენს. სუფთა ფოთლებში შემავალი ნივთიერებები სრულ კონტაქტშია ჰაერთან ჟანგვითი დუღილისთვის. გრეხვის ხარისხი განსაზღვრავს შავი ჩაის განსხვავებულ ფერს და გემოს.
ოლონგის ჩაისთვის: ოლონგის ჩაი არის ნახევრად ფერმენტირებული ჩაი. გახმობისა და შერყევის პროცესში ჩაის ზოგიერთმა ფოთოლმა უკვე დაიწყო დუღილი. მაგრამ ფიქსაციის შემდეგ, ჩაის ფოთლებმა კვლავ შეწყვიტეს დუღილი, ამიტომ ულონგის ჩაის ყველაზე მნიშვნელოვანი ფუნქცია მწვანე ჩაის მსგავსი ფორმაა. სასურველ ფორმაში გადახვევისას შეიძლება შეჩერდეს მოძრავი მოქმედება და გადავიდეს შემდეგ დამუშავებაზე.
მწვანე ჩაისთვის: მწვანე ჩაი არის არაფერმენტირებული ჩაი. ფიქსაციის შემდეგ, ჟანგვითი დუღილი შეჩერებულია ჩაის ფოთლებში, ამიტომ მწვანე ჩაის დახვევის ყველაზე მნიშვნელოვანი მიზეზი ფორმირებაა.
ამიტომ, მოძრავი დრო გაცილებით მოკლეა, ვიდრე შავი ჩაი. როდესაც ჩაის ფოთლებს სასურველ ფორმაში ახვევენ, გადახვევა შეიძლება შეჩერდეს და გადავიდეს შემდეგ ეტაპზე.
ხელით გრეხილი შესაფერისია მცირე რაოდენობით მწვანე ჩაის დასამუშავებლად. ხელით გორგალი ძირითადად ხორციელდება ბამბუკის საცერზე ან ბამბუკის რბილ კალათაზე.
გადახვევისას ჩაის ფურცლები ხელის გულზე დაიჭირეთ ერთი ან ორივე ხელით და წინ მიიწიეთ ბამბუკის საცერზე ან ბამბუკის კალათზე, რათა ჩაის ბურთულები ხელის გულზე მოაბრუნოთ. ჩაის აგლომერირებული ბურთულები ამ პროცესში დაყავით ისე, რომ ჩაის ფოთლები არ იყოს აგლომერირებული და თანაბრად ჩამოყალიბებული. მწვანე ჩაის ხელით გადახვევა მხოლოდ მწვანე ჩაის ფორმის დასასრულებლად საჭიროა.
ამჟამად მოძრავი სამუშაოების თითქმის 99,9% მუშავდება ჩაის მოძრავი მანქანით .
The parts of the rolling machine that are in contact with the tea are made of stainless steel to ensure the cleanliness of the tea. The support part is made of high-strength alloy steel, which has strong load-bearing capacity and ensures smooth operation of the machine. The precisely designed rolling strips can make the tea strips tighter during the process of forming the strips, and will not damage the leaves.
One of the essential essential equipment for high-end tea.
In some area of India, Sri Lanka and China, some factories use copper rolling machine that our company can also provide.
Advantage: Professional rolling disc and rolling barrel inclination design make the tea rolling speed faster (Unique design by our company).
The height design of the rolling bar is formed by a one-time mold, so that the height and angle of the bar are uniform and the forming of the tea leaf shape is more compact and beautiful.
Disadvantage: The damage to the tea leaves is only a little larger than that of manual processing.