ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ავტომატური ავტომატური შეფუთვის მანქანა პლასტიკური ფილმების შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შეფუთვის მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის სხვადასხვა შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. ის იყენებს პლასტმასის ფილმს პროდუქციის მჭიდროდ შეფუთვისთვის, შემდეგ კი სითბოს იყენებს ფილმის შემცირებისთვის, რითაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიკური შეფუთვის გარანტიას.
24V უსადენო ელექტრო მინი პორტატული ჩაის მოსავლის მანქანა, მოდელი 4C - 35, არის ძალიან ეფექტური და მოსახერხებელი საშუალება, რომელიც შექმნილია ჩაის კრეფისთვის. 520180190 მმ -ის ზომებით, ის გთავაზობთ კომპაქტურ და პორტატულ დიზაინს, რაც ადვილია ჩაის ბაღებში ტარება და მოქმედება. ძაბვის დიაპაზონი 16V - 31V და აღჭურვილია ორი 18V5AH ბატარეით, ეს მანქანა უზრუნველყოფს სტაბილურ და უწყვეტ შესრულებას. მას აქვს მაღალი რევოლუციის სიჩქარე 10500R/წთ და რევოლუციის თანაფარდობა 4.3: 1, რაც საშუალებას იძლევა ეფექტური ჭრა. 350 მმ დანა სიგრძე იდეალურია ჩაის ფოთლების ეფექტური მოსავლის მისაღებად. წონა მხოლოდ 1.1 კგ, უხეში წონით.55.5 კგ, ეს არის მსუბუქი წონა, ამცირებს ოპერატორის დაღლილობას და აძლიერებს პროდუქტიულობას ჩაის კრეფის ამოცანების დროს.
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
როგორც საშუალო ზომის მასალის შესაფუთი მანქანა, ის შეიძლება გამოყენებულ იქნას მარცვლოვანი და ფხვნილის პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი, თხილი, ყავა, კანფეტი, სამრეწველო ხრახნები და ა.შ. და იყენებს უკანა დალუქვის ჩანთის დამზადების პროცესს. მას შეუძლია წუთში 20 ტომრის წარმოება.
ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე პარკით არის გამორჩეული ჩაის შეფუთვის სფეროში. შესაფერისია სხვადასხვა ჩაისთვის, როგორიცაა შავი, მწვანე, ოლონგი, მცენარეული და ყვავილოვანი ჩაი. იგი ქმნის უნიკალურ სამკუთხა პირამიდის ნეილონის ჩაის პაკეტებს კვადრატული რეზინის გარე პარკით დაცვისა და მიმზიდველობისთვის. შეფუთვის სიჩქარეა 2000 - 4500 ჩანთა/წთ. ინოვაცია მდგომარეობს ზუსტ კონტროლსა და სტაბილურობაში. მოწინავე ტექნოლოგია აერთიანებს შიდა და გარე ჩანთებს შეუფერხებლად. მაღალი ხარისხის მასალები და დახვეწილი სტრუქტურა უზრუნველყოფს გამძლეობას. შესანიშნავი არჩევანი ჩაის მწარმოებლებისთვის, რომლებიც ეძებენ ხარისხს და ინოვაციებს.
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
შავი ჩაისთვის: ვინაიდან შავი ჩაი ჯერ კიდევ დუღილის პროცესშია გაშრობამდე, შავი ჩაისთვის პირველი ნაბიჯი არის ჩაის წყლის აორთქლება, შემდეგ კი ფერმენტის აქტივობის განადგურება მაღალი ტემპერატურით, რათა ჩაის ფოთლებმა შეაჩერონ ჟანგვითი დუღილი. და შავი ჩაის ხარისხი შენარჩუნებულია. ამავდროულად, ის ასევე გამოყოფს ბალახის სურნელს და ამკვრივებს ჩაის ფოთლებს, რათა ჩაი უფრო ლამაზი და არომატით სავსე იყოს.
მწვანე ჩაისთვის: მწვანე ჩაის გაშრობა ჩვეულებრივ ხდება ჩაის ფოთლებში არსებული ტენიანობის აორთქლების მიზნით, ისე, რომ ჩაის ფოთლები იყოს გამკაცრებული და ფორმის, უფრო კომპაქტური და მწვანე ბალახის არომატი გამოიყოფა მწვანე ჩაის არომატის გასაძლიერებლად. დღეისათვის გავრცელებულია გაშრობის პროცესები: მზეზე გაშრობა, ცხელი ჰაერით გაშრობა, საცხობი გალიის გაშრობა და შემწვარი მანქანით გაშრობა.
ძირითადად გავრცელებულია ჩინეთის ჰუნანის, ჰუბეის, გუანდონგის, გუანქსის, სიჩუანის, იუნანის, გუიჯოუს და სხვა პროვინციების მცირე ნაწილში. მზის საშრობი მწვანე ჩაი ყველაზე ცნობილია Yunnan Pu'er ჩაის წარმოებით. მას ჩვეულებრივ ათავსებენ ბამბუკის საცერზე და შემდეგ ათავსებენ მზეზე, რათა მზემ ჩაის ფოთლები გაშრეს. ჩვეულებრივ ამას დიდი დრო სჭირდება. უპირატესობა: მზის გაშრობით ჩაის სასარგებლო ნივთიერებები მნიშვნელოვნად შენარჩუნებულია და ჩაის გემო უფრო გამაგრილებელი ხდება. მინუსი: გაშრობის დრო ხანგრძლივია და მაღალი მოთხოვნები ამინდის მიმართ. თუ წვიმიან დღეებს წააწყდა, სხვა გზით უნდა გაშრეს.
ამჟამად ეს არის მსოფლიოში ყველაზე ფართოდ გამოყენებული და ყველაზე მაღალი პროპორციით ჩაის გაშრობის მეთოდი. არსებობს სხვადასხვა სახის მანქანა ცხელი ჰაერის საშრობისთვის, მბრუნავი ცხელი ჰაერის საშრობი მანქანა, უწყვეტი ჯაჭვის ფირფიტა ცხელი ჰაერის საშრობი მანქანა.
ინტელექტუალური ელექტრო გათბობის მბრუნავი საშრობი მანქანაიღებს ახალი თაობის ინტელექტუალური ინტეგრირებული მართვის პანელს, რომელიც საშუალებას აძლევს საშრობებს სწრაფად გაცხელდეს, მაღალი ტემპერატურის კონტროლს, ქარის ერთგვაროვან გამომუშავებას, დაბალი ხმაურის, ჩაის სტაბილურ დეჰიდრატაციას. და ჩაის ფერი ტოვებს უცვლელი, სურნელოვანი ფეხით, გატეხვის გარეშე. მბრუნავი საშრობი დიზაინი და უნიკალური ჰაერგამტარი დიზაინი მიღებულია დნობის თითოეული ფენის ერთგვაროვნების უზრუნველსაყოფად. მაღალი სიმტკიცის ელექტრო გათბობის მავთულხლართებთან, მაღალი დალუქვის დალუქვის ზოლებთან და ახალი თაობის ეკოლოგიურად სუფთა თბოსაიზოლაციო მასალებთან ერთად, აპარატის შიდა ტემპერატურა ნაკლებად იკარგება, რაც უფრო ენერგიის დამზოგავი და ეკოლოგიურად სუფთაა. ეს არის ყველა სახის მაღალი ხარისხის ჩაის წარმოებისთვის აუცილებელი მოწყობილობა. უპირატესობა: ბრუნვითი გაშრობა, უფრო თანაბრად გაშრობა, ჩაის გლუვი გაუწყლოება, თითქმის არ იცვლება ფერი. უწყვეტი საშრობი მანქანასთან შედარებით, ჩაის ფოთლები ყოველთვის უჯრაზეა, ამიტომ მსხვრევის მაჩვენებელი დაბალია, ხოლო მოხარშული ჩაის წვნიანი გამჭვირვალეა და გემო გამაგრილებელი. მინუსი: არასაკმარისი გამომუშავება, შეუძლია 3 კგ / ㎡, მაქსიმალური გაშრობის ფართობი შეიძლება იყოს 34 ㎡ (100 კგ სველი ჩაი თითო პარტიაში), მზა ჩაის ზოლები ფხვიერი და დიდია.
ჯაჭვის plate შეშა გათბობის საშრობი მანქანაშესაფერისია ჩაის უწყვეტი წარმოების ხაზისთვის, რაც მნიშვნელოვნად დაზოგავს შრომის ხარჯებს. 6 მმ სისქის სუპერ შენადნობის ფოლადის ფირფიტისა და ეფექტური სითბოს გაცვლის მოწყობილობის გამოყენებით, სითბოს დაკარგვა მცირეა. მანქანა სწრაფად თბება და ჩაის ფოთლებს სუნი არ აქვს. მაღალი სიმძლავრის და დიდი მოცულობის ძრავით, მას შეუძლია სწრაფად გამოაცდინოს ცხელი და ნოტიო ჰაერი აპარატის შიგნით. ამავდროულად, მას აქვს ცხელი ჰაერის ცირკულაციის მოწყობილობა, რომელსაც შეუძლია ეფექტურად შეამციროს ტემპერატურის ცვლილება მანქანაში და მნიშვნელოვნად დაზოგოს საწვავის ხარჯები. უპირატესობა: შეიძლება შეირჩეს უწყვეტი გაშრობა, დიდი ჰაერის მოცულობა, შრომის დაზოგვა, მაღალი ეფექტურობა და გათბობის სხვადასხვა მეთოდი. მოხარშული ჩაის ფოთლები გამჭვირვალე და გამაგრილებელია. მინუსი: ჩაის ფოთლები ადვილად იშლება და მთლიანობის მაჩვენებელი არ არის ისეთი კარგი, როგორც მბრუნავი საშრობი მანქანა. ფარავს დიდ ტერიტორიას (პატარა მანქანა ფარავს მცირე ფართობს),
საცხობი გალია დამზადებულია ბამბუკისგან, სუფთა ბუნებრივი მასალისგან, ჩაის არ აბინძურებს და ტემპერატურა რეგულირდება, რომელსაც შეუძლია შეინარჩუნოს საკვები ნივთიერებები ჩაიში. დაბალ ტემპერატურაზე გაშრობა, ჩაის გემო მსუბუქი და სურნელოვანია, მაღალი ტემპერატურის გაშრობა, ჩაის გემო უფრო კონცენტრირებულია. უპირატესობა: მცირე ზომის შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის დასამუშავებლად, ასევე შესაფერისია სახლის წვრილმანი და წვრილმანი ტურისტულ ზონაში. ნაკლოვანებები: დაბალი გამოსავალი, არ არის შესაფერისი დიდი რაოდენობით ჩაის დასამზადებლად, აუცილებელია ყურადღება მიაქციოთ ტენიანობას, რათა თავიდან იქნას აცილებული ბამბუკის გალია ნესტიანი და დაბნეული.
განახლებადი საშრობი მანქანა განკუთვნილია ყველა სახის ჩაის ფიქსაცია და აურიეთ საშრობი ოპერაციებში. ამ მანქანით დამუშავების შემდეგ ჩაის ფოთლებს აქვს ნათელი ფერი, სხეულიანი და უნიკალური დამწვარი სურნელი (ცეცხლის სურნელი). ზოლები მჭიდროა და ჩაის ფოთლები ოდნავ დახვეულია, რაც მათ იდეალურს ხდის მაღალი ხარისხის ჩაის ფოთლების წარმოებისა და გადამუშავებისთვის. უპირატესობები: ჩაის ზოლები მყარია, მდგრადია ხარშვის მიმართ, ხოლო მშრალ ჩაის აქვს ხანგრძლივი სურნელი. მოხარშულ ჩაის სუპს აქვს ძლიერი ფერი, მძიმე გემო და ტკბილი გემო. ნაკლოვანებები: მზა ჩაის ფერი უფრო მუქია. იმის გამო, რომ შემწვარი და გამხმარია, ტემპერატურის დაუფლება ადვილი არ არის. ჩაი ადვილად დასაწებელია და აქვს დამწვრობის სუნი (არ დამწვარი სურნელი)