ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
შავი ჩაისთვის: ვინაიდან შავი ჩაი ჯერ კიდევ დუღილის პროცესშია გაშრობამდე, შავი ჩაისთვის პირველი ნაბიჯი არის ჩაის წყლის აორთქლება, შემდეგ კი ფერმენტის აქტივობის განადგურება მაღალი ტემპერატურით, რათა ჩაის ფოთლებმა შეაჩერონ ჟანგვითი დუღილი. და შავი ჩაის ხარისხი შენარჩუნებულია. ამავდროულად, ის ასევე გამოყოფს ბალახის სურნელს და ამკვრივებს ჩაის ფოთლებს, რათა ჩაი უფრო ლამაზი და არომატით სავსე იყოს.
მწვანე ჩაისთვის: მწვანე ჩაის გაშრობა ჩვეულებრივ ხდება ჩაის ფოთლებში არსებული ტენიანობის აორთქლების მიზნით, ისე, რომ ჩაის ფოთლები იყოს გამკაცრებული და ფორმის, უფრო კომპაქტური და მწვანე ბალახის არომატი გამოიყოფა მწვანე ჩაის არომატის გასაძლიერებლად. დღეისათვის გავრცელებულია გაშრობის პროცესები: მზეზე გაშრობა, ცხელი ჰაერით გაშრობა, საცხობი გალიის გაშრობა და შემწვარი მანქანით გაშრობა.
ძირითადად გავრცელებულია ჩინეთის ჰუნანის, ჰუბეის, გუანდონგის, გუანქსის, სიჩუანის, იუნანის, გუიჯოუს და სხვა პროვინციების მცირე ნაწილში. მზის საშრობი მწვანე ჩაი ყველაზე ცნობილია Yunnan Pu'er ჩაის წარმოებით. მას ჩვეულებრივ ათავსებენ ბამბუკის საცერზე და შემდეგ ათავსებენ მზეზე, რათა მზემ ჩაის ფოთლები გაშრეს. ჩვეულებრივ ამას დიდი დრო სჭირდება. უპირატესობა: მზის გაშრობით ჩაის სასარგებლო ნივთიერებები მნიშვნელოვნად შენარჩუნებულია და ჩაის გემო უფრო გამაგრილებელი ხდება. მინუსი: გაშრობის დრო ხანგრძლივია და მაღალი მოთხოვნები ამინდის მიმართ. თუ წვიმიან დღეებს წააწყდა, სხვა გზით უნდა გაშრეს.
ამჟამად ეს არის მსოფლიოში ყველაზე ფართოდ გამოყენებული და ყველაზე მაღალი პროპორციით ჩაის გაშრობის მეთოდი. არსებობს სხვადასხვა სახის მანქანა ცხელი ჰაერის საშრობისთვის, მბრუნავი ცხელი ჰაერის საშრობი მანქანა, უწყვეტი ჯაჭვის ფირფიტა ცხელი ჰაერის საშრობი მანქანა.
ინტელექტუალური ელექტრო გათბობის მბრუნავი საშრობი მანქანაიღებს ახალი თაობის ინტელექტუალური ინტეგრირებული მართვის პანელს, რომელიც საშუალებას აძლევს საშრობებს სწრაფად გაცხელდეს, მაღალი ტემპერატურის კონტროლს, ქარის ერთგვაროვან გამომუშავებას, დაბალი ხმაურის, ჩაის სტაბილურ დეჰიდრატაციას. და ჩაის ფერი ტოვებს უცვლელი, სურნელოვანი ფეხით, გატეხვის გარეშე. მბრუნავი საშრობი დიზაინი და უნიკალური ჰაერგამტარი დიზაინი მიღებულია დნობის თითოეული ფენის ერთგვაროვნების უზრუნველსაყოფად. მაღალი სიმტკიცის ელექტრო გათბობის მავთულხლართებთან, მაღალი დალუქვის დალუქვის ზოლებთან და ახალი თაობის ეკოლოგიურად სუფთა თბოსაიზოლაციო მასალებთან ერთად, აპარატის შიდა ტემპერატურა ნაკლებად იკარგება, რაც უფრო ენერგიის დამზოგავი და ეკოლოგიურად სუფთაა. ეს არის ყველა სახის მაღალი ხარისხის ჩაის წარმოებისთვის აუცილებელი მოწყობილობა. უპირატესობა: ბრუნვითი გაშრობა, უფრო თანაბრად გაშრობა, ჩაის გლუვი გაუწყლოება, თითქმის არ იცვლება ფერი. უწყვეტი საშრობი მანქანასთან შედარებით, ჩაის ფოთლები ყოველთვის უჯრაზეა, ამიტომ მსხვრევის მაჩვენებელი დაბალია, ხოლო მოხარშული ჩაის წვნიანი გამჭვირვალეა და გემო გამაგრილებელი. მინუსი: არასაკმარისი გამომუშავება, შეუძლია 3 კგ / ㎡, მაქსიმალური გაშრობის ფართობი შეიძლება იყოს 34 ㎡ (100 კგ სველი ჩაი თითო პარტიაში), მზა ჩაის ზოლები ფხვიერი და დიდია.
ჯაჭვის plate შეშა გათბობის საშრობი მანქანაშესაფერისია ჩაის უწყვეტი წარმოების ხაზისთვის, რაც მნიშვნელოვნად დაზოგავს შრომის ხარჯებს. 6 მმ სისქის სუპერ შენადნობის ფოლადის ფირფიტისა და ეფექტური სითბოს გაცვლის მოწყობილობის გამოყენებით, სითბოს დაკარგვა მცირეა. მანქანა სწრაფად თბება და ჩაის ფოთლებს სუნი არ აქვს. მაღალი სიმძლავრის და დიდი მოცულობის ძრავით, მას შეუძლია სწრაფად გამოაცდინოს ცხელი და ნოტიო ჰაერი აპარატის შიგნით. ამავდროულად, მას აქვს ცხელი ჰაერის ცირკულაციის მოწყობილობა, რომელსაც შეუძლია ეფექტურად შეამციროს ტემპერატურის ცვლილება მანქანაში და მნიშვნელოვნად დაზოგოს საწვავის ხარჯები. უპირატესობა: შეიძლება შეირჩეს უწყვეტი გაშრობა, დიდი ჰაერის მოცულობა, შრომის დაზოგვა, მაღალი ეფექტურობა და გათბობის სხვადასხვა მეთოდი. მოხარშული ჩაის ფოთლები გამჭვირვალე და გამაგრილებელია. მინუსი: ჩაის ფოთლები ადვილად იშლება და მთლიანობის მაჩვენებელი არ არის ისეთი კარგი, როგორც მბრუნავი საშრობი მანქანა. ფარავს დიდ ტერიტორიას (პატარა მანქანა ფარავს მცირე ფართობს),
საცხობი გალია დამზადებულია ბამბუკისგან, სუფთა ბუნებრივი მასალისგან, ჩაის არ აბინძურებს და ტემპერატურა რეგულირდება, რომელსაც შეუძლია შეინარჩუნოს საკვები ნივთიერებები ჩაიში. დაბალ ტემპერატურაზე გაშრობა, ჩაის გემო მსუბუქი და სურნელოვანია, მაღალი ტემპერატურის გაშრობა, ჩაის გემო უფრო კონცენტრირებულია. უპირატესობა: მცირე ზომის შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის დასამუშავებლად, ასევე შესაფერისია სახლის წვრილმანი და წვრილმანი ტურისტულ ზონაში. ნაკლოვანებები: დაბალი გამოსავალი, არ არის შესაფერისი დიდი რაოდენობით ჩაის დასამზადებლად, აუცილებელია ყურადღება მიაქციოთ ტენიანობას, რათა თავიდან იქნას აცილებული ბამბუკის გალია ნესტიანი და დაბნეული.
განახლებადი საშრობი მანქანა განკუთვნილია ყველა სახის ჩაის ფიქსაცია და აურიეთ საშრობი ოპერაციებში. ამ მანქანით დამუშავების შემდეგ ჩაის ფოთლებს აქვს ნათელი ფერი, სხეულიანი და უნიკალური დამწვარი სურნელი (ცეცხლის სურნელი). ზოლები მჭიდროა და ჩაის ფოთლები ოდნავ დახვეულია, რაც მათ იდეალურს ხდის მაღალი ხარისხის ჩაის ფოთლების წარმოებისა და გადამუშავებისთვის. უპირატესობები: ჩაის ზოლები მყარია, მდგრადია ხარშვის მიმართ, ხოლო მშრალ ჩაის აქვს ხანგრძლივი სურნელი. მოხარშულ ჩაის სუპს აქვს ძლიერი ფერი, მძიმე გემო და ტკბილი გემო. ნაკლოვანებები: მზა ჩაის ფერი უფრო მუქია. იმის გამო, რომ შემწვარი და გამხმარია, ტემპერატურის დაუფლება ადვილი არ არის. ჩაი ადვილად დასაწებელია და აქვს დამწვრობის სუნი (არ დამწვარი სურნელი)