DL-6CHZ-34 იყენებს ელექტროენერგიის გათბობას, მას აქვს 2 თარო, 36 ფენა 110 სმ მრგვალი პალეტი, მბრუნავი გაშრობა, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 34 მ 2, ტევადობა 100-170 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CHZ-Q18 ერთდროულად იყენებს ელექტროენერგიისა და გაზის გათბობას, გათბობის სიჩქარე 40% -ით გაიზარდა, მეტი ენერგიის დაზოგვა, მას აქვს 16 ფენა 120 სმ უჯრა, ტევადობა დაახლოებით 55-90 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CHZ-14 იყენებს ელექტროენერგიის გათბობას, მას აქვს 16 ფენა 110 სმ მრგვალი პალეტი, მბრუნავი საშრობი, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 14,5 მ 2, ტევადობა 60-75 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CFZ-999 სახელმძღვანელო შევსების აპარატს შეუძლია შეავსოს 1-999 გრამიანი მასალა, დამზადებულია ყველა უჟანგავი ფოლადისგან, მარტივი მოქმედება, სწრაფი წონა, უკეთესი გამოყენება სახელმძღვანელო დალუქვით
DL-3CXP-110 გამოიყენეთ MITSUBISHI TU33 2 ინსულტის ძრავა, სიმძლავრე 1.0 კვტ 1.25HP, მოცულობა 32.6cc, 1140 მმ წრფივი დანა, შესაფერისი ჩაის ბაღის გასათბობად, უფრო ეფექტური გასხვლა.
ეს ჩაის ჩანთების შესაფუთი აპარატი შესაფერისია ყველა სახის ჩაის ავტომატური შესაფუთად. იგი ძირითადად გამოიყენება პლასტმასის ჩაის პაკეტების შესაფუთად, შეფუთვის დიაპაზონში 1-50 გრ.
DL-6CHZ-9 იყენებს ელექტროენერგიულ გათბობას, მას აქვს 16 ფენა 90 სმ მრგვალი პლატა, მბრუნავი საშრობი, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 9 მ 2, ტევადობა 27-36 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CHZ-5 იყენებს ელექტროენერგიის გათბობას, მას აქვს 14 ფენა 70 სმ მრგვალი პალეტი, მბრუნავი გაშრობა, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 5 მ 2, ტევადობა 15-20 კგ თითო პარტიაზე.
კრეფა ახალი ფოთლების ფოთლები არ არის მხოლოდ ხარისხთან, მოსავლიანობასა და ეკონომიკურთან დაკავშირებული მზა ჩაის სარგებელი, ასევე ზრდის და ეკონომიკურ ცხოვრებას ჩაის ხე. ამიტომ, ჩაის წარმოების პროცესში ახალი ჩაის კრეფა განსაკუთრებული მნიშვნელობა აქვს და კრეფა დროული უნდა იყოს.
ჩინური ჩაი ფერმერებს აქვთ ანდაზა, რომ სამი დღის ნაადრევი მოსავალი საგანძურია და სამი გვიან მოსავლის აღება ბალახია. ანუ, ჩაის ფოთლები უნდა აიყვანოს დრო ადრეული ფოთლების მიერ წარმოებული მზა ჩაი არის მაღალი ხარისხის და მოგვიანებით მზადდება ახალი ჩაი, მით უარესია მზა ჩაის ხარისხი. შიგნით გარდა ამისა, დროულად კრეფამ შეიძლება ხელი შეუწყოს ჩაის ახალი ფოთლების დროულ აღმოცენებას, ინტერვალის შემცირება, მნიშვნელოვნად გაზრდის ჩაის კრეფის სიხშირეს, მიაღწიეთ წარმოებისა და შემოსავლის ზრდის ეფექტი და ასევე შეუძლია შეამციროს მავნებლები და ჩაის ფოთლების დაავადებები.
თანახმად კრეფის მეთოდის მიხედვით, ჩაის კრეფა ჩვეულებრივ იყოფა ხელით კრეფილი ჩაი და მექანიკური ჩაის კრეფა.
ხელით მოკრეფილი ჩაი ახალი ფოთლების კრეფის ყველაზე ტრადიციული მეთოდია. ხელით კრეფა უნდა ჩატარდეს და შეარჩიეთ სუფთა ჩაის ფოთლები სათითაოდ, რომ ხელი არ ჩამოართვა ყველას.
უპირატესობები: ჩაის ფოთლების სტანდარტი გაერთიანებულია (მაგალითად, მხოლოდ კვირტებს კრეფენ და მხოლოდ ერთი კვირტი და ორი ფოთოლია დაკრეფილი), რომლის აღქმაც ადვილია.
ნაკლოვანებები: შრომატევადი და შრომატევადი, ჩაის კრეფის მაღალი ღირებულება. თუ ჩაის ბაღის ტერიტორია დიდია, რთულია დროულად შეარჩიო.
რამდენიმე ამჟამად გამოყენებული ჩაის მექანიკური კრეფის ტიპები:
1 ზურგჩანთის ტიპის მარტოხელა კაცის ჩაის კრეფის მანქანა. ძირითადად მცირე და საშუალო ზომის ჩაის ბაღები.
2 ორკაციანი ჩაის მაკრეფის მანქანა ძირითადად საშუალო და დიდი ჩაის ბაღებია.
3 ელექტრო ჩაის კრეფის მანქანა ძირითადად მცირე ჩაის ბაღებისთვისაა.