DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
ბინა მწვანე ჩაი მწვანე ჩაი გამოჩნდება სხვადასხვა ფორმით ჩვეულებრივი ზოლები მწვანე ჩაი, როდესაც brewed. ბინის მწვანე ჩაის წარმოების გზით, ეს შესაძლებელია ბაზრის სეგმენტად, როგორც მწვანე ჩაის სხვა ფორმებით.
Წაიკითხე მეტიმწვანე ჩაის ფორმის უფრო მეტია, ვიდრე სწორი თოკის ფორმა. ჩვენი კომპანია წარმოგიდგენთ მწვანე ჩაის წარმოებას სხვადასხვა ფორმებში. განაახლეთ ჩაის კლასის და გაიზარდოს ჩაის გაყიდვის ფასი,
Წაიკითხე მეტიმწვანე ჩაის ფიქსაცია და საშრობი ტექნიკის დიდი გავლენა მწვანე ჩაი. აქედან გამომდინარე, სწორი ფიქსაცია და საშრობი ტექნიკა უნდა გაიზარდოს მწვანე ჩაის წარმოების პროცესში.
Წაიკითხე მეტიმაღალი ხარისხის მწვანე ჩაი აქვს იგივე გამოჩენა მოთხოვნებს. ყველა მოითხოვს ზოლების გამოჩენა მჭიდრო, სწორი, მაშინაც კი, მკვეთრი ნერგების, არ გატეხილი, მწვანე ფერის, შეესაბამება ჰარმონიაში, და კარგი სიწმინდე; შიდა ხარისხი მოითხოვს გრძელვადიან სუნამოს, სასურველია მწიფე წაბლის სუნის, ნათელი წვნიანი, ნათელი ყვითელი და მწვანე; გასინჯოთ მდიდარი და გამაგრილებელი, თავიდან აცილების მწარე და astringent გემო; ქვედა ფოთოლი არის ნათელი და მწვანე, თავიდან აცილების წითელი ფუძეთა, წითელი ფოთლები, დამწვარი ლაქები, მწვანე და stuffy ყვითელი ფოთლები.
Წაიკითხე მეტიმწვანე ჩაის ფიქსაციის დროს ტემპერატურა ძალიან მნიშვნელოვან გადამწყვეტ როლს ასრულებს ჩაის გადამუშავებაში. დასრულების აქვს ძალიან მნიშვნელოვანი გავლენა არომატი და ფერის მწვანე ჩაი.
Წაიკითხე მეტირატომ არის ფიქსაცია მნიშვნელოვანი ნაბიჯი მწვანე ჩაის მიღებისას? ფიქსაცია მნიშვნელოვან როლს ასრულებს მწვანე ჩაის დროს.
Წაიკითხე მეტიმას შემდეგ, რაც ფიქსაცია და მოძრავი, მწვანე ჩაი უნდა იყოს გამხმარი. დააყენეთ მწვანე ჩაის ფორმა. ეს არის ბოლო, მაგრამ მნიშვნელოვანი ნაბიჯი მწვანე ჩაის გადამუშავებისათვის.
Წაიკითხე მეტიფიქსაცია, მოძრავი, საშრობი არის მწვანე ჩაის მიღების მნიშვნელოვანი ნაბიჯები. შესაფერისი მანქანა გამოყენებით ეფექტურობის გაზრდა და მწვანე ჩაის ხარისხის ამაღლება.
Წაიკითხე მეტისასმელი ჩაი ცხოვრობს ხალხისთვის და სასმელი ჩაის ასევე აქვს გარკვეული დადებითი გავლენა ხალხის ჯანმრთელობაზე. კარგი აღჭურვილობისთვის შეიძლება დაეხმაროს ჩაის ხარისხის გაუმჯობესებას.
Წაიკითხე მეტიჩაის სხვადასხვა კლასიფიკაციების მიხედვით, თითოეული ჩაის ფორმის, არომატი და გემო განსხვავებულია.
Წაიკითხე მეტი3. Ventilation Pu'er tea also "breathes", and its transformation conditions require oxygen and moisture. If you store Pu'er tea at home, it must be placed in a dry and ventilated place, because the oxygen in the circulating air is ben
Წაიკითხე მეტიზოგადად, მწიფე ჩაი ნორმალური დუღილისგან უფრო ადვილია გემოვნების შემდეგ ორიდან სამ წლამდე ინახება. თუ ეს ოდნავ ფერმენტირებული, ის მიიღებს სამ წელიწადს ან უფრო მეტს გემოვნებას. თუ დუღილი ძალიან მძიმეა, საპირისპიროა
Წაიკითხე მეტი