DL-6CHZ-34 იყენებს ელექტროენერგიის გათბობას, მას აქვს 2 თარო, 36 ფენა 110 სმ მრგვალი პალეტი, მბრუნავი გაშრობა, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 34 მ 2, ტევადობა 100-170 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CHZ-Q18 ერთდროულად იყენებს ელექტროენერგიისა და გაზის გათბობას, გათბობის სიჩქარე 40% -ით გაიზარდა, მეტი ენერგიის დაზოგვა, მას აქვს 16 ფენა 120 სმ უჯრა, ტევადობა დაახლოებით 55-90 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CHZ-14 იყენებს ელექტროენერგიის გათბობას, მას აქვს 16 ფენა 110 სმ მრგვალი პალეტი, მბრუნავი საშრობი, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 14,5 მ 2, ტევადობა 60-75 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CFZ-999 სახელმძღვანელო შევსების აპარატს შეუძლია შეავსოს 1-999 გრამიანი მასალა, დამზადებულია ყველა უჟანგავი ფოლადისგან, მარტივი მოქმედება, სწრაფი წონა, უკეთესი გამოყენება სახელმძღვანელო დალუქვით
DL-3CXP-110 გამოიყენეთ MITSUBISHI TU33 2 ინსულტის ძრავა, სიმძლავრე 1.0 კვტ 1.25HP, მოცულობა 32.6cc, 1140 მმ წრფივი დანა, შესაფერისი ჩაის ბაღის გასათბობად, უფრო ეფექტური გასხვლა.
ეს ჩაის ჩანთების შესაფუთი აპარატი შესაფერისია ყველა სახის ჩაის ავტომატური შესაფუთად. იგი ძირითადად გამოიყენება პლასტმასის ჩაის პაკეტების შესაფუთად, შეფუთვის დიაპაზონში 1-50 გრ.
DL-6CHZ-9 იყენებს ელექტროენერგიულ გათბობას, მას აქვს 16 ფენა 90 სმ მრგვალი პლატა, მბრუნავი საშრობი, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 9 მ 2, ტევადობა 27-36 კგ თითო პარტიაზე.
DL-6CHZ-5 იყენებს ელექტროენერგიის გათბობას, მას აქვს 14 ფენა 70 სმ მრგვალი პალეტი, მბრუნავი გაშრობა, ტემპერატურის ინტელექტუალური კონტროლი, გაშრობის ფართობი დაახლოებით 5 მ 2, ტევადობა 15-20 კგ თითო პარტიაზე.
4. შეფუთვა ჩანთა შენახვის მეთოდი: პირველი ჩაი ჩაის ტოვებს სუფთა და სუნი-თავისუფალი თეთრი ქაღალდი, შემდეგ გადაიტანეთ კრაფტის ქაღალდის ნაჭერი, შემდეგ კი მას არა ფოროვანი პლასტმასის ჩანთა ჩანთაში, ნაზად შესუსტებას ტოვებს ჰაერში, დაუყოვნებლივ გამკაცრდეს ტომარა ტომარა რბილი თოკით, პლასტმასის საჭმლის ჩანთა, დააყენა გარეთ პირველი ჩანთა, და შესუსტებას ნაზად, შესუსტებას საჰაერო ჩანთაში, და შემდეგ გამკაცრდეს პირში ჩანთა ერთად თოკზე ; საბოლოოდ დააყენა ეს მშრალი ადგილი შიგნით უსუნო, airtight რკინის მილის.
5. დაბალი ტემპერატურის შენახვის მეთოდი: მეთოდი იგივეა, რაც სურსათის ჩანთა შენახვის მეთოდი, და შემდეგ ჩაის ფოთლები მჭიდროდ დახურულ ჩანთაში მაცივარში. შიდა ტემპერატურა შეიძლება კონტროლდება ქვემოთ 5 გრადუსამდე და შეიძლება ინახებოდეს ერთ წელზე მეტი. ეს მეთოდი განსაკუთრებით შესაფერისია ცნობილი ჩაის და ჟასმინის ჩაის შენახვისთვის, მაგრამ აუცილებელია ჩაის ფოთლების თავიდან ასაცილებლად.
6. ნახშირის დახურული შენახვის მეთოდი: გამოიყენეთ ნახშირი ჩაის შესანახად მისი ძალიან მგრძნობიარე-შთამნთქმელი მახასიათებლებით. პირველი დამწვრობა ნახშირის, დაუყოვნებლივ დაფარავს მას brazier ან რკინის პან, რათა ის გარეთ. მას შემდეგ, რაც საშრობი, გადაიტანოთ ნახშირის სუფთა ქსოვილით და განათავსეთ იგი შუა ჩაის ქოთანში. სატანკოში ნახშირი უნდა შეიცვალოს სიტუაციის მიხედვით.
.